Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka ooana, asta am obs si eu azi la Isa, era asa de atenta la copiii din jur, la un moment dat parca ar fi vrut sa rada tare, si chiar s-a oprit din plans cand l-a auzit pe altul plangand... e asa de nasol ca noi suntem iar ca si pe vremea cand era Maria mica, doar noi aveam bb. acum iar, nu cunoastem pe nimeni cu copil sub 3 ani, si nici aia nu mai is aici... Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
eu va pup pe toti 4 sa treceti cu bine peste perioada asta in care Isa nu e in forma
stiu ca nu te consoleaza dar in gasca noastra suntem primii care avem copil...asa ca restul sunt la cabana, chefuri, distractii...avem un cuplu cu care ne intalneam datorita altor prieteni din gasca si acum au si eu un bb...poate o sa mai iesim cu ei...ca altii cu copii nu avem in jur
Matei - luna a 6-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
giorgia23 spune:
Multumim fetelor pt comentarii
...am o nazdravana...cred ca o sa ma terorizeze cand o sa inceapa sa mearga
Sorina ce scump e Bogdan...cum sta el drept
Cris pai tu vrei bataita...cum sa fii necajita...lasa mami baiatul in pace ca o sa se ridice si el...mai devreme sau mai tarziu toti o sa mearga si o sa se intoarca si sa vezi atunci 
Rody eu am crezut ca numai in ro sunt medici care dau din umeri si nu/ti dau nici un raspuns
...o pupam pe Isa si speram sa isi revina
Ochidut da ce frumusete ai tu acolo...si ce te tragea de margele
...era asa de fascinata de ele
sorina_goga spune:
Multumim fetele de aprecieri!
Cristina nu mai fi suparata, cum spuneau si fetele, fiecare copil are ritmul lui!!
O
sa treaca supararea!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
adrianaBuc spune:
BUNA SEARA MAMICI
Am reusit sa ajung si eu la zi cu cititul. Grele au fost ultimele zile. Intre 1-7 ianuarie am avut o saptamana de cosmar: urlete zi si noapte (noapte a fost cel mai rau ca nu dormea nici 30 min legate). Bine ca au trecut! Inca mai avem nopti agitate dar e mult mult mai usor.
Din ciclul Antonia, Larisa, Bogdan si Paul, va invit la vizionare:
http://www.youtube.com/watch?v=fF4U1yqlBL4
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
Acum am reusit si eu sa citesc ce-ati scris peste zi.
Rody, s-o urmaresti cu atentie pe Isa. Nu vreau sa te sperii, dar sunt periculoase la bebelusi inflamatiile in gatut, laringe, etc. Exista pericol mare de sufocare.
Sper din suflet ca dr. sa se fi inselat si poate scapati fara antibiotic.
Oana, merci
. Da... am papat azi doua lingurite de piureut de legume. Atata ne-am strambat si asa nu ne-a placut
, dar... cu rabdarea trecem marea
.
Geo, Ochidut, Adriana, ce fete cucuiete aveti voi
.
Victo, ma bucur ca sunt baietii mai bine. Spune-mi si mie te rog ce tratament homeo urmati. Si Natali a ramas cu o usoara tuse, harait si mucisori in gat
.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
adrianaBuc spune:
crispro, am vazut ca te invinovatesti ca nu faci suficient pentru bubu mic. Fiecare bebe are ritmul lui; eu nu am facut cu Rebe-bebe nici un fel de gimnastica, masajul la baita e foarte usor, mai mult ca sa o dau cu crema decat sa masez. Fiecare miscare a invatat-o singurica. Asa ca nu te stresa. Am o prietena al carei baietel abia la 1 an a plecat in picioare, iar in fundic a stat foarte tarziu - pe la 8 luni.
Mamica de
adrianaBuc spune:
Ochidut, tare vorbareata e Larisa! M-a distrat tare ce fete face!
Mamica de
Mycya spune:
Sorina, Giorgia waww deja in picioare 
Adriana ce scumpa e Rebe cum face 
Cris nici acum nu ia trecut delfinasei tale ?!! :( si Andra imi tuseste pentru ca vrea sa scoata ce ia ramas in gat, dar se forteaza singurica
Crispro nici Andra nu se intoarce de pe o parte pe cealalta, si la cat e ea de energica e de mirat da nu ma impacientez ca va avea ea timp si de astea. 
si cum ia trecut Andrei raceala ma luat pe mine
pana in seara asta nu am simtit asa tare dar acum
sper sa imi treaca repede ca la cat ma tine fata bagata in priza numa de raceala nu am eu timp 
acu ma duc la nani ca delfinasa imi doarme deja de o ora jumate, minune mare a adormit imediat dupa baita si tzitzi
sper sa se repete mai des figura ![]()
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
katalina spune:
La Multi Ani delfinasilor
Sebastian si Felix de Dragaica
Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de Grety
Raducu de Pufescu
Anastasia de Catalina
Cam atit pt azi,...
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
katalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilinca79 katalina, tot uit sa te intreb ce scaun de masa ati luat pana la urma, sau asteptati pana va fi pe stoc cel de pe lacopii.ro? Ala imi placea si mie, dar n-am mai vazut asemanator. ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Ilinca, uite scaunul care am vrut sa - l iau,Denisa are asa si e fff multumita,.Pe site-ul asta e cel mai ieftin si transportul este gratuit.:www.soffiplanet.ro/masa-bebelusului/masute-si-scaune/baby-design-scaun-de-masa-bambi-verde-lime.html" target="_blank">SCAUN BABY DESING
noi pina la urma am luat Chicco Polly.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

delfinasul
printesita