Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 6
cristiana70 spune:
Neatza fete, sunt rupta de oboseala dar de doua ore nu am somn , am sa cer azi la farmacie ceva pilule antistres. Adevarul e ca ziua de ieri m-a pus cu roatele in sus. Dau o cafea la toata lumea.
CLAU, iti trimit mail azi cu CV-ul, orice loc in care mai pot sa-l trimit e binevenit, poate se iveste ceva. Cu cifra asta, din cate am inteles eu se calculeaza astfel: la mine data nasterii e 27.01.1970, se aduna 2+7+1+1+9+7=27 2+7=9. Nu stiu cat am fost de clara, sunt cam zombie . ILDI, cifra nu e negociabila ? Uite, daca-l impartim pe 9 la 2 e 4,5 si ne apropiem de 4!
Ma duc sa dau o raita pe ejobs, bestjobs si ce-o mai fi pe acolo.
cristiana70 spune:
Vad ca la departamentul pisi-capre nu s-a trezit nimeni. Am bagat o haita de cv-uri, acum ma duc sa ma spal si ies un pic in oras ca sa-mi aerisesc un pic cerebelul. Uf, ca ma roade si stomacul si pe fondul asta de stres absorb kilele ca un aspirator.
O zi frumoasa la toata lumea .
adablackcat spune:
NEata! Haideti la cafea!
Clau, se vede ca esti dupa masa la job...ca stai noaptea tarziu.
Eu ieri am intrat prima data in viata mea pe facebook, cont aveam...dar nu am idee de unde pana unde.
Musai sa-mi calculez si io numarul ala...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Na, si a mea tot 9 e. Cristina...inca n-a venit randul nostru!
Restul caprelor...nu v-ati trezit?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Uitam ceva important:
La multi ani Ioana (puf)!
La multi ani Ioana de Gabi!
La multi ani Ioan Bogdan!
La multi ani Adelina Oana!
La multi ani Alexandra Ioana!
La multi ani Melania Ioana!
Na ca i-am felicitat pe toti ai nostri!
Bazar umanitar DC
Claudelu spune:
La multi ani Ionilor!
Ada,
Cristiana, stiam io ceva cu adunatul cifrelor dar nu mai stiam exact cum
Claudia si Raul-Andrei
Impreuna pentru maria_rubi!
ILDI25 spune:
La multi ani tuturor IONILOR SI IOANELOR
Na, aflaram si cifra destinelor si care ce animale suntem , la urma urmei fiecare dintre noi isi face propria cifra adestinului,intr-o aorecare masura depinde si de noi.
Cristina bafta sa-si gasesti ceva cat mai bun si cat mai repede . Ioi ar cam trebui sa m-apuc si io de cautat ca nici nu mai stiu cum ii sa mergi la serviciu dupa atata inactivitate , cred ca va fii grea reintegrarea si probabil si gasirea .
Miha ai intrat la apa?
Moni numai zici nimic ,te-ai pus pe bazarit si ne-ai uitat .
O zi faina ,nu ca vremea de afara
monica70 spune:
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!
Nu v-am uitat bre,is prin zona dar plina de nervi si nu vreau sa va infestez.Programul de conta mi-e bulit si dupa ce intai n-a raspuns tipul cu service-ul la telefon,a venit ieri si n-a facut nimic ca si-a uitat geanta cu scule acasa pe urma dau 30 lei sa reumplu cartusul imprimantei si nu merge neam,chestii de-astea dragute
Cireasa de pe tort am copii suuper ascultatori si linistiti
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
gabitzica spune:
La multi ani Ioanei mele dragi! La multi ani tutor Ionnilor si Ioanelor sarbatoriti azi.
Moni, cu flexul se repara programul tau de conta? Sau ce alte scule
o fi avand mesterul tau in trusa de interventie?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
flavia ramona spune:
La multi ani puiului meu si tuturor copilasilor nostri dragi cu nume de Ion, Ioana, Oana.
La multi ani si parintilor purtatori de aceste nume.
Iara am scris dimineata un mesaj si s-a dus, netul asta imi face figuri urate in ultimele zile.
Noi ne-am trezit tot la 10 si apoi am papat si am fost sa-mi vad fostii colegi si sa se uite la masina putin, sa vad in ce stadiu e, am de bagat bani sau nu. Momentan nu am de bagat nimic in ea, e bine.
Cristina, bafta la gasit job nou, stiu cum e cu taiatul din pacate.
Ildi, bafta si tie, cred ca e greu dupa atatia ani, dar is convinsa ca te vei adapta usor, numa sa gasesti ceva sa-ti si placa.
Cifre cifre, animale, fie cum o fi, dar sa fie bine.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)