Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

asta seara vroia sa faca o petrecere.....sa se imbete...si sa isi ia ramas bun de la toti........se pare ca Dumnezeu a vrut-o mai repede la el.......aseara am vorbit la telefon......si avea vocea de altadata......vesela si sigura pe ea........nu bolnava......urma sa ma sune in jumatate de ora........si din pacate dupa ce am vorbit a intrat in coma..........vorbind cu parintii ei.........simt ca nu am apucat sa ii spun destul cat de mult am iubit-o si nu mi-am luat ramas bun.....
dar ma bucur ca nu mai sufera............ramanem noi si ea va fii mereu in amintirile noastre.........
luni va fi inmormantarea........
maine in loc sa merg sa vorbesc cu ea........voi merge sa o vad pentru ultima data .sper ca de acolo de sus sa ne priveasca si sa nu mai sufere........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

Dumnezeul s-o odihneasca pe Ionica. of ce greu este...cand aud despre cei bolnavi ca pleaca dintre noi, eu simt mereu ca se odihnesc unde nu exista durere, nici tristete, nici boala. din pacate noua ne este greu, noi totusi ramanem sa suferim in lumea aceasta trecatoare, dar intr-un fel trebui sa ne plangem mortii si sa nu amintim, sa-i pomenim. Eu una cel putin asa cred.

Draga Andreea Dumnezeul sa-l odihneasca si pe Andrei al tau.Sa sti ca si eu ma gandesc ca mai bine suferim noi parintii lor decat ei, mai bine sa stiu ca sunt ingerasi. Ma doare de fiecare data cand vad ca o mama povesteste despre un ingeras....nu pot sa cred ca exista atat tristete si uite ca asa este. Sunt asa curajoasa, puternica si chiar intelegatoare in cate-o zi iar in alta zi plang im hohot si mie asa greu. Sunt intr-un continuu progres- regres...cred ca aceasta este totusi "normalitatea" unei mame de ingerasi dupa atat de scurt timp de la nastere/moarte.

Pentru mine fetita mea este membru din familie si am sa vorbesc despre ea si nu-mi pasa daca acest lucru ii doare pe cei din jur sau ii face sa se simta poate intr-un fel stingheriti. Azi am avut parastasul...mi-a fost greu...am botezat-o in spital si acum ma gandesc ca acum la 6 saptamani ar fi trebuit sa avem botezul si nu parastasul.Sau cine stie de ce si cu ce motiv se intampla unele lucruri. Poate sufletul meu striga de durere dar Dumnezeul a stiut ca e mai bine asa....si cate o data ma linistesc cand ma gandesc la asta.
Eu nu sunt convinsa ce a avut fetita mea cu exactitate...mi s-a spus de unii medici chiar ca pur si simplu s-a intamplat ceva rau, uite chiar la ea s-a declansat. O sa facem si noi niste analize care le primit peste cateva saptamani.
cand nu ai probleme in familie, dupa ce am avut o sarcina care mi s-a parut perfecta si dupa ce am fost felicitata la fiecare consult ca este bine, clar ca nu imi intra in minte de ce fetita mea a murit atat de subit. Poate de aceasta mie greu sa fiu mai mult bine decat rau...daca intelegeti ce vreau sa spun

azi am vrut sa scriu mai putin pentru ca am avut o zi mai grea, am vrut sa scriu doar ca m-am intors de la biserica (de la mormantul ei) si atat...insa cand am citit ce ati scris am vrut neaparat sa stie baby ca ma rog pt Ionica si am vrut s-o imbratisez pe Andreea.

Mergi la inceput

Doina te inteleg foarte bine......e greu pentru noi cei care raman.........stiu ce inseamna sa mergi la copilasi tai la mormant si sa ii plangi....... sunt alaturi de tine si iti multumesc pentru cuvintele tale

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am ramas fara cuvinte...
nu stiu daca ma credeti, dar eu de cele mai multe ori (cred c 99% din czuri) cand moare cineva..stiu...dar nu stiu cine nu-mi pot explica fenomenul...pur si simplu..stiu..
Azi am fost foarte nelinistita...am plans chiar...si nu pt Darius...stiam ca moare cineva pe care il stiu...si gandul meu vesnic se duce catre Cristi, sotul meu...pt ca imi e f teama s nu plece si el......si am aflat de Ionica..
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace...langa ingeri!!!
Roxy sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa putere!

