Prietene la bine si la greu - 98
Raspunsuri - Pagina 11
laurairina13 spune:
Multumesc pentru urarile minunate!!!
Sa urez si eu Ramonei un maaaree LMA, hai sa ne traim si noi si fetitele noastre si restu familiei pe langa noi!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Lidia74 spune:
Licuriciule LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, sa faci un bebe frumos si destept si sa nasti usor. Si daca tot zici ca s-a taiat crema de la mascarpone iote fac cinste cu o pizza maaaare tocmai scoasa de la cuptor, tort de martipan si suc proaspat de portocale ca matale n-ai voie acidulat . Hai.... fie..... o jumate de pahar de pepsi/cola ca stiu ca tare iti place
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Hai fie o jumate de pahar de pepsi ca stiu ca tare iti place |
Daca tot sunt sarbatorita si bortzoasa pe deasupra pot face pretentii pt o cola?piepsi nu place la mini
Si zici ca ai facut matale o pizza??
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Lidia74 spune:
Laurairina uite...cola...ca sa nu zici ca misca samburica de pofta..... Facui si pizza...juma' de tava e ta
La multi ani si pt Rgagapie - Ramona . Sa iti traiasca printesica ca tare e frumoasa imbracata in tarancutza
dymomo77 spune:
La multi ani Rgagapie sa fii sanatoasa si fericita.
La multi ani Laurici sarcina usoara si bebe sanatos si norocos(si rechinasa la fel).
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
smaranditza spune:
MULTI ANI pentru LICURIXU,
Care schimba azi prefixu'!
Sa traiesti, sa fii voioasa,
Sa faci o fata frumoasa.
Iote pupaturi si de la bulgari
si un brat mare de flori, pentru tine, sotie si mamica speciala:
Tare mi-a placut cum ai povestit de rechinasa si boticul ei umed pe pielea ta. Timi al meu pupa mai....baieteste/strengareste... adica, isi lipeste pentru o secunda gura de obrazul meu, si inca asa...apasat.
La multi ani, Rgagapie!!! Sa fii fericita alaturi de familia ta!
Mami de Timi nazdravan si 11+ cu Fantomas
Andrecluj spune:
Nu poci sa lipsesc azi, da' nu poci deloc! Licurici drag Iti doresc ce-mi doresc si mie, ca mai mult nu pot! Sa ai parte de sanatate, multa putere si rabdare si numai de lucruri bune in viata! Ancutzic smecherici As umple 3 pagini de cra-cra-uri, da' n-am vreme. Spun doar ca in fiecare zi Chiara face ceva nou, mor dupa ea. Azi m-a invitat la dans. Avem noi o melodie pe care lasam orice si dansam amandoua. Azi se juca cu buni intr-o camera, eu faceam un tort si a venit melodia la TV. A fugit asta mica in bucatarie, a zis "mama" si a dat din manute si picioruse sa dansam. Mi-au dat lacrimile. A invatat sa ceara de mancare, zice "mama, papa", imi "spune" ca a facut pipi sau kk, zice "mama, pffffffffffff", adica pute. Off, cate as avea sa zic. Va pup Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI LICU si RAMONA!!!! Sa fiti sanatoase tun, sa fiti iubite mmmult de tot, sa aveti puiutii voiosi mereu pe langa voi!
Eu nu mi-s foarte prezenta...maine la serviciu
poponitzu' meu Matei-Andrei
Mami de toddler nazbatios
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Licu!!!
Sa ai parte de muuuulte bucurii,o sarcina usoara,copii sanatosi si zmau iubaret!
La multi ani,Rgagapie!Sa fii sanatoasa si fericita aleturi de cei dragi!
La multi ani,Biara! (scuze de intarziere)
Sa te bucuri de printesa ta si sa ti se implineasca toate visele!
Eu sunt cam pe langa butoi,astazi a plecat Richard si deja ne e foarte dor de el.....