Am rugamintea sa ma ajutati cu nr. de mobil al Dr. Ion Ionut. Trebuie sa iau legatura cu dumnealui urgent.
Multumesc
Nu isi da nr de mobil pacientelor.
Daca vrei sa iei legatura cu el urgent suna la spital, iti va raspunde centrala si cauta-l in spital. Pe la ora 13-14 trebuie sa fie la camera de garda. Mai devreme poti sa intrebi de el la sala de nasteri sau sala de operatii. Dupa ora 16, lunea, are program la centrul de contraceptie, deci suni centrala si ceri centrul de contraceptie.
buna,
zuet, ai reusit sa afli nr. de telef. al dr? ma intreseza si pe mine , luna viitoare intentionez sa fac o histerscopie cu dansul vreau sa i-au legatura cu el sa vad ce analize i-mi trebuie inainte de procedura.
sper viitoare mamica
Gabriela,
Eu astazi am facut HSG cu dumnealui. Nu am reusit sa aflu nr. de mobil. Se pare ca nu-l da.
Cel mai bine, mergi si vb cu el cand e de garda sau dimineata la 7 la centru de planificare.
sper ca ai rez. bun la HSG , i-mi poti trimite pe PM care sunt scorurile la giulesti , vad ca nu ai activat pm poate il activezi.
nu sunt din Buc. de aceea as vrea sa fac o programare inainte.
sper viitoare mamica
Gabriela, citeste ce am scris mai sus, suna la spital si cere internarile pe la ora 13-14. la internari cere-l pe dl dr. Daca nu e atunci acolo suni un pic mai tarziu.