Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 23

ane2 spune:
Terry nemachiata... Mhh... Asa da ..bravo ei... Da ce Doamne iarta-ma fac femeile asta de arata Asa la 50 de ani( nu stiu cati ani are , banuoesc)
Azi sport o Ora mancat la pranz salata si cus cus si seara calamari cu salata intre mese un suc de Gref si unu de brocoli
Pe mine ma doare rau gatu abia inghit ce sa iau???? Am luat doar strepsils dar durerea e ingrozitoare si cum nu avem farmacii non- stop Tre sa astept pana Maine ... Offf ce ma doareeee
Anita si Rachella -17.o1.2004

ane2 spune:
Terry nemachiata... Mhh... Asa da ..bravo ei... Da ce Doamne iarta-ma fac femeile asta de arata Asa la 50 de ani( nu stiu cati ani are , banuoesc)
Azi sport o Ora mancat la pranz salata si cus cus si seara calamari cu salata intre mese un suc de Gref si unu de brocoli
Pe mine ma doare rau gatu abia inghit ce sa iau???? Am luat doar strepsils dar durerea e ingrozitoare si cum nu avem farmacii non- stop Tre sa astept pana Maine ... Offf ce ma doareeee

georgia_c spune:
hello girls Deus , sa fii sanatoasa fericita si mereu la fel de plina de viata... un pupic ci-un floricic
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Madachan spune:
La multi ani ,draga Sanda!!!
La capitolul sport nu am nimic de raportat,de aceea nici nu am mai scris. Astept motivatia sa incep iar. In schimb iau un tratament pt ulcer asa ca mananc de regim ,cele 3 mese cat se poate de sanatoase iar cateodata si o gustare intre. Nu imi e foame deloc, am slabit ceva dar nu mai conteaza important este sa ma fac bine ...
Pearl, felicitari pentru sala! Bafta multa si la oras!
Iulix,vad ca esti harnica foc...... La sport ma refer.
O zi buna!

pearl84 spune:
La multi ani fericiti, Sanda!!!!!!!!. Sper ca mai esti prin zona
.
Eu azi ma duc la cuninia civila a unei prietene foarte bune...si numa' bine mi-au iesit 3 monstruletzi de cosuri pe fata. Of doamne...am crezut ca o data cu sarcina scap si de cosuri, ca de la 13 ani ma lupt cu ele
.
Tot n-am intrebat cat are bazinul...dar nu cred sa aiba mai mult de 25 de metri..
Ane, pt durerea in gat gargara cu apa cu muulta sare...e scarboasa, dar are efect garantat.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Deus spune:
multumesc mult doamne dragi! nu am mai dat pe aici ca ma plimb pe facebook, ma ocup de un proiect nou, sala...si-s ametita de cap:-)
Sper ca sunteti toate bine si sanatoase, mancati cu masura si faceti sport?:-)))
Va pup, am sa revin sa va arat la ce proiect lucrez...putintica rabdare ca lucrez de zor la site:-)))
Va puuuuuup
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

ane2 spune:
La multi ani Deus!!!!Sa fi fericita sanatoasa alaturi de cei dragi!!!!
Asteptam sa vedem nou tau proiect:)
Am facut gargara cu apa si sare Mia Mai trecut am fost si la farmacie Mia dat un spray ptr gat ...
Azi raportez curatenie generala pauza sala da la 3 ore de curatenie se Pune ceva nu?
De mancat la praz supa de legume si pe seara o salata ...
Sunt Asa de plictisita cred ca ies Putin cu fetele la un pahar :)

iulix spune:
Salut!
Ii spun si aici
DEUS
!!! Sa fii fericita si sanatoasa!!!
Eu raportez un calculator stricat de ieri pana acum 3 ore
, raceala cu un nas care curge in nestire,
sport ieri la sala si mancat foarte ok.
va ca ma duc la nani.

georgia_c spune:
hello extraplatutelor
hop si io...ceva nou nu am sa va zic , doar sa ma laud , daca nu v-am zapacit de tot pana acum ..cu mersul la sala .. cred ca am devenit dependenta
...merg de cel putin 4 ori pe saptamana
am experimentat de la step aerobic pana la zumba ..vreau musai sa ajung la yoga sa vad cum e
dar fetele cucuietele , veteranele topicului ..oare unde sunt .. lumi, allure, baby,nikole,xio,hannen... stiti pe unde sunt ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein