Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Oof, Vale, saracutul. E ditai viroza inseamna. Sa ai mare grija de tine, mananca si tu mai regim in avans, numa enterocolita nu-ti lipseste!

Cum te mai simti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, ai venit?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sabina, tu cum stai??? Mare dreptate ai cu analizele. Nici mie drita nu mi-a dat analize de rutina sa le fac. Mi-a zis sa le dau sa manance sanatos, sa manance cat simt ei si daca persista simptomele sa merg inapoi la ea. Lisa are o durere de burta in dreptul buricului care vine si pleaca de cateva luni bune. Nu stiu daca e legata de foame, de ex, de inghitit aiurea (ca se mai maimutareste la masa si inghite si aer printre) sau de altceva. Drita a zis ca poate fi legata de ganglioni limfatici inflamati din timpul virozei si uneori ia si luni bune pana revin la forma initiala, iar uneori raman mariti unii din ei... La palpare nu se simte nimic si doar rareori mentioneaza durerea. Ma gandesc ca daca ar fi ceva mai serios, ar persista durerea... Urmaresc situatia. Si intre timp am luat germeni de grau (ii pun pe cereale), ulei de seminte de dovleac (am platit o caruta de bani pe o sticluta minuscula) si ii pun cate o lingura pe salata de rosii, ca semintele nu le mananca simple (dar le dau prin food processor si le maruntesc si le mai pun in mancare )...

Ai copii mari si frumosi! Sunt superbi, au crescuuuut, era sa nu il recunosc pe Gh.

Ma bag si eu pe mail la poze, ca sunt restanta rau. (Adam doarme si Lisa e pe afara cu daddy, deci nu stiu cat timp am )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Rox, ai venit?

Cum mi-am alaptat copiii

Neata. Da, am ajuns ieri. Nu am reusit sa dau nici un semn, pana imi revin si eu dupa drumul lung. Cu fusul orar sunt varza, aseara am adormit de la 7 pe canapea si nu au reusit sa ma trezeasca decat sa ma mut in dormitor, azi sunt fresh cu noaptea in cap. Incerc sa ma mobilizez sa imi reiau treburile casnice, in speta sa scot bradul si decoratiunile de Craciun (bleah!)

Vineri am scapat in apa telefonul - da, acela - si am fost suparata foc, nu mai zic de sotul meu care mi l luase cadou. Plus am ramas fara net, fara telefon, fara tot. Acum am unul nou din fericire. Insa nu am reusit sa va mai citesc si nici sa urez nimic sarbatoritilor cu numele. Asa ca urez acum cu intarziere#536;

sarbatoritilor cu numele de Ion ! Un pup mare Ioanei de Carpatina pe care o rog PM cu nr de telefon. Desi am telefonul nou, nu stiu de ce nu am reusit sa copiez toata agenda.

Piticii sunt bine, haiosi si frumosi foc. Desi in primele zile acolo mi-a prins bine putina liniste, m-a apucat un dor de ei incat spre final ajunsesem sa imi imaginez revederea. M-au asteptat la aeroport, absolut minunati.

Patinatorul persevereaza, nu prea aluneca el, e mai mult mers, dar ii place si are echilibru bun. Mananca binisor vad, desi - apropos de discutiile de pana acum cu mancarea - bunicii au umplut casa cu aiureli pe care eu nu le-as fi cumparat, gen biscuiti, chipsuri, finetti, iaurt, etc. Ma cam enervasem ieri cand am vazut chipsurile, mai ales ca Alex a facut alergie anul trecut de la asa asa ceva, dar am respirat adanc si am zis ca o iau de la capat cu regulile de azi incolo.

Am reusit in final sa scapam de pampers si la Andrei, ma refer noaptea, ca ziua nu mai avea demult. Vad ca nu a facut pe el, deci e ok. Am aplicat aceeasi tehnica precum la Alex, are o olita pusa noaptea langa pat, si face singurel la ea daca se trezeste. In 2-3 luni o desfiintam si trecem la wc.

In rest ce sa zic, e haios si vorbaret nevoie mare. Citisem de curand si evaluarea logopedului de la gradi si una din chestiile semnalate a fost faptul ca mai inverseaza cuvintele in structura normala a propozitiei si mai greseste genul. Chestia cu genul asa e, insa pentru structura chiar nu sunt de acord. L-am urmarit foarte atenta si mi se pare ca formuleaza super, ma rog, poate nu stiu nici eu sa vorbesc.

Andrei zicea acum "ma duc sus dar nu ii scol pe tati si pe Alex". E haios nevoie mare. Ieri ma mangaia pe par si mi -a zis ca i -a fost dor de mine. Dar nu s-a omorat cu atentia si dragalasenia. Alex in schimb a stat nedezlipita de mine. E asa buna si cuminte. Cu varsta s-a potolit mult si imi e un mare ajutor la orice prin casa.

Hai ca am povestit o multime. Acuma ca am putin timp, insa apoi cand se trezesc cu toti s-a dus linistea mea. Iar la birou..., mai bine sa nu ma gandesc pana luni.

Pozici nu am descarcat inca, dar incerc azi operatiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Roxali, de cind a aparut si David m-am cam lasat de cumparaturi pentru mine. Ca tot e in discutie Zara.
Ultimele cumparaturi pentru mine de acolo au fost acum un an si ceva, un trench scurt.
Pentru copii in schimb am luat si inainte de Craciun.
Problema e ca nu am revenit la 55 sa port hainele pe care le am si va trebui sa imi iau cite ceva, mici completari dar in rest nu ma atrage absolut nimic.

Am fost in Baneasa Shopping City si in Afi Cotroceni dar am vizitat doar Zara Home si restaurantele+coffe shop+ L'Occittane. Nici o hainuta, nimic-nimic. I am cured!!!

Si sa revenim la topicul copii. Vreau sa fac analizele complete Dariei si acum fac o comparatie Synevo-Euroclinic.
La prima preturile sunt un pic mai mari, e vorba de ordinul leilor sau zecilor de lei, deci nu mare diferenta. Oricum sunt derutata pentru ca la a doua mereu am primit analize lucrate la prima... Voi ce recomandati, direct laborator sau clinica?

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Synevo as recomanda eu...am inteles ca sunt mai corecte, noi nu am facut inca, dar cateva analize de rutina o sa-i fac si eu lui Cristi si tot la ei o sa merg de data aceasta.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Prisi, toate gandurile mele bune merg spre tine, si marea intalnire cu BB. Tin pumnii sa fie bine, si Miruna sa il primeasca bine pe fratior. Daca ai nevoie de orice ma gasesti pe telefon.

Adimercedes, si Alex avea ceva dureri prin zona burticii si in ciuda nenumaratelor investigatii nu am gasit nimic. A ramas ca are un colon iritabil. In alte ordine de idei, imi place mult cum povestiti tu si Erina despre pitici, e tare impresionant sa o iei de la capat si sa urmaresti progresele piticilor. Sunt momente grele cu 2 copii dar si foarte frumoase.

Sabina, eu cred ca analizele de rutina la copii sunt ok, nu trebuie sa astepti sa fie bolnavi. Sunt lucruri care pot fi prevenite si boli care poti si rezolvate din prima faza nu asteptat pana e prea grav. Cand exista deja simptomele, boala e in curs. Eu sunt pro analize de rutina. Lui Andrei i le-am facut prima data anul trecut si uite ca trebuie sa urmarim ficatul. Alexandrei i le-am tot repetat datorita limfocitelor mari.

Erina, eu nu sunt mare fan Synevo, nu bag mana in foc pentru calitatea analizelor lor. Plus ca e ceva coada pe acolo. Am avut ceva experiente neplacute cu analizele lor. Dar fetele zic de bine, asa ca poti sa incerci. De altfel acolo le-am facut si eu, dar doar pentru ca am abonament la Medicover si erau gratuite. Rapide nu mi s-au parut deloc, eu am primit urocultura dupa 5 zile fara sumar pe care uitasera sa mi l faca. Si as mai avea povestiri. Favoritii mei sunt cei de la Medsana, dar costa cam mult. Acolo chestiile simple sunt gata in aceeasi seara si nu prea am avut surprize cu rezultate dubioase si inexplicabile. Plus ca giardia le-a iesit numai acolo, desi facusem testul si la Synevo.

Vale, multa multa sanatate lui Andrei! Seamana a rotavirus ce povestesti tu acolo, aveti mare grija si continuati regimul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Rox cand ati fost la Disneyland in ce hotel ati stat?...ce mijloace de transport ati folosit?

