Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui eveline

BEBECRIS - de data trecuta tot vreau sa-ti spun, de cand ai adus vorba, si nu stiu de ce am uitat. Eu personal am fost, si de ce sa nu spun, inca mai sunt, teribil de complexata din cauza asta. Cand eram mic, nu au fost atenti ai mei si m-au culcat cu o ureche indoita, mi-au pus probabil fara sa-si dea seama si caciula, si drept urmare am 1 bucata ureche clapauga si una nu...horror, mai ales pentru o fata. Drept urmare sunt de-a dreptul obsedata. La Bia mi s-a parut ca are dreapta putin departata si i-am pus leucoplast dintr-ala aerat, sa nu se irite...pe care de altfel il schimbam la baie, ca se uda.
La Darian mi s-a parut la fel ca are dreapta putin intoarsa invers si am aplicat, absolut fara nicio remuscare leucoplast. L-am tinut vreo doua saptamani (evident nu pe acelasi) si i-a tinut urechiusa lipita de cap si s-a indreptat vizibil, acum amandoua sunt OK. (am si poza daca nu ma crezi)Caciula nu a avut niciun efect, se foia si iesea, parca de-a naibii, fix urechea aia afara.
Eu una asa am procedat, poate din cauza complexului pe care-l am. Si la varsta asta se corecteaza foarte bine.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
Eveline. La leocoplast m-am gandit si eu si chiar i-am lipit intr-o zi urechiusa dar mi s-a facut mila de el si i-am desfacut-o. Chiar am zis zilele trecute ca i-mi vine sa i-o lipesc cu leocoplast si iata ca nu sunt singura . Eu am dinala de matase care am avut lipit la operatie peste bandaj. O sa cumpar si aerat si trec la actiune. Daca nu te superi poti sa pui poza sa vad cum l-ai lipit tu?

Cristina, mami de bebita David

si eu m-am gandit la metoda asta dar eram putin reticenta...dar azi am incercat...doar ca numai partea de jos am putut s-o lipesc sus fiind par...voi cum faceti? unde pot vedea si eu poza?

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

bun venit noilor fete.
la multe lunite si la multi ani bebicilor sarbatoriti!!!!!

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

uuuuuu nu-i nimeni?
donna, pana la urma cum desinfectezi jucariile ce nu se pot spala?pe cele de la paturica cu activitati le-am sters cu servetele umede.o fi de ajuns?
fetelor care aveti bebei cu dermatita,ai vostri se scarpina pe fata?pe al meu il mananca, se scarpina si se zgaraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Multumim de urari! pentru toti bebelusii si o pentru mamicute

Danny, pai stii la ora asta baita, papica, somnic ... noi suntem la maraieli in patut, dar il mai las putin ca nu cred ca-i este somn. Se enerveaza ca nu poate sa-si scoata sosetele, el nu stie ca alea sunt de la pijamaluta

Eu n-am dezinfectat jucariile, aici am mers pe anticorpi. I-am spalat numai cateva. Initial ma gandeam ca o sa folosesc aparatul cu aburi, dar n-am apucat si intre timp Tudor a ros cateva.

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#

Mergi la inceput

camisv,,ai dreptate.doar ca aveam ajutor la Robert si el adoarme dupa 11.30-2.de aia bantui pe aici.acu a atipit,dar imediat il trezesc la baita.noapte buna,somn usor,vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

bebecris,mie mi-au lipit urechile pana la 2 ani si posed o impresionnta pereche e clapauge!!!!!!!!!!!!!!!1deci e inutil.

fulguta, sa-mi traiasca nora!sanatate si noroc sa aiba!

maine imi dau rezultatele pt sebastian.
inca un kg dat jos azi,pana maine sigur inca nul!Doamne ajuta sa fie bine!
azi l-am operat si e fimoza.plange de mi se rupe sufletul.

Mergi la inceput

histamina, multa sanatate lui Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

La multe, multe lunite pt Mara Elena, Carina Maria, Tudor si Ioana Adelina. (desi e deja data de 11, eu am inceput sa scriu din 10 ).

selenar, acum am pompa manuala de la Avent. Am folosit si de la Primii pasi, a mers bine dar s-a cam uzat plasticul si am preferat sa cumparam ceva mai de calitate. Pana sa o luam pe cea de la Avent, am cumparat si una electrica de la Primii pasi dar nu reuseam sa scot nimic (chiar nimic) cu ea. Eu zic ca sunt la fel de bune amandoua (cele manuale) ideea e sa consumi muuulta apa (la mine asa mere) ca sa fie si productie buna. Aaaa, am mai observat eu ceva, cand pap pulpite de pui prajite am laptic mai mult.

sabu_dk, ce de peripetii la botez, deci nu mai e stres cu sterilizarea, are bb antocorpi acum.

Mari-Mariuk bine ai revenit si muuulta sanatate lui Vladut. Numai la spital sa nu ajungi ca tr lasa astia sa mori cu zile.

Multumim pentru urari .

Felicitari bb-ilor crestinat, sa de Domnul sa fie sanatosi, voiosi si cu noroc in viata.

Mamica fericita de Ioana Adelina photoshooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna searaaaa...

ce fac doamnele?

Sabule, am murit de ras . Eh, lasa, ca dl Clyde e tanar, nu a avut timp sa acumuleze bacterii. Lui B al meu ii putzea gura de la un kilometru si cand Vlad avea vreo 2 ani i-am gasit share-uind o ciocolatica. Si nu a patit niciunul nimic
Bubule, am vazut pozele cu Sofia. E frumoasa foc, seamana cu mami ei
La multi ani sarbatoritilor, si celor de pe 10 si de pe 11, ca e deja 1 noaptea.

Ma duc si eu la nani.
Va pup

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare dragelor!
La multi ani si toate cele bune in noul an! Sa dea Domnul sa fie un an plin de bucurii si impliniri pt toata lumea.
Ne-am intors si noi acasa dupa un concediu destul de obositor la parinti unde a fost frumos dar un pic prea multa agitatie care l-a scos pe Andreas din ritmul lui. DFar acum suntem acasa si e tare bine!
Merg la nani ca maine la 10 merg la servici!
Multi pupici tuturor!
Fistiq LA MULTI ANI! Multa sanatate si tot binele din lume! Un pic cu intarziere dar sper ca se accepta!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput