Mamici inimoase de Constanta ***139***
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Ehee am gasit www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">Ayla in concurs poza <hap> |
eu am votat-o,deja!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui mihaela77O eu am votat-o,deja! |
Am vazut
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simonapro spune:
Buna seara!
La multi ani cu sanatate si multe impliniti mery-anna!
Eu din pacate nu ajung nici maine la Zumba, ca inca mai tusesc si mie sa nu ma apuce pe acolo de la efort.
Dar de cafea sambata ce ziceti, s-o programam din timp, ca sa nu va prind ca nu veniti
Nici mie nu-mi surade sa-mi certe cineva copilul, eu sunt de acord sa-i atraga atentia frumos, eu asa am facut cand a mai avut probleme Sebi cu vreun copil.
Diana: succes in ce v-ati propus!
noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
CRIXIA spune:
Moamaa cce mult s-a scris!
Rox, zici ca ti-a placut verdele din baia fetelor
Merry, felicitari initiatorilor tortului! Frumoasa surpriza!
Ghiulten si eu ma duc maine la vizita decisiva endocrina. Frumoasa poza cu Ayla, votam!
Simo, stai acasa cu tusea mai bine
Adinutza servici usor! Si soatza mea e pe baricade; exact ca si tine: a muncit pe zi si acum si cateva ore de noapte...
Am adormit fetele, va imbratisez si pe voi si ma duc la somnic...maine iar e o zi!
Cris mami de Alexia & Ana
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa,hai trezirea si treceti incoace la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
larisel spune:
Ziceati ceva de aerosoli... cei mai buni sunt direct la sursa, pe faleza sau pe diguri in locurile unde se sparg valurile... ar fi pacat sa nu profitam ca stam pe malul unei mari sarate.
Noi chiar am avut nishte probleme (alergice - dermatita atopica) cu una din fetitze incepand de pe la 3 luni si aerosolii astia chiar ne erau de mare folos. Am ajuns si la alergolog, care ne-a zis ca 90% din DA se datoreaza arielului ... de atunci am trecut pe sano/persil senzitiv, deshi nu spala la fel de bine.
larisel spune:
Si... fetele mele de 1 an si 1 luna se mushca tare. Una chiar a invinetzit-o pe sora-sa saptamana trecuta ... cum sa intervin? La varsta asta nu dau 2 bani pe ce zic/fac eu ...
larisel spune:
Mersi de cafelutza cris. Chiar mi-ar prinde bine o a 2-a, ca-s trezita de la 6 fara...
bettyk spune:
Neataaa fetele! haideti la o cafeluta!
Azi am de gatit. mi-a dat copilul comanda.
pup fetele!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
lulu77 spune:
citat din mesajul lui larisel Si... fetele mele de 1 an si 1 luna se mushca tare. Una chiar a invinetzit-o pe sora-sa saptamana trecuta ... cum sa intervin? La varsta asta nu dau 2 bani pe ce zic/fac eu ... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Stai sa vezi si mai incolo cand nu dau nici aia doi bani amarati pe ce zici tu ...nu ai ce face, mai ales la varsta lor.Cu timpul va trece si perioada asta, cu rabdare, vorba multa, si tact.
Simo, cafea? Unde/cum/cand?
cris, saru'mana de cafelutza..eu astept vara..sa ne cinstim cu un ceai rece
happy, evident ca merg la Zumba.Frumoasa Ayla si tu atat de secretoasa, noroc cu Dodo,ca a decsoperit-o sa putem vota
Ei acum nu va ganditi ca sunt de acord sa imi certe copilul orice personaj din parc sau chiar dintre cunostinte, dar mustruluit cand merita de cei apropiati...go for it! si sa vedeti ce rezultate are, cel putina asupra lui Luca
Ledi gatesc detsul de mult si des, nu zilnic dar f des si portii mici, imi place sa gatesc si suntem si o familie de gurmanzi, de la mic la mare, plus ca am dexteritate, totul iese f rapid
pup inimoasele, revin dupa ce imi injectez niste cafeaa
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar