bebe de aproape 6 luni doarme 8 ore pe noapte

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La Primele 365 de zile din viata unei comori gasiti multe fete care va pot da sfaturi.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Angie.C, eu cred ca pe bebe il deranjeaza ceva: poate ii este prea cald, sau il strange pampersul,sau este prea obosit, sau il doare burtica (eu nu iam dat suc de fructe fetitzei mele pt ca o durea burtica f tare si avea gaze) sau ii este foame...

Fetitza mea a inceput sa doarma toata noaptea cam de la 1 an si 2 luni, iar de cand am inceput sa ii dau mai multe mese, i-am dat seara cereale de la Milupa, ca sa ii tina de foame. Cat era mai mica si ea se trezea din 3 in 3 ore ca sa pape tzitzi. Eu zic sa incerci sa ii schimbi cate ceva din ce am zis mai sus, poate va fi mai linistit.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Angie.C, eu cred ca pe bebe il deranjeaza ceva: poate ii este prea cald, sau il strange pampersul,sau este prea obosit, sau il doare burtica (eu nu iam dat suc de fructe fetitzei mele pt ca o durea burtica f tare si avea gaze) sau ii este foame...

Fetitza mea a inceput sa doarma toata noaptea cam de la 1 an si 2 luni, iar de cand am inceput sa ii dau mai multe mese, i-am dat seara cereale de la Milupa, ca sa ii tina de foame. Cat era mai mica si ea se trezea din 3 in 3 ore ca sa pape tzitzi. Eu zic sa incerci sa ii schimbi cate ceva din ce am zis mai sus, poate va fi mai linistit.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Adee, el doarme cu mine si nu-l imbrac gros noaptea, tocmai pentru a nu-i fi cald, san noaptea ii dau,i-am introdus si cereale la ultima masa pe langa san, cu gandul ca va dormi mai bine si mai mult, ca nu se va trezi de foame. Obosit, uneori, stiu ca e pentru ca nu vrea sa doarma cum trebuie ziua, iar daca el nu vrea, nu-l fortez, apoi am scandal. Incerc pe cat se poate sa fiu atenta la cererile lui si sa i le deslusesc, dar uneori nu stiu daca-mi reuseste si ma simt eu mai neajutorata decat el. Dar ma imbarbatez si iau de la capat cu calm si ma bucur ca a venit ziua ca sa-l vad zambind.

Mergi la inceput