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Ali, eu am stat chiar in Village ca sa nu folosim mijloace de transport. Imi era greu cu Andrei in carucior. Cu un an inainte tot acolo am stat, insa am mai facut naveta in Paris cu RER ul lor care este foarte ok. POti sta la un hotel din Marne la Valee, nu chiar in village, sunt preturi mult mai bune si doar o statie cu trenul.

Noi am stat aproape de parc, la New York, dar e cam scumput. Mai sunt si altele in Village, aveau ei un trenulet care te ducea pana aproape. Carpatina poate sa iti mai faca recomandari. Noi mergeam cam 10 min pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vale, sanatate multa,offfff mititelul, de tine nu mai spun, cred ca esti obosita, ai grija de tine.

Roxana, bine ai revenit. Ma bucur mult pentru Andrei, parca ieri te plangeai ca nu vb, iar acum cica inverseaza cuvintele, nu ar vrea sa le si scrie corect la 3 ani. Nici noi nu prea vem"gen" in propozitie, dar nici o problema, ca sa nu spun ca acum parca stalceste mai mult cuvintele decat la 2 ani, este adevarat ca atunci vorbea dar folosea mult mai putine cuvinte.
De ieri aplicam si noi metoda stricta " mancare la masa"...sa va spun ca a facut 15 min greva foamei, nu voia sa pape, iar apoi a ras castronul de ciorba( i-am dat eu, singur se plictisea si nu papa), cand s-a trezit a papat orezel cu carnita si gogosar( a papat bine), iar aseara am fost la locul de joaca din Carefure si a ras 2 felii de pitza(e prima data cand papa cumparat) plus 2 cornuri cu unt innainte....asa ca vb Sabinei sunt eu nebuna ca nu papa copilul

Intrebare, a fost cineva la Ranca, imi puteti recomanda o pensiune aproape de partie? Vrem sa mergem in vacanta din febr, si as vrea sa rezerv din timp.

si o zi minunata...........

Ps, voi v-ati mutat pe FB???????

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Hai ca m-am intins destul, numai de curatenie nu am eu chef acum. Dar trebuie! Sa aveti o duminica excelenta si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Woooowwwww, ce de frumosi am vazut, care mai de care mai scumpi si mai voluntari!!!!

Deci, in ordinea vizionarii... Puppi e o scumpa cu ochelarii ei . Nu am vazut niciodata o fetita de 3 ani la sa ii stea asa de bine cu ochelari (cot la cot cu Sofia, dar ea nu are 3 ani ). Parca ar fi o studenta la arte . Si mami nu e nici ea mai prejos .

Sara si Sofi sunt niste papusele, tare bine le sta impreuna, sunt sigura ca se inteleg bine si vor fi cele mai bune surori si prietene . Iar mami e si ea de revista!

Maria si Irina sunt cele mai faine craciunite!!!! Pozele sunt ff reusite si Me cu omul de zapada sunt de pus in rama!

Robert, fulgushorul de nea, un dezinvolt, fara trac, adorabil la serbare si in bucatarie si mai si ...

Cristi, craciunelul cu clopotei, fff dulce langa brad si la serbare parca era la el acasa, tare lejer si fara griji . Mami, ai slabiiit...

Sofia si Gh, tare mi-au placut cata bucurie transmit pozele de Craciun. Sa foloseasca sanatosi si voiosi sania!!!

atomicii Alex si Andrei, cei mai frumosi schiori . Alex e fff frumoasa si Andrei are o privire smechera, iar animalului Bobo ii lipseste sticla de rom de la gat .

Daria si David, niste scumpi buni de modelling la orice ora!!! Tare finutzi si eleganti . Daria o printesa delicata si David un adorabil care va frange multe inimi!!! Iar mami e ca o papusa de portelan! Cand am vazut pozele mi-am amintit de papusile de portelan, fff delicate, rafinate, elegante si scumpeeee ce mi-au placut mult intr-un magazin din Amsterdam... Elena, sunteti o familie de revista, frumoasa, reusita si cocheta .

Adelina, fff dulce si scumpa rau!!! Ce par lungut are!!!

Olivia si Alex, schiorii din Germania, energici si scumpi tare de tot!!! Ce frumoasa e Olivia, ce ochi are, wow! Iat tu, Alina, arati de milioane! Cred ca sotul e cel mai fericit cu asa comori minunate...

Fug ca Adam e pe masa.

Mergi la inceput