Oradea (cap.57) primavara anului - 2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sa imi spui unde te muti strada bloc nr ap. tot tacamul sa stiu unde sa sparg geamurile.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Vai dar de ce vrei sa-mi spargi geamurile???

Noi vrem la casa, la bloc sotul nu vrea!!

Da ies la o cafea cum sa nu ar fi super ,ma voi simti asa de singura pe acolo!!E si aici e la fel nu am reusit sa ne inprietenim cu nimeni ,suntem mai singuratici !

Gwendoline si Kylian

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

Mergi la inceput

La incepup si la capatul strazi deci e micut Orasu nu? Suna bine!Bucurestiul il am pana peste cap e asa de mare ca nici nu am chef sa plec la plinbare!
Azi a plecat sotul in Oradea debea astept sa-mi spuna cum e!!
Eu am incepup sa fac cartoanele si nici nu stim inca data exacta cand vom pleca , acum vorbeste cu ei sa vedem cand va incepe acolo lucru !

Gwendoline si Kylian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Dariana, bine ai venit in grupul oradenilor.
Ma bucur ca ai animat un pic acest topic.
Sa va gasiti locul potrivit si sa va placa zona noastra.

Adela? Ce mai faci? Nu te-am mai auzit de o gramada de timp!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gwendoline

La incepup si la capatul strazi deci e micut Orasu nu? Suna bine!Bucurestiul il am pana peste cap e asa de mare ca nici nu am chef sa plec la plinbare!
Azi a plecat sotul in Oradea debea astept sa-mi spuna cum e!!
Eu am incepup sa fac cartoanele si nici nu stim inca data exacta cand vom pleca , acum vorbeste cu ei sa vedem cand va incepe acolo lucru !

Gwendoline si Kylian

Vino numai ca vad eu cum fac cu geamurile. Dar cum de lucreaza sotul tau tocmai in Oradea. De obicei e invers. Se pleaca in capitala nu se vine din capitala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Dariana, bine ai venit !

Nu vei regreta ca te muti in Oradea, o sa vezi ca vei gasi tot ce iti doresti. Iti doresc acomodare rapida si placuta.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

marius, nu speria fata ca poate se razgandeste , spune-i ca-i ungi doar clanta cu pasta de dinti si gata, asa de bun venit.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Eeee... cum sa se sperie o asa frumusete de mamica cu doi copilasi superbi? Pe de alta parte e clar ca glumesc.
Insa profit de ocazie si intreb gasca daca la o adica iesim cu aceasta ocazie in oras ca de sarbatori nu ne-am vazut in grup.

Dariana este invitata - asa ca i se face cinste!

Mergi la inceput

Firma unde a lucrat sotul s a cumparat iar respectivi au firma in Oradea, Cluj si Franta, deci noi vom sta in Oradea!

Cum e lumea acolo mai inceata nu? Asta imi place si mie ,asa am fost si eu ca imi zicea mama ca merg cu incetinatoru , am sa devin din nou EU!!! Aici in Bucuresti e foarte multa agitatie nu ca vreau sa-i barfesc nu, dar nu pot sa ma acomodez sunt din ce in ce mai nervoasa ,ori unde merg ,in magazine , cu masina e groaznic ,trebuie sa te grabesti!!!

Mi_ar face placere sa vin dar nu stiu cand voi ajunge in Oradea,dar va tin la curent si iesim.

Ce atmosfera placuta aveti ,va vedeti din cand in cand cu toti asa? Ce frumos deabea astept sa vin atunci!!

Gwendoline si Kylian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Din cand in cand si mai rarut. Cam astea sunt intalnirile noastre dc-iste. Dar cine stie, poate 2011 va rasturna situatia.

Mergi la inceput