Tauroaicele si primavara(38)
Raspunsuri - Pagina 15
anangel_lexi spune:
Jenn, multumesc!
Cum a fost in vacanta?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
jenn spune:
Bine,am stat o saptamana in De(rezervasem deja inainte de ehec),zona Gerolstein.A fost cald la inceput,apoi au inceput ploile-om fi luat vremea olandeza cu noi-au fost si minusuri,per total bine,merci de intrebare.
anangel_lexi spune:
Jenn, ma bucur ca v-ati simtit bine.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
jenn spune:
Eu chiar vroiam sa stau acasa in vacanta fetei,nu mor de drag sa fac /desfac bagaje,etc,dar a insistat sotul ca vrea o pauza...Am mers cu masina,sunt convinsa ca-s locuri frumoase si mai departe in De,dar 3 ore si jumatate de condus sunt cam limita la noi.Voi ce ati facut in vacanta?Sau Maria are alt program?
anangel_lexi spune:
Pai noi n-am avut vacanta. Am avut doar cateva zile libere. Plecam in concediu luna viitoare.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
jenn spune:
Aha ,pricep.Aici au fost cuplate zilele de sarbatori religioase cu vacanta copiilor de aia au avut vreo 12 zile libere.Nu ma deranja daca aveau liber doar cele cateva zile-Inaltarea,rusaliile si venea vacanta de vara mai repede,dar nu fac eu programulAsa avem mereu cele mai scumpe bilete de avion,dar ata ete.
glimmer spune:
Salutare!
Eu sunt prin zona. Ma bucur tare-tare, cot la cot cu fiica-mea, ca e vacanta. De cand nu mai avem de facut teme si de invatat musai pentru a doua zi, viata are alta frumusete. Avem timp si de mers cu rolele in parc, iar cand nu iesim in parc, gradinarim. Noaptea cadem late amandoua.
Asteptam sa ni se desluseasca viitorul apropiat, sa vedem pe unde colindam in vara asta. Deocamdata contururile sunt destul de vagi.
Va doresc numai bine!
anangel_lexi spune:
Bun tuturor, haideti la , cappuccino si ceai.
Glimmer, ce frumos petreceti, felicitari!
Ici ploua, e urat, e frig... Vremea asta te cam obliga sa stai intre cei 4 pereti, asta e.
Fii-mea a si racit putin, o tinem deocamdata acasa...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 10+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
jenn spune:
Fimea a avut azi zi libera...saptamana trecuta au venit din vacanta ,acu au avut deja zi libera...se rup cadrele de atata munca,v-ati prins?Vremea ,cum zice lexi,vineri asteptam si frig,pana acu acceptabil temperatura ,dar ploaie zilnic,vara olandeza,ce sa zic.