Buna,
Trebuie sa schimbam salteluta de nuca de cocos pentru ca vine bebe3. Prima o avem de 6 ani, este mai mult nefolosita, dar nu am avut grija sa o aerisim, intoarcem, etc
Am vrut sa comand una, dar am o dilema. Am vazut de 2 feluri. Ambele sunt tip sandwich, dar una are un strat de nuca de cocos gros la mijloc imbracat in vatelina (material), alta este din 2 straturi de nuca cocos si la mijloc are buretele...Care e mai 'sanatoasa'?
Aveti idee?
Multumesc
Mami de Ioana, Filip si 32 S
Eu am din aia cu 2 straturi de cocos si burete la mijloc...mi s-a parut mai sanatos sa doarma pe cocos decat pe buretele ala sintetic.
Si eu o am de 4 ani juma si nu am aerisit-o...de intors nici atat...cum adica??
Dupa 2 copii arata impecabil. A ta ce a patit de tb. s-o schimbi?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Roli, si eu tot pentru aia as opta...
Am tot citit ca trebuie aerisita si intoarsa. Acum mi-a intrat in cap ca daca n-am facut treaba asta, sa nu fie plina de praf, sau mai stiu eu ce ganganii ce nu se vad decat la microscop...Folosita nu e decat ff putin, pentru ca ai mei copii au stat doar in primele luni in patutul lor.
Mami de Ioana, Filip si 32 S