Mamici inimoase de Constanta*138*
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Cat priveste naveta..cunosc pt ca am locuit 9 ani in California..dar nu se compara cu stresul de aici..soferi inconstienti si drumuri inguste, putine benzi..etc.. |
kim,ai dat america pe romania???
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Deci...
La ZUMBA e fantastic....e distractie la maxim si scoate fatuca aia untul din noi.O ora e tocmai bine, ca mai mult cred ca ne adune de pe jos.
Cand am ajuns si am vazut fetele participante, imi venea sa devin depresiva....frateeee...aveau 30 kg cu frigider in brate cu tot, am aparut eu si Happy,asa dragutze si impanate,ne-am cam speriat.Noroc ca a aparut inca o stimata doamna mai normala asa ca noi, adik mai impanata.
Este distractie, muzica buna, ritm mult, miscare multa si transpiratie multa.Am plekat de acolo cu un tonus de invidiat.Joi sunt acolo.
S-a scumpit, este 80 lei/luna/ 8 sedinte.
Nu este un spatiu amenajat fantastic, dar nu mai conteaza, sunt in amenajari.
De la ora 5 sau 7 este o antrenoare...cine doreste un antrenor musculos de Zumba, sa se prezinte de la ora 6.Eu ma duc....la ora 5
cris, ce gratar, ce balansoar? Nu zice mai multe, ca la tine la poarta suntem la vara.
kim, ce sa zic...California...Cta....restul e CANCAN!
007, JOI TE PREZINTI LA ZUMBA?
sim....?
va pup...fara exceptii.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
cris_82 spune:
uite asa am si eu la vara cu cine bea un ceai rece ca singura m-am plictisit
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
simonapro spune:
Alina: sa vad cum ma mai simt maine si-ti spun, eu sper sa vin, ca m-am saturat in casa, o s-o iau razna
La Cris bem ceaiul si la mine berea rece
Ana: sa ne mai anunti cand faci gogosi, ca venim la tine
Somn usor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
cris_82 spune:
neataaa...v-ati trezit?
haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
BAZAR
cris_82 spune:
Am si eu o intrebare..are cineva dintre voi chow-chow??sunt greu de dresat?
BAZAR
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 si unde mai pui ca daca vrei si tu un gratar,nu mai omori un cartier intreg cu mirosul,ci doar 3-4 vecini . |
n-am putut Criss sa ma abtin
Eu am o mare ciuda cu gratarele din zona. In primul rand sa va spun ca n-am vecini, sunt doar terenuri goale(gradini). Din acest motiv, se fac gratare vara mai tot timpul. Credeti-ma ca sunt dispusa sa semnez o petitie care sa interzica gratarele in timpul saptamanii ca sa pot spala si usca si eu rufele afara, in curte. Uneori nici la ora 22 nu pot deschide fereastra sa combatem canicula ca vine mirosul de peste sau paine prajita...micii sunt primii, de obicei
Cris mami de Alexia & Ana
cris_82 spune:
si unde stau eu e cartier nou,si strada nu are case una langa alta,dar am vecini care ma omoara cu mirosul de mici ci ceafa de porcule la gratar 7/7 zile cat e vara de lunga.Odata chiar i-am spus sotului ca nu e necesar sa mai facem piata,ca ne saturam doar din miros
BAZAR
bettyk spune:
Buna dimineata! o cafeluta,ceva doriti?
O am deja pregatita.
Am si eu o problema. ori nu sunt eu normala,ori unii parintii intrec masura.
copilul meu,cand o iau de la scoala ce imi spune? ca mamica unei fetite din clasa(cu care se certase,probabil) a oprit-o inainte sa intre in clasa,tragand-o de maneca,facandu-i observatie si sa ii atraga atentia sa nu se mai poarte asa cu copilul ei. va dati seama ca am luat foc. si am sunat-o pe mama respectiva,spunandu-i sa nu mai imi ameninte copilul si daca are ceva de discutat si de spus sa vina direct la mine. copilul meu s-a speriat un pic de atitudinea mamicii respective. ca sa aflu ca nu a fost singura mustrata ci a mai intrat in clasa dupa o fetita. asa ca m-am dus la doamna si i-am spus despre aceasta situatie. iar la prima sedinta voi ridica aceasta problema.
mie nu mi se pare normal sa se duca un parinte la scoala sa se ia de alti copii.
nici nu stiu ce sa mai zic.
pupici
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
lulu77 spune:
Mneatza,
betyk, putin cam mult deplasata atitudinea mamicii respective
cris, te-am notat, caci pe simo am notat-o de mult...ceai la tine...si sprit rece la simo(nu bere, ca ingrasa)
savurez cafeaua si revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar