febra si varsaturi

febra si varsaturi | Autor: cipbia

Link direct la acest mesaj

baietelul; meu de 1 an si 2 luni are febra mare 39,7 si vomita tot ce mananca. ce pot sa fac? i-am dat pentru febra dar dupa ce ii scade putin ii creste iar.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare,

Nu sunt medic, si nu-mi pot da o parere avizata..pot doar sa-ti spun din experienta mea de mamica urmatoarele:

-o febra asa de mare indica o infectie in organism, incearca si cu supozitoare pentru febra (paracetamol pentru copilasi) sau 1/2 Novocalmin (este antibiotic, dar face minuni la febra)

-daca varsa, este posibil sa aiba o indigentie/enterocolita ..iti pot recomanda Biotics sau Enerolactis

Incearca sa scazi febra cu informatii de aici http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Diverse/febra_4949 si mergi maine la un medic !

Poate sa va stabileasta un diagnostic corect pe baza unor analize clare!

Sanatate multa!

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliyana spune:

Suna la 112 si explicale ce si cum, daca nu ma insel cam asa incep simptomele la rotavirus, in afara faptului ca tr sa-i scazi febra tr sa-l hidratezi cat mai mult, si nu te sfii suna de urgenta medicul sau salvarea, nu are de ce sa-i fie jena - copilul e cel mai implrtant, chiar daca nu e nimic grav, paza buna trece primejdia rea.

Sanatate lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Suna la urgenta, daca nu ai mai trecut prin asta, nu stii ce sa faci si intri in panica mai sfant e sa vezi un dr. Daca vomita des risti sa se deshidrateze asa ca da-i lichide multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nu-i mai da mancare, doar ceai, daca vrea (nu forta) si saruri de rehidratare (1 lingurita la 5 min) ca sa opresti voma.
Maine doar regim (supa de morcovi, paine prajita, sticksuri). Nu-i da lapte.
Nu e important sa manance, ci sa bea multe lichide (ceai, supa). Nu-l forta, cate 2-3 lingurite, cat accepta.
Pentru scaderea febrei foloseste doar supozitor (paracetamol, novocalmin), nimic pe cale orala.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipbia spune:

multumesc pt sfaturi. am trecut cu bine peste noapte. pana la urma am sunat pediatra. a fost foarte draguta chiar daca era o ora tarzie. i-am dat supozitoare pt febra si pt stomacel metoclopramid si biotics. noroc ca le aveam in casa pe amndoua. azi a papat bine, chiar daca numai supica. am fost deja si am dus analize sa vedem maine dimineata rezultatele. va pup.

Mergi la inceput