Gemanutzele si anul 2011! (reloaded)
Raspunsuri - Pagina 21
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim noi tot in spital suntem ![]() ![]() |
N-ai cerut sa te externeze pe perioada we si sa faceti tratament ambulatoriu?? Multa sanatate va doresc!
Uof, mi se pare groaznic sa bati atat de multi km si sa te imbolnavesti tocmai aici. Il pupam pe Alex pe crestet sa se faca bine!
LoraG76 spune:
Olim, offf...multa sanatate!
Pupici la toate fetele, scuze ca n-am timp sa scriu.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Olim multa sanatate va dorim!sa veniti acasa cat de repede.

Liliach, trista poveste 
nici nu pot sa imi inchipui asa durere...

Lora, am scris.Astept raspunsul.
Va pup pe toate! maine e weekend , dorm mai mult!![]()
doinabita spune:
Hello! Azi sunteti plecate? eu am facut mancarica dimineata si mi-am gasit toata ziua de treaba.Ieri a batut un vant pe la noi de mi se facuse frica.Voi ce ati mai facut?
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea, poate ca asa ma trezesc si eu, ca-s adormita rau.
Doina, n-am prea avut timp de calculator, am fost acasa.
O zi buna va doresc!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
doinabita spune:
Buna!
Azi am primit decizia de intrerupere a activitatii 

Joi o sa iau cartea de munca si o sa merg sa vad daca iau somaj.
Voi ce faceti?
liliac1 spune:
Doinito, uof, Doamne cat de greu poate sa fie. Dar tu nu lucrai ca asistent al lui Dan? Parca asa stiam eu. Nu stiu exact cum se numeste functia asta...insotitor, sau cam asa ceva. Banuiesc ca din functie de genul asta n-are cum sa te dea afara.
Poate totusi iei somaj. Ca doar ai ceva-ceva vechime.
Graviduta cum se simte? Cum e noul job al lui Catalin?
olim ati iesit din spital? Cum se simte Alex?
Lora stiu ca tu esti agitata ca nu e chiar simplu cu 2...asa ca doar te
si te asigur ca te inteleg.
Black unde ai disparut, soro?? Ralu?? kokyi??
Eu tocmai ce mi-am recuperat duminica seara sotul si azi iar a plecat pe cararile patriei. Simt ca turbez...dar cand a plecat i-am zambit si l-am asigurat ca ma descurc orice-ar fi. Nu pot sa explodez inainte de a pleca el pe undeva ca mi-e teama sa nu se gandeasca de-aiurea si sa nu se concentreze la volan.
Asta e, bucurosi le-om duce toate!
In rest...nimic nelalocul lui. Doar Radu si-a reluat programul lui de marait noaptea. Copilul asta imi termina noptile. Si daca va zic ca deja are 4 masele, 4 canini si mai are o masea umflata, ma credeti?? Eu nu stiu ce natie de extraterestru este. Am zis ca se potoleste dupa ce explodeaza tot in gura lui dar vad ca o luam de la capat 
LoraG76 spune:
'Neata!
Si eu, la o cafea cu voi!
Liliacule, merci de intelegere!
Ma straduiesc macar 2-3 randuri sa scriu. Pupici lui Raducu, sa-i treaca durerile!
Doina, imi pare rau...sper sa rezolvi cu somajul. Nu poti sa faci ceva sa mai castigi niscai banuti? Uite, de ex., eu si majoritatea colegelor am platit unei d-ne si ne-a facut zacusti/dulceturi etc. pt. iarna, 5 lei borcanul de 400g zacusca din vinete, 5,5 lei din ghebe ori peste. Un exemplu, na, ca doar n-ai sa te apuci iarna de facut zacusca, dar ma gandeam ca tu, asa cum stii sa gatesti f. bine, ai fi o mana cereasca pt. unele femei care nu au timp. Prajituri de casa, de ex., nu stiu, zic si eu. 
Gata, ca tipa.
Iesim la plimbare.
O zi buna!