Ce intelegeti prin "a te marita repede"?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Eu nu cred ca succesul unei casatorii depinde de durata de timp petrecuta inainte. Succesul depinde de caracterul celor 2, de educatia primita acasa, de felul cum stiu sa gestioneze conflictele, de respectul reciproc, de dorinta de-a fi o echipa, de dragoste. Noi suntem casatoriti de 16 ani, avem 2 copii si o casnicie bazata pe dragoste si respect. Suntem o echipa, mergem in aceeasi directie, ne protejam reciproc, avem grija unul de altul.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Cred ca a spus ea mai bine ceea ce vroiam sa spun eu. As mai adauga comunicare si dorinta de a fi impreuna.
Eu m-am casatorit dupa 3 ani. In cunosteam de mai mult timp. Credeam ca stiu totul despre el. Ii cunosc ticurile si pot anticipa cam ce gesturi va face in multe momente. Cu toate acestea nu am stiut cat de bine stie sa minta, cat de greu se poate maturiza...Acum as spune ca nu il cunosc deloc, dupa 8 ani si mai bine de casnicie.
Iar mesajul acela...Da...ma simt vinovata acum ca imi doream barbat, familie, copii...Dar atunci credeam ca il cunosc... Desi uneori se poate intampla sa nu cunosti deloc un om dar sa ajungi in timp sa capeti alaturi de el toate acele virtuti care duc la reusita intr-o relatie de lunga durata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu cred ca daca te casatoresti inseamna ca esti matur. Nu au legatura.
Cred ca depinde foarte mult de persoana, eu spre exemplu nu m-am casatorit pana acum pt. ca nu puteam sa ma intretin pe cand pt. altii asta nu conteaza deloc.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Nu cred ca daca te casatoresti inseamna ca esti matur. Nu au legatura.
Cred ca depinde foarte mult de persoana, eu spre exemplu nu m-am casatorit pana acum pt. ca nu puteam sa ma intretin pe cand pt. altii asta nu conteaza deloc.

Interesant punctul asta de vedere ... eu m-am maritat cand eram pe picioarele mele - adica aveam independenta financiara si profesionala.
Si asa imi voi sfatui si copiii sa faca ... dupa mine casatoria si copiii trebuie sa vina ca o completare a vietii si nu ca o prioritate.
Prioritatea trebuie sa fie independenta - astfel incat la orice esec sa poti sa te ridici de jos si sa pleci inainte singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Eu am 23 ani , dar e departe rau de tot gandul casatoriei la mine.
Consider ca nu este o prioritate , ba mai mult nici nu e necesar.

Si daca o s-o fac , in nici un caz inainte de 27 ani , pt ca mai am multe de realizat pana atunci .

Imi e destul facultatea pe care o fac , care imi rapeste tot timpul . Nu am timp nici de mine , d-apai de un sot , o casa , un copil ..no way !

Si consider ca femeile in ziua de azi se grabesc DIN NOU , ca pe vremuri , la maritat.

Dovada vie sunt colegele mele din liceu . Din 20 fete , mai suntem 3 nemaritate , dintre care 2 cu relatii serioase , iar eu free si axata pe cariera.

Mai trebuie sa mentionez ca din alea 17 maritate , 3 au divortat deja , 5 au deja copii , si de restul nu mai stiu mare lucru .

Eu cred ca , maritate o sa fim o viata.
Nemaritata nu voi mai fii dupa ce o fac o data !

Asa ca , vreau sa ma bucur cat mai mult de perioada asta , de libertate totala, de a nu da explicatii , de a putea venii la 5 dimineata acasa daca asa am chef , fara sa ma astepte un scandal si amenintari cu divortul , vreau sa dorm pana la 12 nu sa ma trezesc sa-i fac micul dejun sotului sau sa imi fac planuri pt 2.

Prefer sa-mi fac doar pt mine !

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu m-am maritat repede, adica in doua luni.

Eram coapta, da' mai mergea sa copilarim nitel, asta daca nu-l intalneam pe el. Eu aveam 26 , el 29, ce tineri eram!

Daca as mai trai odata momentul, m-as marita si mai repede, doar sa nu ne pierdem.

Acum vorbind serios, depinde de fiecare, de chimie, da zic bine, de chimie, sa-ti placa dom'le la el orice, orice gest, sa-l iubesti cu fiecare celula a ta si dimineata cand nu e spalat pe dinti, dar si seara cand e pus la patru ace gata de "ieseala".
Asa vad io maritatu la repezeala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

[quote]citat din mesajul lui Monica_8

ce inseamna a te marita prea repede din perspectiva voastra?

Adica sa ai cununia civila la 8:30 dimineata, cea religioasa la 11 si petrecerea de la 13. Si totul sa se termine pana la 22 - 23 cel tarziu.

Si sa te casatoresti tarziu inseamna sa te casatoresti azi si sa nasti ieri.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

laura:))))

am ras la postarea ta.

on topic: te casatoresti cam repede, in mom cand ajungi repede si la divort.:)) dc totul merge pe roate, nu mai conteaza dc te ai grabit sau ai luat o incet.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Doi proaspat casatoriti: sotul, cu toate ca era foarte indragostit, zbarnaia sa iasa seara in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca. Asa ca ii spuse tinerei sotiei:
- Iubita mea, ies putin, ma intorc imediat.
- Unde mergi iubitel? intreba sotia.
- Merg pana la bar, scumpo, sa beau o bere.
Sotia spuse:
- Vrei bere dragostea mea? Si deschide usa de la frigider si ii arata 20 de tipuri diferite de bere, din 15 tari diferite: Germania, Olanda, Austria, America, India... Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost:
- Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate...
Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse:
- Vrei halba inghetata iepuras? Si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana.
Sotul devenise cam palid, dar spuse:
- Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?
- Vrei gustari, papusel? Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...)
- Dar draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat...
- Vrei vorbe urate draga? ... AUZI BA P**A! BEA-TI IN P**A MEA BEREA IN NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANCA-TI RAHATURILE DE GUSTARI, PENTRU CA ESTI INSURAT SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!
...si au trait fericiti pana la adanci batraneti...

Morala: daca stii cum sa-ti joci carte in casnicie, nu conteaza cat de devreme sau de repede te mariti. Totul e sa stii sa ajungi pe aceiasi lungime de unda.

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Elle

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mergi la inceput