Chisturi pe gat la copil!!

Chisturi pe gat la copil!! | Autor: elyia

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,dragi mamici!
Am doi baietei,de patru si respectiv doi ani.Acum doua zile, in timp ce il mangaiam pe gat pe cel mai mic,am observat doua chistulete pe gat ,dreapta ,mai jos de ureche.De atunci nu mai am liniste,medicul are liber pana vineri...V-ati confruntat cu asemenea probleme?
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Al meu face asa ceva, cand are o infectie. Chiar luna trecuta a avut, i-am facut analize si i-a iesit ASLO foarte mare. Acum e in tratament si i-au disparut.
Nu stiu daca e a fel si la baiatul tau, in orice caz, mergi la medic.
La noi e a doua oara cand se intampla. Acolo se localizeaza infectia la el, in ganglioni!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Am fost bolnav in ultimele zile sau saptamani?
Febra, infectie in gat?
Nu te speria sunt doar ganglionii, sau mai precis este adenopatie ganglionara, oricum sa te duci la dr vineri, sa-l vada.
Si Rares al meu are chiar in zilele astea o adenopatie urata de la otita bilaterala, ii are si pe cei inghinali umflati luni am fost si la o eografie ca cei de gat erau asa umflati, cat un ou de gaina.

Dar m-am linistit ca nu este altceva, adenopatia este un efect nu o cauza, din cauza unei infectii sau a unui proces inflamator.
Sanatate

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu sunt chisturi, sunt ganglioni limfatici afectati cel mai probabil de o infectie virala precedenta. nu e nimic de ingrijorare dar mentioneaza asta medicului la prima vizita.

Roxana

Mergi la inceput