Prietene la bine si la greu -96

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

LA MULTI ANI KRELIA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.
Smara, eu ii dadeam fier simplu, cu lingurita de silicon, inainte de masa si ii placea f. mult.
Dana, si Gabriela a inceput sa ma loveasca si eu ii spun "au, ma doare", dar nu prea are nici un efect. Recunosc ca eu o mai musc de talpi cand ma joc cu ea, am sa incerc sa nu mai fac asa.
Laura, multumim de informatiile cu lovitul, muscatul
Legat de apa, fata nu bea decat 150 ml maxim. Stiu ca e putin dar nu vrea, sta cu biberonul in gura si roade tetina.
Si eu citesc supernanny, dar tot asa cand doarme fata si ma cam chinui, sper sa ajung sa o termin anul asta
La aerosoli, noi am folosit adrenalina+ser fiziologic
toate fetele
Meniu de azi:
10: para, banana, mandarina+branza de vaci
13.30: ciorbita de pui cu zdrente de ou si smantanica
17: iaurt cu biscuiti
seara: tzitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Bei am vazut ca si la dovlecei a mai aparut o in odisee cu Licu.

Ancutzule imi pare rau ca Sabinuta este maraici, dar eu cred ca ceva o deranjeaza. Si eu tot cu Supernany ma ocup dar tare greu ca daca este Vlad treaz imi trage de foi , iar cand doarme trebuie sa stau langa el si cum dau si eu o pagina cum se foieste si el. Si hai cu testul ala odata ca is tare curioasa .

mami de Vlad (29.10.2009)

eu citesc oarecum pe furis, cand Sabi e ocupata cu altceva, cartea e imprumutata si nu imi permit sa o deteriorez deloc

maraiala cred ca e de la niste dinti noi , trecem noi si peste asta, culmea e ca dupa ce am parat-o a dormit azi la pranz o ora jumate, tot e bun

cu testul ala ... paaaiii, faza e ca alataieri am avut niste semne de menstruatie, adica chiar sangerare, dar s-a oprit...ieri nu a mai curs nimic, iar in dupa-amiaza asta vad ca iar "vine" ceva...daca's atat de tuta de nu mai stiu cand si daca am avut in decembrie, asa-mi trebuie ...pana la urma vine si testul ala

mamica si Vladutul scump

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Monis, de exemplu, aseara nu l-am mai lasat sa coboare. M-am luptat cu el, l-am luat cu frumosu'...tot doua ore i-a luat pana a adormit. Eu cand ii spun: gata, nani! incepe si rade, iar daca ridic tonul incepe sa planga.
Dar nu stiu de ce mai ma mir...la noi treba asta cu adormitul a fost o problema de la inceput. Tind sa cred ca seamana cu minenici eu nu prea eram prietena cu somnul. Imi amintesc si acum cand eram copila si ma obligau ai mei sa dorm la pranz...nu reuseam deloc...iar cand veneau in control, stateam cu ochii inchisi. Ei isi dadeau seama ca nu dorm...imi tremurau pleoapele.

Ancutzule, ai grija ca semnele astea de venire a menstruatie, fara ca ea sa vina, pot arata altceva(cum a fost in cazul meu)

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Laura_andreea, poate imi spui si mie ce firma sunt pastele si sucul de rosii cumparate ptr mandra. Multumesc anticipat.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La Multi Ani Krelia sa fii sanatoasa fericita si implinita

Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna seara! La multi ani Krelia!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!!!!

Nu mai apuc sa spun nimic!....
Smaranditza fierul eu il dadeam dimineata cu lingurita cu ceai, iar dupamasa in mancare, dar nu in lapte sau branza!!!!!
Laurairina ffff frumoase mertisoarele si ideile. Spor la lucru in continuare.
Ancutza sanatate Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

meniu de azi:
lapte
para+mar+biscuite
piept pui la gratar(tigaie gril pe aragaz) + brocoli conopida dovleac placintar+unt
branza cu smantana
lapte la nani

maine nu mai stiu ce voi face, cred ca bag un pilaf cu legume, sper sa nu se constipe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Lidia, mi-am pus aseara foi de varza strivite, legat apoi compresa, dar dimineata era mai umflat si nici nu puteam sa-l misc. multumesc mult oricum

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONICA asta nu e bine. Sa fi fost compresa prea stransa? Daca nu, musai sa-l vezi pe nenea dr. Da poate totusi isi da drumu;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La multi ani Krelia. Sa ai parte de sanatate si numai bucurii.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput