Salteluta cocos ...dar de care?

Salteluta cocos ...dar de care? | Autor: Anuc

Link direct la acest mesaj

Buna,

Trebuie sa schimbam salteluta de nuca de cocos pentru ca vine bebe3. Prima o avem de 6 ani, este mai mult nefolosita, dar nu am avut grija sa o aerisim, intoarcem, etc

Am vrut sa comand una, dar am o dilema. Am vazut de 2 feluri. Ambele sunt tip sandwich, dar una are un strat de nuca de cocos gros la mijloc imbracat in vatelina (material), alta este din 2 straturi de nuca cocos si la mijloc are buretele...Care e mai 'sanatoasa'?
Aveti idee?

Multumesc

Mami de Ioana, Filip si 32 S

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu am din aia cu 2 straturi de cocos si burete la mijloc...mi s-a parut mai sanatos sa doarma pe cocos decat pe buretele ala sintetic.
Si eu o am de 4 ani juma si nu am aerisit-o...de intors nici atat...cum adica??
Dupa 2 copii arata impecabil. A ta ce a patit de tb. s-o schimbi?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Roli, si eu tot pentru aia as opta...
Am tot citit ca trebuie aerisita si intoarsa. Acum mi-a intrat in cap ca daca n-am facut treaba asta, sa nu fie plina de praf, sau mai stiu eu ce ganganii ce nu se vad decat la microscop...Folosita nu e decat ff putin, pentru ca ai mei copii au stat doar in primele luni in patutul lor.

Mami de Ioana, Filip si 32 S

Mergi la inceput