Mamici prin fiv(15)
Raspunsuri - Pagina 17
Bianca B spune:
Salutare!
In curand vor aparea noi mamici si pitici! Va asteptam pe toti cu mare drag.
Pishko bucurate de ultimile ore de graviduta si pregatestete pentru intalnirea cu printesa mult adorata

Nastere usoara 
Profit de faptul ca doarme strengarul ca sa-mi verific emailul. E vreme ploioasa si sincer nu stiu ce sa fac cu el pe seara. Oricum ar fi vremea tot trebuie sa ies pe afara. Echipament am, mi-am luat si io cizme si pelerina de ploaie vara trecuta ca altfel nu se mai putea cu vremea de aici.
la toti si duminica frumoasa
Petrecere 1 anisor Craciun 2010
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca
27+ si mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
alina06st spune:
Nu avem vesti de la Pishko inca? 
Asteptam...
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Nu avem vesti de la Pishko inca? ![]() Asteptam... in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR maxim 5 saptamani ![]() |
Ba da, a nascut ieri prin cezariana, o fetita de 3,295 kg, sunt bine amandoua iar cea mica este o papacioasa "sta ca ventuza atarnata de tzitzi"
Refacere rapida Pishko si bebe Emma sa fie sanatoasa

mami de
Vlad (29.10.2009) si
5+Multumesc Doamne
miha2004 spune:
Pishko sa va traiasca bebita mancacioasa, sa va aduca numai bucurii, asteptam povestea nasterii 
Many bani ce faci, au aparut semnele de sarcina, cand mergi la eco?
many_bani spune:
Prima echo.pe 23.03 la proful de FIV(o eternitate pana atunci) si apoi pe 07.04 la dr. care imi va urmarii sarcina.
Semne de sarcina nu prea, cate o urma de greata, rar.
mami de
Vlad (29.10.2009) si
5+Multumesc Doamne
alina06st spune:
Wow! Felicitari Pishko! Ce bine ca nu are probleme cu sanii si bebelina e deja pe faza 
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
AMR maxim 5 saptamani 
alina06st spune:
Fetelor, vreuna din voi s-a confruntat cu mancarimi in ultima perioada a sarcinii? Ma mananca degetele de la maini si de la picioare
. Si m-am apucat sa citesc pe net, cica ar fi un semn al "colestazei de sarcina", o chestie destul de nasoala. Am facut azi si analizele de la ficat recomandate pt chestia asta. Maine iau rezultatele, sper sa nu se confirme.
Va pup! 
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
AMR maxim 5 saptamani 
alina06st spune:
Am facut analizele si cele pt colestaza au iesit bine: TGO, TGP, fosfataza si bilirubina. Doar colesterolul si trigliceridele marite, dar am citit pe net ca astea cresc pe fondul sarcinii.
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
AMR maxim 5 saptamani 
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Fetelor, vreuna din voi s-a confruntat cu mancarimi in ultima perioada a sarcinii? Ma mananca degetele de la maini si de la picioare . Si m-am apucat sa citesc pe net, cica ar fi un semn al "colestazei de sarcina", o chestie destul de nasoala. Am facut azi si analizele de la ficat recomandate pt chestia asta. Maine iau rezultatele, sper sa nu se confirme.Va pup! ![]() in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR maxim 5 saptamani ![]() |
eu am avut timp de o luna mancarimi ingrozitoare, plangeam si ma scarpinam, dormeam cu mainile si picioarele infasurate in prsoape umede. Ma dadeam cu crema de zinc, apoi mi-au dat Benadrin pentru alergii si crema cu cortizon. Era terminata, nu am crezut ca poate fi atat de cumplit. Mi-au facut analize la ficat sa vada daca e colestaza dar au iesit negative. Doctorul mi-a zis ca se intampla in special la gemeni baieti

Slava Domnului ca a trecut http://community.webshots.com/user/Dragaica
https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry
http://mytwinbeads.blogspot.com/
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru 10.08.2010 

Matei