Prietene la bine si la greu -96
Raspunsuri - Pagina 20
Ramonika spune:
neata,
nu da nimeni cafeluta? hai ca o dau eu... mai ales ca mi-am scos filtrul de cafea de la naftalina...
revin, ca trage cretul de mine...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
many_bani spune:
Suplimentez si eu Ramonikai poate mai sunt doritoare.
Lumi bine ati venit in clubul mergaciosilor, s-a dus linistea de acum, imi pare rau sa aud ca la capitolul mancare nimic nou, nici la noi lucrurile nu s-au miscat foarte mult.
Ma duc sa incerc niste fructe, poate poate.
W-E placut
mami de Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Laura e super bun pretul. Acu':a vazut nasa la mine broscutza testoasa.Vrea si ea una ca a mea. Si tema de gandire:ce faci pentru Pasti?e ziua nasei pe 20 aprilie si am vazut ca ii plac chestiile pe care le faci.A fost innebunita de globuri si coronitza.Le-a vazut azi. |
Tina..Ce imi spui tu nu poate decat sa ma bucure!!! Pt pasti ma gandesc sa fac niste puiuti care ies din gaoace pusi intr-un cosulet cate 2-3. Eventual si niste oua crosetate printre ei.
Azi ca veni vorba de my bussines am livrat personal primele brose vandute in Mangalia. Tipa era super incantata, ba chiar a intrebat daca fac si alte modele, eventual fructe..
Tot azi m-am intalnit cu o cunostinta caruia ii vandusem cercelusi acum 2 ani si am vazut cercelusii facuti de mine in urechile ei. Beiii...nu pot sa spun decat ca sunt asa de fericita si de ..nu am cuvinte cand vad ca lucrusoarele facute de mine plac si sunt purtate!!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU