Carti de bucatarie .pdf
Raspunsuri - Pagina 6
lisssa_ana spune:
3X3,am incercat sa le trimit ,imi da eroare,cred ca mi-ai dar adresa gresita
Mama de Ana si 17+
deeatomescu spune:
Buna Lissa_ana!!
daca te rog din suflet mi-ai putea trimite si mie ,te rog,cartile pe email??? plsssss
andreeatomescu@ymail.com
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana Astea sunt cartile care le am eu: 1. 101 Retete fantastice 2. Betty Crocker- Decorating Cakes and Cups 3. Caiet prajituri 4. Carte de bucate 5. Carte de leacuri si retete naturiste 6. Cartoon Cakes-Debbie Brown 7. Celebration Cakes 8. Delicious Nr.1- Retete Vegan si Vegetariene 9. E Giugiu Plante Medicinale 10. Easy Party Cakes 11. Fantastic Prty Cakes 12. Knorr-Varietatea salatelor 13. Plante Medicinale 14. Professional Cake Decorating 15. Retete culinare exotice 16. Retet culinare epntru bebelusi 17. Retete traditionale romanesti 18. Retete de salate 19. Retele bunicii 20. Rozalia Craciunescu-Carte de bucate 21. Sanda Marin-Carte de bucate 22. Sugar Flower-Alison Procter 23. Sugar Flowers 24. The Iciing on the Cake 25. Vanga-Leacuri de vindecare Mama de Ana si 13+ |
deeatomescu spune:
Buna,fetele!!
hop si io printre voi p-aici....:P
am si eu cateva carticele de bucate PDF
1.Carte de bucate -Sanda Marin
2.Cartea de bucate Avicola -Oul -alimentul minune
si celelalte sunt seria de carticele de la Gustos.ro si pe care vad ca le-a enumerat si lissa_ana
pt.cele interesate am si cartea Super Nanny in PDF.
Have a nice day!!
narcisam102 spune:
Buna. Va rog rog daca puteti sa-mi trimiteti si mie cartile.
Cam tot ce aveti ca eu sunt un dezastru in bucatarie
Multumesc frumos.
narcisam102@yahoo.com
deeatomescu spune:
Lissa!!!!!!!!!!!
Cel mai tare ma arde Debbie Brown -Cartoon Cakes!!! Vine ziua lu` bubu meu si vreau sa-i fac tortul Thomas!! plsssss Lissa!!!! Help meeeee!!!!
DanaH spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana Astea sunt cartile care le am eu: 1. 101 Retete fantastice 2. Betty Crocker- Decorating Cakes and Cups 3. Caiet prajituri 4. Carte de bucate 5. Carte de leacuri si retete naturiste 6. Cartoon Cakes-Debbie Brown 7. Celebration Cakes 8. Delicious Nr.1- Retete Vegan si Vegetariene 9. E Giugiu Plante Medicinale 10. Easy Party Cakes 11. Fantastic Prty Cakes 12. Knorr-Varietatea salatelor 13. Plante Medicinale 14. Professional Cake Decorating 15. Retete culinare exotice 16. Retet culinare epntru bebelusi 17. Retete traditionale romanesti 18. Retete de salate 19. Retele bunicii 20. Rozalia Craciunescu-Carte de bucate 21. Sanda Marin-Carte de bucate 22. Sugar Flower-Alison Procter 23. Sugar Flowers 24. The Iciing on the Cake 25. Vanga-Leacuri de vindecare Mama de Ana si 13+ |
lissa, esti o comoara!! pe unele le mai am, altele le cautam...
trimite-mi-le si mie, te rog frumos, pe toate, pe adresa: hanead@yahoo.com
multumesc anitcipat.
Poze
Poze noi
eveline spune:
Dati-mi si mie va rog cartile cand aveti timp. In special cea a lui Jamie dar si restul.
anamariaclapon@yahoo.com
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)