Oradea (cap.57) primavara anului - 2011

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Na ca se schimba curentii de aer.... vine soarele.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Surpriza nr.2 a fost acest tort. (de cofetarie)
Iata o poza impreuna.

Daca ar fi sa luam criteriul aspect, mai deosebit pare cel cu personajele din poveste.
Dar la gust, cel de casa - tot de casa se numeste.

O alta surpriza a fost rochita de printesa, de care nu s-a mai despartit. Mi-a tot repetat ca e mireasa si am intrebat-o unde-i printul ei. Mi-a raspuns zambind, "La castel!".

abia acum am vazut imaginile, ce bine arata, mai ales cel de cioco

si eu ma inscriu pt soare si vreme bunaaaa

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Vedeti cat e de usor? Nici zapada nu se lasa pe unde trece.
Poza din 26.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare dragi oradeni!!!

Nu ma ajutati si pe mine cu ceva referinte despre gradi(program prelungit)???pleaseee...locuiesc in Decebal deci ....ceva nu foarte departe...Multam!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa

Mergi la inceput

Gradinita 45 langa profi la 7 minute de mers pe jos sau 3 minute cu masina. Este foarte Ok gradinita, proaspat renovata total interior/exterior, dotari excelente, educatoare profesioniste, conducere excelenta, loc de joaca extrem de mare afara dotate, mult spatiu verde, zona linistita inconjurata doar de blocuri si copaci, fara trafic, program de la ora 7.00 pana la ora 18.00, disponibilitate de program si pe perioada vacantelor, cantina proprie, fiecare grupa are sala de activitate si/sau somn respectiv sala de mese si grup sanitar termopanat si termoizolat. Iti recomand sa vizitezi gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Gradinita 45 langa profi la 7 minute de mers pe jos sau 3 minute cu masina. Este foarte Ok gradinita, proaspat renovata total interior/exterior, dotari excelente, educatoare profesioniste, conducere excelenta, loc de joaca extrem de mare afara dotate, mult spatiu verde, zona linistita inconjurata doar de blocuri si copaci, fara trafic, program de la ora 7.00 pana la ora 18.00, disponibilitate de program si pe perioada vacantelor, cantina proprie, fiecare grupa are sala de activitate si/sau somn respectiv sala de mese si grup sanitar termopanat si termoizolat. Iti recomand sa vizitezi gradinita.

Gradinita aceasta are si o clasa de germana? Parca asa am auzit.

Mergi la inceput

Da - asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la multi ani oradence dragi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Hop si eu la ceas de sarbatoare sa urez:

LA MULTI ANI, DRAGELE MELE! SA FITI IUBITE SI PRETUITE!

N-am mai activat de mult pe aici si cand intru ce-mi vad ochii?? Niste torturi de se duce de rapa tot avantul meu de regim SIMI, sa-ti creasca mare nepotica si sa va aduca numai bucurii!!

Noi suntem bine, crestem, Luca s-a facut un copil atat de cuminte in majoritatea timpului, ca nu-l recunosc. Am scapat si de pampersi, e cooperant, intelegator, il iubeste pe fratiorul lui nespus, si-a luat in serios rolul de fratior mai mare, ii mai da ceai din biberon, are grija si ii spune cand nu e voie sa bage ceva in gura (desi recunosc ca e mai catolic decat Papa, daca ar fi dupa el absolut nimic n-ar avea voie Alex sa bage in gura), a progresat mult si cu vorbitul, sunt tare mandra de el! Si din toamna mergem la gradi, yupiii!!

Alex e si el baiat mare, peste 11 zile are 10 luni, umbla cu viteza in 4 labe, se ridica in picioare de orice, am inceput la greu umblatul tinut de manute, ii place de numai, cu salele mele e mai greu, dar nu-mi vine sa cred ce a crescut... Si are o personalitate, unde cand era mai mic credeam ca va fi blegut si cumintel de unde-l pui acolo va sta, da de unde, stie acum sa-si ceara sus si tare drepturile (altfel nici nu ar razbi cu Luca). E un mancau si jumatate, doar cu somnul de noapte mai avem probleme...

Eu sunt bine, cum spuneam tin regim, dieta Montignac, am si slabit vreo 4 kg (de fapt 5 slabisem da acu' cateva zile am calcat stramb :( si s-a cam pus unul la loc ), sunt mai bine si cu moralul, am inceput sa citesc carti de autoeducare si ma ajuta, am hotarat ca vreau sa traiesc intr-un univers prietenos, nu unul ostil, asa ca incerc sa am atitudinea in consecinta.

Va pup si va doresc o primavara minunata! Si poate daca vine in sfarsit primavara si in termometre mai punem de o intalnire DC Oradea, ce ziceti?

Mergi la inceput