Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

de dor si drag,am inceput sa citesc din cap vechi.am ras de una singura si tare bine mi-a prins.cel mai tare la mesajul asta:

" mai stii (stiti) vecinii care au inceput sa darame/sparga/bormasineze in iulie?? eee..imaginati-va ca n-au terminat nici in ziua de azi, desi sa mor daca cu mintea pot gandi ce dracu' a mai ramas in picioare in casa aia... si-n plus, ca sa fie distractia la maxim, le-au dat microbu' si la aia de la doi... care aia de la doi este o ea, care e acasa ziua si un el, care e acasa numa' noaptea... deci, daca facem o simpla adunare, impartim la doi si scoatem radical, va da la rezultat cand spargeau ei pereti, dadeau jos gresie si faianta (ulterior o montanu), dadeau gauri si taiau lemne (da, da, sa nu credeti ca glumesc, taiau oamenii lemne, sa fie, pt la iarna probabil, i-a vazut mihaiul cu ochisorii lui caprui cand s-a dus sa le bata finut in usa nou instalata)... ???.. deci?? ghici ghicitoare... noaptea, evident.. incepeau finut, cu munca light, pe la un 9, hai 10, ca mai baga si omu' un sandvis, sa prinza puteri, ca era proaspat venit di la munshi, si intrau in paine pe la 12 si-o tineau asaaaaa..intr-o veselie.. pana pe la 3 dimineata... asta a fost cu doua nopti (cu tot cu mihaiul care facea ture adormit pe scari) inainte sa plecam, si cand am ajuns...ce sunet credeti ca ne-a luminat sufletu' si strepezit urechile..??? bormasina, iubita de bormasina...
dar de data asta mihailul a lasat fineturile acasa, a coborat c-o falca-n cer si una-n perna, si le-a zis ca daca se mai aude ceva pana cand ajunge inapoi in casa, suna direct la politie... si evident, s-a mai auzit, si nici n-am sunat la politie, ca de... ne era rusine sa deranjam sectoru' la ora aia din noapte :))) (plus ca respectivii fac parte dintr-o anumita etnie despre care, politically speaking, nu prea pot sa comentez.. da' le-as discrimina vreo doua peste ochi...).
iar in prezent, in fiecare seara, ne bagam in pat si asteptam cu groaza sa vedem care, ce, cum, de unde se mai aude.. :))))) nu de alta, da' s-avem si noi ce sa trecem in cv la hobbyuri :))))"

ghiciti personajul?
ce dor mi s-a facut de easi de alte multe minunate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

de dor si drag,am inceput sa citesc din cap vechi.am ras de una singura si tare bine mi-a prins.cel mai tare la mesajul asta:

" mai stii (stiti) vecinii care au inceput sa darame/sparga/bormasineze in iulie?? eee..imaginati-va ca n-au terminat nici in ziua de azi, desi sa mor daca cu mintea pot gandi ce dracu' a mai ramas in picioare in casa aia... si-n plus, ca sa fie distractia la maxim, le-au dat microbu' si la aia de la doi... care aia de la doi este o ea, care e acasa ziua si un el, care e acasa numa' noaptea... deci, daca facem o simpla adunare, impartim la doi si scoatem radical, va da la rezultat cand spargeau ei pereti, dadeau jos gresie si faianta (ulterior o montanu), dadeau gauri si taiau lemne (da, da, sa nu credeti ca glumesc, taiau oamenii lemne, sa fie, pt la iarna probabil, i-a vazut mihaiul cu ochisorii lui caprui cand s-a dus sa le bata finut in usa nou instalata)... ???.. deci?? ghici ghicitoare... noaptea, evident.. incepeau finut, cu munca light, pe la un 9, hai 10, ca mai baga si omu' un sandvis, sa prinza puteri, ca era proaspat venit di la munshi, si intrau in paine pe la 12 si-o tineau asaaaaa..intr-o veselie.. pana pe la 3 dimineata... asta a fost cu doua nopti (cu tot cu mihaiul care facea ture adormit pe scari) inainte sa plecam, si cand am ajuns...ce sunet credeti ca ne-a luminat sufletu' si strepezit urechile..??? bormasina, iubita de bormasina...
dar de data asta mihailul a lasat fineturile acasa, a coborat c-o falca-n cer si una-n perna, si le-a zis ca daca se mai aude ceva pana cand ajunge inapoi in casa, suna direct la politie... si evident, s-a mai auzit, si nici n-am sunat la politie, ca de... ne era rusine sa deranjam sectoru' la ora aia din noapte :))) (plus ca respectivii fac parte dintr-o anumita etnie despre care, politically speaking, nu prea pot sa comentez.. da' le-as discrimina vreo doua peste ochi...).
iar in prezent, in fiecare seara, ne bagam in pat si asteptam cu groaza sa vedem care, ce, cum, de unde se mai aude.. :))))) nu de alta, da' s-avem si noi ce sa trecem in cv la hobbyuri :))))"

ghiciti personajul?
ce dor mi s-a facut de easi de alte multe minunate...

Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste!

aseara, JUR, ma gandeam la ei. si vroiam sa te intreb, daca tot v-ati intors in cta daca ai mai vb cu ea. si ce fac. si ce fac ochisorii aia frumosi de motanel :)

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, tu ai unde pune linistita toate prajiturelele din lume .
Deci Garga are 106,5 cm si 21,5 kg. Ultimii 2 cm a crescut brusc parca in 2 luni, toata lumea a observat si mie mi s-a parut ciudat si am masurat-o acum vreo 2 sapt, imediat dupa ce a bolit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

G, aseara relaxat dupa baie discuta cu tati:

"R (coleg de gradinita) n-a iesit prin burtica mamicii, ci prin pasarica"

Nu prea stia el ce-i cu "pasarica".. da zicea cuvantul intr-un fel anume.. probabil copiat de la ceilalti colegi..
Am incercat sa reiau eu o discutie mai veche.. cu baietii au penis/fetitele vulva.
G ma contrazicea, nu ca si fetitele au penis!

Tati ii explica apoi ca femeiele au un orificiu/gaurica special pe unde ies bebelusii... Intr-un final.. G a schimbat subiectul, rememorand nu-s ce moment cand s-a lovit el tare la cot si cum curgea sangele siroaie(?!)

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor, multumesc pentru sustinere, dar e rau, rau, rau. Acum cel mai tare ma omoara statul asta pe spate.... Deja am facut depresie... De ce as avea nevoie, trebuie cu greu sa ma ridic sau sa o rog pe Stefy sa-mi dea. S-a nimerit tare rau beleaua asta pe capul meu. Sotul e plecat si sunt doar eu cu ea toata ziua acasa. Acum e la gradi. Ma simt inutila, neputincioasa. Aseara am si plans de ciuda, ca mi-a varsat cana de ceai de langa pat.... si era ceai de ceapa... care pateaza mama lui.... si dai bocit... ca daca nu eram lata nu trebuia sa fie cana acolo. La mine langa pat e ca la mosnegi: cana cu apa, medicamente si tot ce mai am nevoie, sa nu trebuiasca sa ma misc prea mult.... Vreau sa ma pot misca fara dureri sa-mi pot vedea de ale mele... E crunt sa nu te poti misca. Eu sunt o fire energica si n-am fost asa in viata mea... Legata de pat....
Noroc de voi ca va mai citesc....

Dandusa, ce mai stii de mama pisica? Ce mai face motanul?

Ruxandra, tare G.

Mergi la inceput

Acum ca ne-am linistit cu Laura, as vrea sa stiu ca si Yagmur & Luca sunt bine.

Si apropo de taceri.. mi-e tare, tare dor de Asiza & Denis.
L-am mai vazut in poze.. crescut, sa nu-l recunosc.. da tare mult mi-ar placea ca si mami lui sa ne mai spuna una, doua vorbe..

_

Dandusa, placura sfaturile.. mai ales toate combinate!

