Tauroaicele si primavara(38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Alexandra, Alexandru

si

de si

Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Va invit la cafea

si

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Am revenit din tara,am net...Miam,ce mic dejun aratos si zaharnita e ca a mamei,of!Fiica mea a inceput scoala ieri,a plans si ieri si azi,sper sa se acomodeze cat mai rapid. Aici e toamna rau,cer inchis,frig,vant si urmeaza 4 zile de ploi.Mai e cineva prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutari, salutari!

Uite ca trec eu prin zona. Bine ati revenit din vacanta! De fapt vorba vine, ca numai bine nu e. Luni incepe scoala si la noi. N-avem chef, dar nici incotro n-avem. Ma deranjeaza tare sistemul de la noi, dar nici de unde sa aleg nu am. Fiica mea a avut multe teme pentru vacanta. Nici acum nu le-am dat gata pe toate. Uf!

In rest suntem bine, ceea ce va doresc si voua!

Mergi la inceput

Neata!Nu stiu ce sa zic de sistem,aici e cam delasare...performanta putina si cultura generala pe sponci.Stilul e relaxat,in fiecare an alte cadre,alta alcatuire a clasei...cam departe de ce as vrea eu.

Mergi la inceput

Mda, nici asa nu e bine... Ce ma deranjeaza este ca multe materii se bazeaza pe invatat pe de rost, plus faptul ca nu ii ramane timp liber mai deloc din cauza invatatului si a temelor. Adica nu e timp de alte activitati de timp liber, ceva sport de exemplu, ceva program de voie. Uneori am impresia ca avem noi o problema...

Mergi la inceput

E la scoala clasica?Fiul prietenei mele din Ro e la step by step-alta programa,fac si temele acolo plus masa de pranz(contra cost).Lui ii merge bine acolo,fac si carte dar au si timp cum zici tu,miscare,joc,invatat mai relaxat nu smirna si papagaliceste.

Mergi la inceput

Da, scoala clasica. Exista si aici invatamant step by step, era ceva mai putin reprezentat cand a inceput fiica-mea scoala, dar nu am incredere in felul in care se aplica acest sistem la noi. Este un sistem "imprumutat" si aplicat aici de cadre didactice care nu sunt neaparat pregatite pentru asta. Apoi, la admiterea in liceu concureaza cu cei care au urmat sistemul, sa zicem, "clasic" de invatamant si la liceu va intra tot in sistemul "clasic". Am considerat asta un mare dezavantaj, asa incat singurul criteriu de alegere a scolii a fost... cea mai apropiata de casa. E drept ca e si o scoala apreciata in oras, desi eu am multe nemultumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Succes scolareilor! Noi abia la anul ne vom ciocni de problema asta. Ma gandesc cu groaza...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

, buna ziua si bine ati revenit
Glimmer, eu stiam ca temele de vacanta sunt ilegale. Copiii mei de mult nu mai aveau asa ceva, iar acum, de cand e la liceu, Mihai rar are teme in timpul anului scolar si asta doar la romana sau limbile straine, in rest se merge pe proiecte si eseuri. Astfel are mai mult timp liber pentru el, mai ales in weekend-uri cand practica speologia. Cred ca este mult mai bine asa ... fara teme ..., desi unii parinti din clasa baiatului meu nu-s de acord, ei cred ca-i mult mai bine sa le dea profii, altfel copiii nu fac singuri ..., parerea mea e asta ... daca un copil vrea sa faca ceva in plus, dintr-o culegere, face si fara sa-i spuna cineva ...

si

de si

Mergi la inceput