Prietene la bine si la greu -96

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

sarbatoritilor zilei!

eu mi-am stricat ziua cu mersul la vaccin acum pe seara (infanrix + ror ), acum ma duc sa culc kupil mic si necajit si sper sa intru mai tarziu.

Laura am primit pachetelul nu l-am desfacut desi muream de curiozitate insa e prea frumos ambalat si il las nasei sa-l desfaca ea si ma holbez acolo la matzuca. Merci mult de tot

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, stii tu emoticonul [ala de se sterge linistit ca s-a rezolvat]

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Raluciiiiiiii, e sf Ion,
Eu tocmai ce am aflat ca o prietena buna de aici e graviduta, suntem la 3 zile diferenta cu UM, o sa nastem in aceeasi perioadaSi ei tare necajiti mai erau ca nu se prinde, si pana la urma...

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Cam cu asta va servesc eu.Si va servesc de 5 ori.E ziua mea,a sotului,a mamei,a soacrei si a nasei.Cu nasii ne-am cinstit azi ca i-am avut invitati.Maine o serbam pe soacra,asa ca continuam petrecerea de sf.Ion .
La multi ani tuturor sarbatoritilor:parinti,copii,soti si ,nu in ultimul rand,mamici.
Geo a dormit foarte bine azi noapte.
Azi a adormit la 19.20 in 5 min.Nesperat de repede,pentru ca in ultima saptamana ma chinuiam si o ora.
Doarme si acum.
Aseara a recunoscut la televizor catelul si a zis "ham" dar cu un "h" mai mut.
Many nici Geo nu mai vrea in scaunul de masa.Ciorbita o papa acolo dar tre' sa ii dau o linguritza si lui sa se joace in castronelul plin.
Cand ii dau pe jos (el sta in fund ,pe mocheta, in bucatarie) sta foarte cuminte ,deschide guritza si papa tot.Nu ii dau chestii lichide pe jos pentru ca ar face dezastru.
A inceput si el sa nimereasca formele in gauri si e fascinat.
Gabitza Geo a inceput sa arunce cu, cuburile prin casa.
Non cra-cra: a reusit sa verse covrigei si alunele de pa masa.Eram cu nasii in sufragerie si el era in bucatarie.A tras platoul de pe masa( nu stiu cum a ajuns.pe semne s-a mai inaltat) si tot ce era in el a ajuns pe mocheta.Mami a inceput sa rada si s-a pus pe strans.
Licurici niste pantofiori pe roz,alb si bleo/albastru nu faci?ma refer la martisoare.Eu asa as vrea.
Monis am reusit sa cites si eu pe la dovlecei.Mersi de link.
Si eu il cert pe Geo si apoi il dregalesc si ii explic de ce am facut-o.Ciudat dar cand fac asta intelege si nu se mai intampla sa faca lucrul ala iar. pentru Santi.
Andre,Krelia,Coque,Dozz ma bucur ca mai dati un semn.
Monica sper sa nu fie n imic grav cu piciorul.
Soacrei mele ii vor scoate suruburile de la operatie luna asta.
Strig si eu fetele:strumfy,shtephy,lumi_r,laviniablaga,flavour,tinonino,ariadna,mitzi,dianar.
Sper ca nu am uitat pe cineva.

sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

In seara asta baiatul meu a adormit in 18 minute

La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica!

Monis, pe Iulian sa nu aiba reactii urate dupa vaccin.

Laura_andreea, in mod normal nici eu nu ii pun sare in mancare lui David. Dar branza aia mi s-a parut foarte gustoasa si doar usor sarata (mai ales in comparatie cu perlele de branza de la ei). Multumesc ptr raspuns.

Andre, ma bucur sa te "vad"

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Am vazut ca vorbiti de sare.Eu ii pun putina in ciorbica.In rest nu serveste.Nu stiu nimic de sare iodata la copii.Noi doar de asta folosim.
Dana pentru adormitul usor.
Poate se dau si copiii nostri pe brazda.

sus,sus,sus,2 linii asteptam,prietene felicitam.
hai Many,hai Raluci
sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Tina esti tare draguta cu majoretele, dar cred ca trebuie sa schimbi ordinea Raluci prima si apoi eu. Eu am ET tocmai la sf. de feb. deci bem, mancam, etc. spre 8 martie poate pe 9 martie ca tot sunt 44 de pahare .
Andre ce bine ca ai bagat nasucul, pupam fetele de la italica
Fug la adormit copilul si daca nu adorm si eu revin

PS Monis pupam Santi vaccinat si necajit

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Tina, cand zici pantofiori te referi la balerini de aia micuti sa fie pe roz/alb si bleo? sau la totosei cum sunt aia albastri?
Fac pe ce culori am cerere Oricum as prefera sa stiu din timp cine si cum vrea, chit ca pachetul si plata se face atunci inainte de 1 martie.
Asa nu stiu ce modele au placut, si cate sa am pe stoc inainte de 1 cand o sa fie cerere de martisoare. Adica m-as apuca de facut pt fiecare model sa zic cate 10buc...dar poate nu plac..etc...iete de asta am inceput sa imi fac reclama de pe acum. Am si aici la mangalica deja comenzi de martisoare, sper sa ma anunte din timp ce si cum vor..pe acelasi principiu, coletul si plata la sf de febr.

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Laura vreau din aia cum ii ai pe cei rosii.Nu totosei.Vreau pe roz,alb si bleo.
Si inca ceva:sepcutza pe care o ai la creatii in album:ai o poza cu ea pe capul fetei?cam cat m-ar costa?asta pentru la vara.

sus,sus,sus,2 linii asteptam,prietene felicitam.
hai Many,hai Raluci
sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

La multi ani Ioni si Ioane! Si socrul meu este Ion asa ca am prestat si eu tort Tiramisu in seara asta, maine vedem rezultatul deoarece maine ne petrecem.
Monis sa nu aiba reactii Santi
Intrebare: mai bea cineva ceai de lactatie? Eu inca mai beau, imi este frica sa il intrerup. Nu beau decat 600 ml pe zi dar daca nu as bea mi-e frica ca pierd laptele

Mergi la inceput