buna ziua,acum ceva timp ma dadeam de ceasul mortii ca nu vrea sa faca la oala,acum face ma pune sa-i dau pampers-ul jos daca il are pe ea sa faca caca si pipi,cand plec din dormitor,face pipi la oala,ssi de multe ori cand ma intorc o gasesc cu minunea facuta in olita si cu mainile in el jucandu-se ,am incercat sa-i explic dar se uita la mine lung ca la masini straine,are 2 ani si 4 luni,si inca nu vorbeste corect ca sa ne intelegem ci o chineza numai de ea stiuta si asta ma macina dar e alt subiect,am mai postat despre el,ati patit asa ceva cu bebe-ii vostrii?Nici treaba mare nu o scarbeste prea mult am gasit-o odata si cu minunea asta data pe toti peretii ,pe calorifer ,pe pat peste tot,mi=am pus mainile in cap,nu stiam pe cine sa rezolv mai intai,era si ea din cap pana-n picioare,e grotesc ce va povestesc acum,era casa groazei a trebei mari,intelegi voi,una peste alta ii place foarte mult sa se joace cu realizarile ei din olita
astept raspunsuri va pup si multumesc anticipat
stai langa ea cand sta la olita si apoi aruncati continutul impreuna la toaleta. asa nu ii mai dai timp de experimentat.
Roxana
Draga de ea
Normal ca se joaca, pentru ea totul este o jucarie, cu atat mai mult propriile "realizari". Explica-i cu blandete, pune-i la indemana alte jucarii interesante pe langa olita (pe care la inceput probabil ca le va arunca inauntru ) si stai langa el pana face - sau macar urmareste-o si imediat arunca continutul.
Carla &
mami
Citat: |
citat din mesajul lui clarmai cand plec din dormitor,face pipi la oala,ssi de multe ori cand ma intorc o gasesc cu minunea facuta in olita si cu mainile in el juca |