Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)
Raspunsuri - Pagina 14
ale1212xa spune:
am gasit si eu un mic dejun pe care sa il pape Dragos fara maraieli, asta de cand nu mai vrea fructe neam...i-am facut azi paine prajita cu ou si zahar.,.na belea..a ras miezul de la 2 feli
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
xela_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea pai, cartea zice ca la un an copiii tre sa aiba 70-72 de cm, 9 kile, sa manance de toate si sa zica 20 de cuvinte cu sens... copilul meu nu face nimic din toate astea. sa il duc inapoi sa-mi cer banii? am pierdut chitanta... I will survive... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
noi ne incradam in "medie" dar asta cu 20 cuvinte
, sa puna osul la munca si sa vorbeasca daca asa scrie la carte, nu? 

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui plateea lillo... ma bucur mult ca ai avut parte si de un pic de shopping, uite ca avem copii mai cuminti cu altii decat cu noi. hmmm... ![]() cat despre achizitii... lasa-le nene in pace... pai, cartea zice ca la un an copiii tre sa aiba 70-72 de cm, 9 kile, sa manance de toate si sa zica 20 de cuvinte cu sens... copilul meu nu face nimic din toate astea. sa il duc inapoi sa-mi cer banii? am pierdut chitanta...teoria e una, practica e de fapt... alta! ![]() ![]() snt convinsa ca strumful tau e cu adevarat deosebit si face totul in ritmul lui. plus ca umbla vorba ca baietii sunt mai lenesi la achizitii decat fetele... alexutzzza, mami, dar ce logoree avusi.. erai NF(orumita) tare de tot... ![]() ![]() sorina, ce faci, draga? lasi fata sa se arunce de la etaj? n-are fermoar la patut sa urce si sa coboar singura sa nu-ti mai sara inima din loc si cu alta ocazie? [ |
Foarte tareee...

.."am pierdut chitanta"...doamne, esti de milioane!Patutul...n-areeee fermoar...are gratii, e unul vai-mama-lui, alb, simplu, de la ikea.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
decenuela spune:
| citat din mesajul lui plateea lillo... ma bucur mult ca ai avut parte si de un pic de shopping, uite ca avem copii mai cuminti cu altii decat cu noi. hmmm... ![]() cat despre achizitii... lasa-le nene in pace... pai, cartea zice ca la un an copiii tre sa aiba 70-72 de cm, 9 kile, sa manance de toate si sa zica 20 de cuvinte cu sens... copilul meu nu face nimic din toate astea. sa il duc inapoi sa-mi cer banii? am pierdut chitanta...teoria e una, practica e de fapt... alta! snt convinsa ca strumful tau e cu adevarat deosebit si face totul in ritmul lui. plus ca umbla vorba ca baietii sunt mai lenesi la achizitii decat fetele... alexutzzza, mami, dar ce logoree avusi.. erai NF(orumita) tare de tot... ![]() ![]() sorina, ce faci, draga? lasi fata sa se arunce de la etaj? n-are fermoar la patut sa urce si sa coboar singura sa nu-ti mai sara inima din loc si cu alta ocazie? I will survive... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
FFFFFFFF TAREEEEEEEEEEEEE
DE UNDE LE SCOTI?
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
plateea spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa am gasit si eu un mic dejun pe care sa il pape Dragos fara maraieli, asta de cand nu mai vrea fructe neam...i-am facut azi paine prajita cu ou si zahar.,.na belea..a ras miezul de la 2 feli ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
cum facusi? zi repede detalii, punct cu punct sa transmit prin morse la socrosenie sa presteze in consecinta...
I will survive... 
povestea unei pastai...numita bbTo
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa am gasit si eu un mic dejun pe care sa il pape Dragos fara maraieli, asta de cand nu mai vrea fructe neam...i-am facut azi paine prajita cu ou si zahar.,.na belea..a ras miezul de la 2 feli |

Adica..."friganele"???? Woww! Felicitari!!!
Cred ca o sa incerc si eu, pe iris!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
plateea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
noi ne incradam in "medie" dar asta cu 20 cuvinte , sa puna osul la munca si sa vorbeasca daca asa scrie la carte, nu? ![]() ![]() ![]() |
ei, daca iti spun tot ce scrie in carte ca tre sa faca copiii nostri la un an... si multi n-o sa faca nici la 2...
ma rog! ei cu cartea lor, noi cu practica si realitatea noastra...
ma baga in ceata ca se insista sa invatam toate alea, sa le stim, sa le zicem mai departe... pai daca eu ma fac MF si zic la lume toate nebuniile alea, nu mai trec mamicile ever pe la mine...
I will survive... 
xela_07 spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa am gasit si eu un mic dejun pe care sa il pape Dragos fara maraieli, asta de cand nu mai vrea fructe neam...i-am facut azi paine prajita cu ou si zahar.,.na belea..a ras miezul de la 2 feli ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Daca e varianta care o stiu eu de o mancam acasa cand vroiam ceva dulce parca nu i-as da inca lui C. Mi se pare prea mult ulei, prajeala si de zahar nici nu mai vorbesc.
La noi vad ca a mancat ieri si azi fara probleme cereale cu iaurt. Ce-o fi cu el
plateea spune:
| Patutul...n-areeee fermoar...are gratii, e unul vai-mama-lui, alb, simplu, de la ikea. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
bai, imi tii nora la inchisoare? mi-o si imaginez in pijamaluta dungata...
I will survive... 
xela_07 spune:
| citat din mesajul lui plateea ma baga in ceata ca se insista sa invatam toate alea, sa le stim, sa le zicem mai departe... pai daca eu ma fac MF si zic la lume toate nebuniile alea, nu mai trec mamicile ever pe la mine... I will survive... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
sau o sa fii doar un alt MF care le stie el cel mai bine pe toate si o sa te injure mamicile pe forum