Musca de raman dintzisorii impregnati o saptamana

Musca de raman dintzisorii impregnati o saptamana | Autor: Liliyana

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,
baietzelul meu de 11 luni musca rau, cand ma apuca cu dintzisorii strange atat de tare incat deabea ma pot elibera, culmea, ma musca doar pe mine si foarte rar pe tati, in rest nu face asa ceva cu nimeni altcineva. Am impresia ca asta e felul lui de a ma "iubi" si a ma pupa, doar k m-a capsat de cateva ori de sfarc de mi-au dat lacrimile si sangele totodat, iar eu fara sa vreau l-am lovit. Cum il dezvat, ii tot zic ca ma doare, ma fac ca plang, ma supar pe el si-l pun in patutz dupa ce o comite dar se pare k nu prea intelege el mare lucru din toate astea.

HELP!!!

DONEZ ORTEZA-CHILOTZEL PENTRU DISPLAZIE SAU OSIFICARE INTARZIATA LA BEBELUSI.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Ne-am confruntat si noi cu problema asta. I se parea super-amuzant sa muste,pentru ca automat strigam, ca durea, iar el radea de se prapadea. Si, am inceput sa-l muscam usor, nu rau, doar cat sa-si dea seama ce face.Imediat ce-si baga coltisorii, il strangeam si noi putin. Atentie, au pielea sensibila. Se oprea din ras, devenea serios si nu mai continua muscaturile. Pe noi ne capsa pe fata, pe maini, pe unde apuca, nu dadea drumul, ne lasa semne mereu. Si, probabil era tot semn de afectiune pentru ca nu musca pe toata lumea cu care venea in contact. A durat cam o luna povestea si treptat a renuntat la obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Avem si noi problema asta (10 luni). Am discutat cu doctora si a spus ca unul din noi (eu sau sotul meu) il muscam in joaca.
Da, eu il mai muscam de fund uneori. A spus sa incetez pt ca de obicei copii tind sa ne copieze.
De asemenea sotul meu cand ii face masaj il mai ciupea (fara sa isi de-a seama) si avem si niste vanatai frumoase pe gat.
Daca tu consideri o chestie dragalasenie el iti va raspunde asemanator dar cum se pricepe el.
Cam asta a fost explicatia pe care noi am primito.
Eu acum fac au au au ...ce o doare pe mami si imi da drumu...dar nici eu nu l-am mai muscat de fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Noi nu-l muscam niciodata in joaca, nici parinti, nici bunici, unchi, prieteni. Pur si simplu asa i-a venit la un moment dat si noi strigam "Au, Au" si era asa amuzant....radea in hohote. Daca nu spuneai nimic strangea dintii si apasa mai tare ca sa simti. De fapt, asta-i placea sa ne vaitam si sa strigam, atunci se amuza copios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutu spune:

si baietelul meu de aproape 1 an ma musca. din dragoste, mi-am dat eu seama, si in proportie de 95% pe mine. pentru ca si eu l-am muscat pe el cand era mic, si inca ma mai scap uneori in carnitza lui. la inceput cand i-au crescut dintii nu stia sa-i foloseasca prea bine si ma musca destul de tare, acum doar asa un pic strange cu dintii, de obraz, de burtica, de sfarc cand se joaca. acum nu mai musca de sfarc, s-a dezvatat singur. si eu ma faceam ca plang si ziceam au au, nu stiu daca el chiar pricepe. eu incerc sa nu mai strang cu dintii, ca am inteles ca mai tarziu e posibil sa-si muste si colegii de gradinita, tot sub forma de afectiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliyana spune:

Afectiunea asta ma costa... am vre-o 10-12 vanatai mici pe maini si umeri, eu il pup, destul de des , dar nu l-am muscat niciodata nici injoaca nici nu la-m ciupit. Sper sa inceapa sa inteleaga, poate o sa incerc metoda cu muscatul inapoi, cine stie e posibil sa mearga.
Mai nou sare peste noi, isi face vant cand suntem intinsi in pat sau pe jos, si trece peste noi cu capul inainte, daca sutem la marginea patului se duce ca bolovanul, il amuza copios iar eu nu mai stiu de unde sa-l apuc sa nu dea cu capul. Cred ca urmeaza din astea din ce in ce mai nazdravane

Mergi la inceput