Apropo de teatru.. am vazut aseara "Moartea unui comis voioajor" cu Victor Rebengiuc si Mariana Mihut.
A fost pt mine un soc.. cred ca cea mai tare si puternica experienta in teatru... am uitat unde sunt si am uitat ca urmaresc actori ce interpreteaza un rol. Nici mult laudatul "Egoistul" nu se apropie..

Lacramioara, si eu zic sa incerci mai intai terapiile ce nu implica medicamentele acelea ingrozitor de puternice.

Lavinia,
Ai grija si cu nurofen.. nu cred ca face bine pe termen lung. Si io incerc sa rezist fara uneori.. acu n-a mers..

Chinico, din cate stiu eu Donia e ok.

Chiar ca s-a inaltat garga!
Kiki, si cum ai reusit doamna 14?? 14 ??!!

Apropo de crescut,am un mic pitic.. in vreo 14 luni G n-a crescut decat un kg. Mai stau un pic.. apoi sa ne sfatuim mai departe cu dr.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Citat:
Ma simt inutila, neputincioasa.

NU esti inutila!
NU esti neputincioasa!

Nu mai vorbi asa urat despre tine!

Esti doar bolnava si ca sa te faci bine tb sa ai grija de tine!
Asta inseamna si sa stai la pat.
Stiu ca deloc nu-i placut sa ai o astfel de criza si sa zaci.. dar o sa treaca.

De cand este o rusine sa fi bolnav??
Nu esti wonder-woman, nu esti robotelul cade/nu se strica/el se tot ridica.
Nimeni nu este.

iarta-ma

Mergi la inceput

4 ani si 2 luni, Dani:

Dani: mami, stii ce inseamna sa traiesi?
eu: nu, puiule, ce inseamna?
Dani: mami, sa traiesti inseamna sa vorbesti .
eu: da puiule, in cazul tau e adevarat

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Fetelor, multumesc pentru sustinere, dar e rau, rau, rau. Acum cel mai tare ma omoara statul asta pe spate.... Deja am facut depresie... De ce as avea nevoie, trebuie cu greu sa ma ridic sau sa o rog pe Stefy sa-mi dea. S-a nimerit tare rau beleaua asta pe capul meu. Sotul e plecat si sunt doar eu cu ea toata ziua acasa. Acum e la gradi. Ma simt inutila, neputincioasa. Aseara am si plans de ciuda, ca mi-a varsat cana de ceai de langa pat.... si era ceai de ceapa... care pateaza mama lui.... si dai bocit... ca daca nu eram lata nu trebuia sa fie cana acolo. La mine langa pat e ca la mosnegi: cana cu apa, medicamente si tot ce mai am nevoie, sa nu trebuiasca sa ma misc prea mult.... Vreau sa ma pot misca fara dureri sa-mi pot vedea de ale mele... E crunt sa nu te poti misca. Eu sunt o fire energica si n-am fost asa in viata mea... Legata de pat....
Noroc de voi ca va mai citesc....

Dandusa, ce mai stii de mama pisica? Ce mai face motanul?

Ruxandra, tare G.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Cred ca sunt vreo 2-3 ani de cand nu l-am mai folosit, dar ce nu facem noi pentru tine.
ia de aici

subscriu in totalitate la ce a spus ruxandra.

iei pastile, faci injectii, o sa iti revii. se mai intampla si pe la case mai mari. apoi o sa te tii de fizio si kineto si o sa ai grija sa nu mai ajungi asa. atat cat de poate.
te cred ca iti mai vine sa plangi, asa sunt si eu cand ma simt neputincioasa, dar, important e, ca dupa aceea sa iti stergi lacrimile si dai bice mai departe.
, daca te pot ajuta cu ceva, cumparaturi, medicamente, orice, spune. nu e nici o rusine sa ceri ajutor, nici un deranj, nici o suparare. trimit pm cu nr. de telefon.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/stop_defrisarii_padurii_de_la_ciric_iasi-p52437047-pg13.html" target="_blank">Petitie online "Stop defrisarii padurii Ciric - Iasi"

Mergi la inceput