Mamici inimoase de Constanta ***139***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaa,sunt cheuna de cap,prin urmare..nu va atingeti de perfuzabia cu nes ca e numai a ea,voi aveti ce bea..,ceai fructat,trabuce si vougue

M-a aranjat sectorista cum nu se poate mai bine,numai ca ea e freshsi eu dorm pe mine..s-a trezit si mi s-a marait de vreo 20 de ori azi noapte,si sper as fie caninii ca altfel ii bag un sut in bucinele.

dodo sarumana de cafea,sper sa reusesc sa ma trezesc

si daca nu v-ati amuzat copios sau nu ati gasit cuvintele potrivite ca sa ne descriem nebunia cu care ne confruntam zilnic,va invit sa cititi aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2674
P.S. vedeti sa nu doarma nimeni la ora la care cititi ca s-ar putea sa treziti casa cu rasul

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Da, adinutza, de saptamina viitoare ma prezint la datorie.Iguana e vine, misca prin terariu.
Da, crys, ai dreptate, nu se vede de pe modzilla, dar acum de la servici, avind internet explorere, se vede bine. Macar atit... sa nu-mi para rau .
O zi buna va doresc!
Astept sa-mi vina cadourile Aylei comandate pe net.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
"http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Adinutza , daca reuseai sa votezi, nu mai "cadeam" pe locul 12

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
"http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele....

Adinutza nu am avut trac... de ce sa am... am facut practica psiho-pedagogica in facultate cu clasa a5a, iar clasa 1 nu se compara cu zapacitii de a 5-a in plus... statul pe hol pana au descuiat sala... m-a obosit ingrozitor... ce trac?... si daca as fi fost genul care sa ma impiedic de trac nu mi-as mai fi adus aminte de el... bine ca am putut duce conversatia cum trebuie cu ei... Oricum speechul meu pregatit acasa era clar ca va fi modificat de chiar raspunsurile lor, dar aveam niste puncte de parcurs si le-am parcurs cu brio... chiar am ramas uimita de vreo 2-3 copii, care chiar stiau si faceau legaturile corecte intre fenomene, vocabularul il aveau mult peste media varstei lor... deci am avut si cu cine lucra

Ce urat este afara... azi imi aduce sotul fata la munca... am sedinta su sefii... in rest sper sa fie o zi asa... ca de inceput de we

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neatza!

Happy, te-ai colorat frumos! AM votat, dar v-am gasit pe 12...hai fetele, cine n-a votat...click,click si gata!
Am fost la Miron si am primit tratament pt 3 luni, apoi sa vad cum reactioneaza tiroida. Eu am mai avut tratament, dar au scazut hormonii mai mult in loc sa-si revina. 'om vedea peste 3 luni cum va fi.
Off, iar e sf de sapt..nu stiu cand se evapora zilele astea, nu apuc sa fac mare lucru, doar urgentele....nu stiu cand le voi vedea cat de cat puse la punct.
Fug la masina de rufe! O zi bunaa!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor!
la mine ultima zi inainte de curs, deci aglomerata ca de obicei. saptamana viitoare o am motivata la absenta deci.... o sa am ce citi de pe 24 incolo.
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Eu nu pot vota imi zice "Nu ai ales o clasificare corecta" mai putin de 5 puncte nu vreau sa dau ce sa fac?

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Eu nu pot vota imi zice "Nu ai ales o clasificare corecta" mai putin de 5 puncte nu vreau sa dau ce sa fac?

incearca si mai tarziu putin...si o sa mearga....sper

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

buna fetele! Votat si eu pt Ayla.
Acum mai savurez un pic din cafeluta si apoi bagajele ca trimit copilul la socrela in seara asta.sa ma relaxez un pic si "yo".
de luni intram in program. incepem si dansurile . iar de 3 ori pe saptamana vom ajunge la 8 acasa.
am fugit la treaba. sa aveti o zi frumoasa!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Adinutza , daca reuseai sa votezi, nu mai "cadeam" pe locul 12

Au votat si nasa si nasu...intru acum sa vad daca s-a miscat din acea pozitie

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput