Buna seara tuturor,
Sunt o mama disperata .In urma cu 6luni fata mea in varsta de 3 ani si 6luni acum ,a fost gasita la analizele de rutina cu ASLO marit. A avut in vara 660 ,dupa un tratament cu antibiotic
respectiv AZITROMICINA pt ca nu i poate face injectabil(sustine med. de fam al copilului),i-a scazut la 445 cand am repetat analizele in oct2010,dar chiar in seara de revelion a facut direct 39,2 temp,fara a da semne de ceva raceala .Dupa o vizita la medicul copilului mi s-a recomandat tratament cu antib Eritromicina (ca poate are copilul o usoara viroza,desi arata foarte urat in gat{sunt vb medicului})CE AS PUTEA FACE PT COPIL SA-I SCADA ASLO???????Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.Va multumesc .Enache Cristina-bigdelphy
Si eu in copilarie am avut Aslo marit, dar aveam streptotocul hemolitic in gat. Eu te-as sfatui sa-i faci un exudat faringian si vezi rezultatul. Eu am facut pe-atunci tratament cu penicilina V, dupa cate tin eu minte, dar vei vedea antibiograma, daca iese ceva, apoi vei alege antibioticul.
am avut aceiasi problema in copilarie pe la 12 ani, ASLO 1200. am facut cateva luni tratament cu moldamin injectabil. nush' daca mai exista medicamentul asta ,sau e sub alta denumire. sanatate!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"