Prietene la bine si la greu - 97

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am uitat sa va spun, pt cine mai cauta carti pt pitici, recomand tare asta: http://www.librarie.net/carti/46913/Apasa-asculta-Animalele-ferma-Anna-Casalis
Are niste poze faine si sunetele sunt absolut ok (versurile lasa de dorit, dar e ok, ca piticii nu stiu inca a citi ).

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am o intrebare pentru fetele care lucreaza in domeniul HR, juridic (monis, lyly, ava): daca se desfiinteaza postul meu, mai e obligata firma sa te primeasca inapoi dupa terminarea CIC-ului? si daca as fi insarcinata in momentul cand trebuie sa ma intorc si mi s-a desfiintat postul, tot nu sunt obligati sa ma primeasca?
sunt niste zvonuri pe la servici pe la mine care nu-mi plac... nu e nimic sigur, insa as vrea sa stiu din timp cum stau din punct de vedere legal.
multam

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RamonaC eu folosesc uleiul de masline asa cum e, nu ii fac nimic, il iau direct din sticluta, insa pun din ala extravirgin. Nu te impacienta ca e pretul mare: iti ajunge o sticluta si un an de zile (noi folosim la salate ulei din asta si pun in vaporizator cam 3 cm iar cand se termina il improspatez).Eu nu as mai reveni niciodata la creme, pielea arata bine si nu ma mai stresez gandindu-ma la cat de toxice ar putea fi cremele din comert care pe langa ingredientele naturale au tot felul de alte chestii. Prin urmare, anul asta mi-am facut cizmele cu crema Loreal antirid care expirase de vreo luna (o tot tineam in baie gandindu-ma ca poate ma razgandesc si mai apelez la ea dar nu am fost tentata). Te pupic
Imi pare rau ca ti s-a stricat si tasta cu litera i. Poate totusi gasesti o metoda sa ne scrii din cand in cand. Daca nu, foloseste tasta 1 ca nu e chiar asa greu sa te urmarim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Salutare,

Cu intarziere La Multi Ani Ioanelor, Ionilor

Am citit tot, scuzati retinerea pe sarite.

Vazut poze cu George mitittel ca o scufitza

Legat de creme, eu sunt fan Chanel, insa folosesc de ceva vreme, ulei de masline, jojoba, migdale dar mai ales argan cu asta ii fac si lui bubu masaj. Am dat pe o sticla de ulei de argan de 250ml 138 lei.

Renus merge foarte bine, ar vrea chiar sa alerge, si desi ma asteptam sa fie mai neliniste, acum este mult mai bine decat cand ma plimba de mana. Se ridica si pleaca unde vrea el

legat de ficat, lui Bubu nu i-am dat niciodata tocmai din cauza ca este foarte toxic, acolo strangandu-se toate "alea bune" plus adrenalina minune, deci pediatra ne-a zis sa nu.

pampersi suntem tot pe pampers active baby, desi imi placeau tare premium care, acum i-au facut nasoi.

Monis - pupam Iulianul vaccinat sa nu fie rectii la ror
Many - esti bine?

Licurici pup burtica

lyly - e bine Alex gata durerea de burtica?

Biara - multumim de info, foarte importante

Eu sare nu-i adaug de nici un fel.

LA MULTI ANI MAMI.ILINCA sa fii sanatoasa fericita si bogata

de maine nu mai am tati de renus acasa, promit sa intru mai des

Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

licu eu zic ca e normal sa nu-ti placa la odiseea noua la inceput. pana se incheaga ceva mai dureaza... mai ales ca e la inceput si sunt putine fete. deci in a cata saptamana esti?

many eu mai luam urinal cand aveam crize de cistita. ti-ai facut urocultura? sanatate! misto papuceii lui Vlad, la noi ar fi inutili momentan.

monis ce misto ca te distrezi, eu n-am inca nici curaj nici posibilitatea sa o fac. insa va veni si vremea mea, sper nici noi n-am avut reactii adverse de la vaccin. misto cartea, am vazut si in supermarket insa mi s-a parut scumpa mai ales ca Ruxi mai mult le roade decat le citeste
oricum tre sa mai "investesc" si in niste carti pt. copii, mai ales ca acum doua zile am incercat sa-i spun doua povesti (Ursul pacalit de vulpe si Punguta cu doi bani) si de-abia mi le-am amintit... ma incurcam la un moment dat...

Lidiuta imi place ca tu vii mereu cu sfaturi despre produsele naturiste. imi amintesc ca, pe cand eram gravida si am vrut sa ma vopsesc cu Henna, tu mi-ai dat niste sfaturi pretioase despre asta.

RamoC esti simpatica cu tastele tale stricate. acum o sa-ti spunem RAMOX number one
despre iod nu stiu prea multe, ma mai documentez si eu, multumim Biarei pentru info.
iar despre iaurturi la fel, nu stiu prea multe, insa parerea mea personala e ca Domi mananca prea multe, chit c-or fi bune sau nu. eu nu i-as da mai mult de unul pe zi. pam-pam, parerea mea.

lili fain ca doarme in patut, insa mai incape? ca a mea are nevoi de un metru sa se suceasca pe toate partile.
tot apropo de adormit copilasii (Ancutza, licu, smara), monis ziceai ca e mult 30 de minute ca sa-l adormi. eh, stai bine, la noi dureaza cam o ora in fiecare seara. si nu cred ca o culc prea devreme, pentru ca da semne de oboseala si se matzaie, insa de adormit tot dupa o ora adoarme, dupa ce isi face ea ritualul de culcare (adica supt, ridicat in fund de enshpe ori, aruncat jucarii dupa pat, scos sosete din picioare, foit pe o parte si pe alta de enshpe ori etc etc). iar treziri noaptea, fara numar, fara numar... noroc ca e langa mine si nu ma mai ridic din pat, ca daca era sa doarma in patut si eu de un an de zile (si o luna ) trebuia sa ma ridic din pat de 3-4-5-6-10 ori pe noapte, cred ca sucombam...
aseara a adormit cred ca in jumate de ora, ceea ce e super bine. ieri am fost la tzara si n-a dormit prea mult ziua. vad ca depinde si de ce facem in ziua respectiva, insa nici nu pot mereu sa ii ofer activitate intensa in timpul zilei, mai ales acum, iarna...

zebra roz

Mergi la inceput

mai jos e un filmulet cu o tipa care a nascut in mare. interesant...
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3238527

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

La Multi Ani Mami.Ilinca!
sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Alex cred ca e mai bine, desi are scaune inca mai multe de 1 pe zi, cum avea de obicei.
azi s-a trezit la 6, ud, i-a iesit pipi din scutec de cat de mult a facut, si asta ca inainte de culcare cu vreo ora daduse pe gat 150 ml de apa. asa ca am prestat schimbat si somnul a fost dus, mai ales ca a venit si kk intre timp si iar schimbat. a readormit pe la 8 si a dormit pana la 10.
acum l-am facut pachet si l-am trimis la mama

legat de iod, stiu ca e bun de consumat in anumite cantitati, am sa citesc info de la Biara ,ca nu am apucat. in general ii pun putina sare iodata in supa/ciroba, nu si in piureuri.

mi-ati dat de gadit cu ficatul, lui Alex ii place mult, chiar nu i-am dat de vreo 2 saptamani si vroiam sa-i fac, dar m-am razgadit pt moment

felicit si eu mergaretii nou intrati in scena

RamoX1, scrie in continuare

Ralu, te pregatesti de ziua cea mare?

Cory, ai inceput deja munca?

ramonika, daca se desfiintat postul intri in somaj, daca nu au alt post care sa ti se ofere, chiar daca esti insarcinata. sper sa nu gresesc, oricum ar fi primesti indemnizatia de crestere copil...monis, am zis bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Am trimis pe contul comun cartea "Si tu poti Fi Supernanny"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Am trimis pe contul comun cartea "Si tu poti Fi Supernanny"

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Lyly ce bine ca ai trimis cartea , ca eu ma chinuiam zilele astea sa fotografiez fiecare pagina, sa editez pozele, apoi sa le pun intr-un .pdf, dar e cam mult de munca si am ramas cu pozele in urma....ca mie tare-mi place cartea si sper sa o citeasca si fetele cu placere

(ps: ai downloadat-o de undeva sau ai muncit tu la ea? )

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Lyly sar'na de carte . Eu o apreciez tare mult pe tipa asta. Mi-a placut de ea cand am vazut-o la tv.

Ramonika te pup.

Mergi la inceput