Doina ceea ce citesc la tine....cred ca e foarte normal..adica si eu am avut aceleasi trairi...zi eram puternic, mergeam mai departe...maine cadeam si plangeam in hohote...
Dupa 2 ani si jumatate..inca ma ridic ..pt ca a doua zi sa plang in hohote. Poate e normal...poate nu..dar asa e la mine...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea Roxana Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe IOnica, nici nu m-am gandit ca deja sufletul ei a plecat, am aprins o lumanare pentru sanatatea ei acolo unde ne-ai rugat tu si apoi citind am realizat ca ea nu mai e printre noi. Uffff, ce durere, ce greu trebuie sa le fie la parinti, la sot, la toti cei dragi... Te imbratisez strans!

Doina nici nu stiu cum sa te incurajez, socul a fost prea mare si brusc la voi, si totul e asa de proaspat... Durerea se mai alina in timp, dar dureaza... da-ti timp mamico si povesteste-ne despre ea tot ce vrei...

Ma rog pentru Andrei...

Mergi la inceput

pe mine ma ajuta cand cineva imi spune ca e normal... ca e normal ce simt, ca e normal ca sufar, ca plang in hohot...
nu am in jurul meu nici o cunostinta care a trecut prin asa ceva si cum nu am cu cine sa vorbesc (decat sa povestesc ce simt ...dar nu cu adevarat sa povestesc si sa primesc raspunsuri si faturi)imi da putere cele cateva randuri pe care le citesc in fiecare zi aici pe forum si va multumesc.

Andreea o sa ma rog pt tine.
Baby te rog sa mai scri cand ai nevoie...asa cum au spus si alte fete aici chiar putem vorbi orice....eu cel putin asa simt.
Ambramburica am vrut sa te intreb cum te simti dar am sters intrebarea...stiu cum te simti, dar te intreb cum iti ocupi ziua, ce face fetita ta? sper ca esti mai bine, adica sper ca ai si clipe bune.

noapte buna tuturor

Mergi la inceput

nu mai am cuvinte.........va iubesc mult pe toate.
sufletul meu , dar este si impacat cu gandul ca ea, prietena mea Mirela Ionica nu mai sufera.........suferinta era prea mare.......nu stiu ce voi spune maine cand voi intra la ea in casa...........stiu sigur ca voi plange.......si voi incerca sa ii consolez familia si sotul ramas mult prea devreme singur.........s-au cunoscut in 2000, ca si mine cu Bogdan.........dar dupa o lunga prietenie au reusit sa isi vada visul implinit abia in 2009...........cununia civila si religioasa...........
ma rog la Dumnezeu sa ii de-a utere familie sa depaseasca aceasta tragedie si ma rog pentru sufletul prietenei mele sa fie impacat......

Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

merg sa o culc pe Bianca.............ca deja i-a trecut ora de somn demult........
va multumesc pentru ganduri si pentru lumanarile aprinse......

www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

camy eu sigur te cred.
asta noapte cand Mirela a murit, Bianca s-a trezit plangand si m-am trezit si eu nelinistita, am simtit un gol in stomac si m-am gandit imediat la ea.......abia asteptam sase faca ziua odata si sa o sun sa vorbim......nu am mai apucat......nu am mai putut dormi pana dimineata....pana la 5 m-am foit in pat...si abia dupamasa cand am reusit sa vorbesc cu cineva din familie am aflat ca ea s-a dus......
nu mai am cuvinte.........

www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

eu nu pot sa dorm ca de obicei...si ieri noapte am adormit destul de tarziu pt ca m-am gandit la ziua de azi.
acum ma gandesc la voi si am bineinteles am in suflet aceeasi neliniste pe care o am de cand am nascut.
Camy te cred si eu ce spui. si eu simt cand se intampla ceva rau, cand ceva nu este in regula si atunci ma agit si sunt foarte nelinistita si chiar spun surorii mele sau sotului...
si sincer si inainte sa nasc am fost tare nelinistita, cam cu cateva saptamani inainte plangeam de neliniste daca ma credeti. se pare ca sunt mai sensibila si am fost cam agitata dar in sensul grav, adica imi era frica si nu pt mine, nu pt nastere sau dureri. nu pot sa va explic acum in cuvinte. si dupa ce am nascut eram nelinistita desi va povesteam ca toti mi-au zis ca totul e bine la fiecare consultatie, la fiecare ecograf si am simtit ceva chiar daca ma simteam si foarte fericita cand mi-am primit fetita in brate exact dupa ce am nascut si nu-mi venea sa cred. chiar mi-am adus aminte intr-o zi ca atunci cand am fost studenta am zis odata ca eu poate n-o sa am copilas, ca poate o sa se intample ceva (ma gandeam la moarte)si acest lucru doar pt ca imi doream foarte foarte mult un copilas...atat de mult ca mi se parea chiar si atunci imposibil sa am eu asa o bucurie.

Mergi la inceput