Aradence DC - (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Mda, sa zic multam ca am spalat baia, e suficient pe azi. Ma duc sa-i pregatesc cina lui David apoi repejor in pat amandoi fiindca iar ma prinde oboseala.

Sa nu uit, si noi avem program de vaccin maine dupa-amiaza, sper din tot sufletul sa nu am parte de proteste majore. Azi m-am luminat cine il tot sperie pe David cu injectiile, e o fetita din grupa care le spune tuturor copiilor ca daca nu sunt cuminti primesc injectii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, la SLOVENSKA PLAZA in Budva am fost in Muntenegru. Nu am intrat in poseia pozelor nici acum Sunt la Cipri pe server la lucru si m-am plictisit deja de cate ori i-am zis sa le duca acasa. Noi am fost multumiti,petul a fost ok, plja a fost cam ingusta si chiar daca erau portiuni de nisip, in apa tot pietre cu vegetatie au fost.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Alina, la SLOVENSKA PLAZA in Budva am fost in Muntenegru. Nu am intrat in poseia pozelor nici acum Sunt la Cipri pe server la lucru si m-am plictisit deja de cate ori i-am zis sa le duca acasa. Noi am fost multumiti,petul a fost ok, plja a fost cam ingusta si chiar daca erau portiuni de nisip, in apa tot pietre cu vegetatie au fost.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Gabi, ne-au chemat niste prieteni cu ei, tot de hotelul asta ziceau. Inca nu stim sigur ce facem...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Va invit dincolo!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput