Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)
Raspunsuri - Pagina 7
Katy82 spune:
Doamne fetelor, cu adevarat viata bate filmul.
pe toate, noapte buna!
http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png
ca in 2011 sa devin
!
gabyv spune:
Am si eu cateva, dar nu vreau sa va indispun ![]()
Ceea ce pot sa va spun, ca in cuplu depasim toate probleme si la sfarsit numai noi ramanem, iar problemele se duc...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
dananagi spune:
buna seara,fetele.ce mai faceti?sper ca sinteti bine.si nu mai sinteti nici una la coada la testare?HAIDETI fetelor ca odiseea noastra va asteapta.

LORE,

de la mine.incearca sati revii.un sut in fund e un pas inainte.poate d-zeu a vrut asa.cu ajutorul lui d-zeu vei gasi o cale.

4+
PaulaFrida spune:
Neatza fetele![]()
Poftiti la www.exploreturkey.com/images/turkish_cuisine_turkish_coffee_1.jpg" target="_blank">cafelutza si ceva mai tare din partea mea pt ca azi se implineste un an de cand sunt aici pe 

Ma bucur tare mult ca am intrat aici la aspirante pt ca v-am intalnit pe voi,imi sunteti tare dragi
Va 

-acesc pe toate si va doresc o zii super

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lucianamoga spune:
Neata si de la mine!
Paula mersi de cafea , coktail pe mai tarziu , inca e devreme![]()
Sa dea Domnul cat de repede sa fugi la odisee

Lorena imi pare tare rau pentru situatiile prin care ai trecut si treci

, dar cred ca alaturi de sotul tau vei depasi toate necazurile cu bine si mai repede decat crezi.Cu siguranta dupa atata suferinta va veni si multa fericire in viata ta.Eu intotdeauna spun ca nu a fost sa fie pentru ca Dumnezeu a poregatiti ceva mai bun pentru mine.Si de multe ori asa a fost!Fi puternica 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici!
camcris spune:
paula
multumim de cafeluta, si-ti doresc sa mai petreci mult timp pe forum dar mai repede la odisee![]()

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
fetelor am si eu o nelamurire, am colul foarte inflamat, am facut toate analizele: secretie, papanicolal, cultura col si au iesit bine, nu ar trebui sa-mi dea un tratament pentru col inflmat
poate sa fie o problema sa nu raman gravi din cauza asta?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
Cami nu stiu ce sa zic decat ca dr astia ar trebui sa-si dea interesul mai mult ca doar ii platim,
eu zic ca ar fii trebuit sa-ti fii dat ceva tratament pt col,ca eu nu cred ca e bine sa fie inflamat
parerea mea

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lucianamoga spune:
Uf fetelor , eu astept ziua de maine cu atata emotie 

Mi-e asa frica ca vor venii uratii 
, nu am simptomele de menstra , dar simt o apasare pe ovare.Sper sa nu fi racit ca urinez , cred ca mai des 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici!