buna seara!
sunt foarte suparata pentru ca azi fetita mea de 7 ani si-a spart incisivul central superior (dinte definitiv) dandu-se pe tobogan. e spart cam jumatate si pe diagonala, deci destul de nasol... si nu stiu incotro sa o iau.
facultatea de stoma sau alte cabinete? plus ca trebuie sa fie uneva de incredere, sa lucreze frumos si bine...
va rog frumos ajutati-ma!
Buna,
E cam tarziu acum,dar tr sa te duci la un cabinet mai bine dotat c dintele sau cu ciobul si il lipeste la loc ceva de genul 6-8 ore de la incident. Am o cunostinta a carei fetita de 2 ani a cazut si la smuls de tot, s-au dus la clinica si i l-au implantat la loc, procedura a costat-o in jur de 75 RON!
Inceaca si tine dintisorul la rece iar maine du-te de dimineata la stomato.
Nepoata dadacei mele a patit la fel, tot pe la 7 ani :(
I s-a facut o teaca extrem de estetica ce proteja dintele si i l-au tot schimbat in fiecare an.
Insa e bine sa gasesti un cabinet foarte bine dotat, poate sunt si alte metode !
Mult, mult succes
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
copilul meu e patit dar si eu sunt patita insa pe la 16 ani.Ti-o recomand cu caldura pe dr Arina Vinereanu, dumneaei a lucrat la facultate pn anul trecut la pedodontie copii.Iti doresc succes nu stiu exact ce tehnici exista pt aceasta varsta dar dr Vinereanu care este pedodoanta-deci pt copii iti poate da macar o solutie sau un sfat competente