Tauroaicele si primavara(38)
Raspunsuri - Pagina 15
anangel_lexi spune:
Jenn, multumesc!
Cum a fost in vacanta?
de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
jenn spune:
Bine,am stat o saptamana in De(rezervasem deja inainte de ehec),zona Gerolstein.A fost cald la inceput,apoi au inceput ploile-om fi luat vremea olandeza cu noi
-au fost si minusuri,per total bine,merci de intrebare.
anangel_lexi spune:
Jenn, ma bucur ca v-ati simtit bine.

de
9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
jenn spune:
Eu chiar vroiam sa stau acasa in vacanta fetei,nu mor de drag sa fac /desfac bagaje,etc,dar a insistat sotul ca vrea o pauza...Am mers cu masina,sunt convinsa ca-s locuri frumoase si mai departe in De,dar 3 ore si jumatate de condus sunt cam limita la noi.Voi ce ati facut in vacanta?Sau Maria are alt program?
anangel_lexi spune:
Pai noi n-am avut vacanta. Am avut doar cateva zile libere. Plecam in concediu luna viitoare.
de
9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
jenn spune:
Aha ,pricep.Aici au fost cuplate zilele de sarbatori religioase cu vacanta copiilor de aia au avut vreo 12 zile libere.Nu ma deranja daca aveau liber doar cele cateva zile-Inaltarea,rusaliile si venea vacanta de vara mai repede,dar nu fac eu programul
Asa avem mereu cele mai scumpe bilete de avion,dar
ata ete.
glimmer spune:
Salutare! 

Eu sunt prin zona. Ma bucur tare-tare, cot la cot cu fiica-mea, ca e vacanta. De cand nu mai avem de facut teme si de invatat musai pentru a doua zi, viata are alta frumusete. Avem timp si de mers cu rolele in parc, iar cand nu iesim in parc, gradinarim. Noaptea cadem late amandoua.![]()
Asteptam sa ni se desluseasca viitorul apropiat, sa vedem pe unde colindam in vara asta. Deocamdata contururile sunt destul de vagi.
Va doresc numai bine!
anangel_lexi spune:
Bun tuturor, haideti la
, cappuccino si ceai.
Glimmer, ce frumos petreceti, felicitari!
Ici ploua, e urat, e frig... Vremea asta te cam obliga sa stai intre cei 4 pereti, asta e.
Fii-mea a si racit putin, o tinem deocamdata acasa...
de
10+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
jenn spune:
Fimea a avut azi zi libera...saptamana trecuta au venit din vacanta ,acu au avut deja zi libera...se rup cadrele de atata munca,v-ati prins?
Vremea ,cum zice lexi,vineri asteptam si frig,pana acu acceptabil temperatura ,dar ploaie zilnic,vara olandeza,ce sa zic.