Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
Cristina70, imi pare rau ca-i bolnav cainele, sper sa se refaca repede. Asa faini is cainii tai, dar mie tot mi-e frica...
Citat: |
ALINA, ma bucur ca Adelina s-a obisnuit atat de repede, poate vei constata chiar faptul ca tot raul e spre bine. Pe mine la PP14 m-a speriat marimea grupelor. |
Da, din punctul asta de vedere e super aici la PP9, sau "Elefantelul Alfa" (asa se cheama gradinita).
Azi am aflat ca fac engleza zilnic cate jumate de ora, au profa de engleza. Pai asa ma gandesc si eu ca "prinde" Adelina ceva. La PP14 era la grupa de engleza, dar nu mi s-a parut nimic "spectaculos".
Flavia, vad ca peste tot e din ce in ce mai "bine".
La multi ani Ovi, sot de Carmen!
si pe maine La multi ani Ghita, sot de Moni!
Fetelor, sa va traiasca sotii si sa va iubiti mult!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Gabi mersi pt retete.Acum le-am vazut citind din urma.
Miha am intele,romanu-i tot raoman si daca are conditii.Atunci e clar,Oroshaza e a noastra sau Gyula.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
cristiana70 spune:
Neatza buna, dau o cafea rapida fiindca ma duc sa ma dusulesc, sa-l duc pe David la gradi si apoi sa merg la munca mai repede ca sa recuperez gaura de ieri.
ALINA, Ringo era mai bine aseara deja, din fericire, acum mai ia antibiotic si Mecopar. Cand l-a vazut pe doctor si deja i-a fost mai bine.
FLAVIA, sper ca una peste alta sa-ti fie mai bine, o sa mai treaca cateva zile pana ce de cristalizeaza impresiile.
O zi frumoasa tuturor!
adablackcat spune:
Neata si de la mine!
La multi ani celor doi soti! Carmen si Moni, sa-i aveti langa voi asa cum vi-i place!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Somleac spune:
La multi ani sotilor de Carmen si Ovi. Atat de mult mi-a placut urarea Adei incat ma voi folosi si eu de ea: " sa-i aveti langa voi asa cum vi-i place"
Carmen cam asa gandim si noi , doar ca ne lipseste pasaportul pentru Alex si Matia.
La noi a fost groaznic ieri dupamasa cu temele lui Alex, saracul a fost bulversat total, niciodata de cand a inceput scoala n-am avut asa probleme cu el.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
Buna gagici.Multumesc de urari,i le-am transmis.CARMEN la multi ani si lui OVI
Noi am fost azi sa ii facem vaccinul lui Tudor - ROR-ul,apoi am fost eu dupa reteta,asa ca tot pe la usi am stat
Tudor s-a invatat si el sa vina sa imi cotrobaie prin sertarele biroului si sa ceara CATA (= CICOLATA).Asa facea si Diana doar ca ea zicea CIOCO.
Diana e inca la gradi la ora asta,iar taica-su asteapta dupa ea ca nu vrea sa vina acasa mademoisela pana nu-si termina pagina cu ce are de facut - liniute sau asa ceva
Sorry ca nu scriu detaliat,dar Tudor se tot catara in varful biroului Dianei,tre sa ma tot ridic la el
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
gabitzica spune:
La multi ani Ovi si Ghita. Carmen si Moni sa va traisca sotii 100 de ani fara reparatii, si voi pe langa ei).
Miha nu il mai duc pe Tudor la bazin, nu s-a mai cerut, cred ca numa 2 copii mai merg din clasa lui, asa ca nu mai prezinta interes... sincer, pe mine nu m-a multumit din start ideea de inot la Activ, nici ca pret si nici ca "performanta". Acolo e un ciclu de cursuri de initiere Mi s-a parea normal sa ai o oferta de pret( si de exercitii) si pentru copii care sunt mai avansati, adica sa aiba oaresce pretentii de la copii.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
monica70 spune:
GABI mersi.Ai dreptate cu bazinul ala.Singurul avantaj e ca e apa calda, cald inauntru si ca-s cat de cat conditii decente acolo la vestiare.Io deocamdata nu vreau cine stie ce performanta pentru Diana,ii e suficient sa se miste in apa cat mai mult ... chiar daca nu "profesionist".
Ziceti-mi si mie ce sa mai fac cu puradelul agresiv? De cum a aterizat Diana acasa de la gradi,hop la ea in freza Si nu se potoleste,degeaba l-am pus si la colt,l-am certat,i-am dat la fund,peste manuta,l-am izolat in cealalta camera etc. Cum scapa cum hop iar ii da o manuta sau o tigaie de jucarie (dupa caz ) peste cap Diana n-a fost deloc asa agresiva.Da' asta se vede ca e baiat si leu paraleu pe deasupra
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Cristale spune:
Na in sfarsit reusesc si eu sa mai pun poze cu David. Bebele meu incepe sa stea tot mai mult treaz ziua, insa doarme bine noaptea, ceea ce ma bucura, pentru ca eu sunt tare rea de somn. Ieri s-o pus sa se ridice in fundulet stand la mine in brate. Vorbeste toata ziua si mi asa de drag de el. http://img211.imageshack.us/g/picture194a.jpg/
Fetele vreti martisoare? Ca vreau sa ma apuc acum de ele in timp ce doarme David, si sa le termin pana in martie.