Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Moni ! Multumesc din suflet, sunt perfecte! O sa le comand. In cautarile mele am mai gasit de la crayola culori pentru pictura cu mainile, 4 tuburi...ma tenteaza! Am vazut ca Ana a incercat deja si a pictat atat de frumos cu tati! dana!

Sabina, multumesc mult! am gasit! pentru intentie!

Vik La multi ani mami! O zi frumoasa azi, iar cele ce urmeaza din ce in ce mai frumoase! Se va ocupa dulceata ta de asta!

Cristina, felicitari, ce dulce trebuie sa fie Emma rostind cuvintele! Eu am observat copii in parc iar cei in grija bunicilor stiu f f f multe lucruri! Bineinteles exista si exceptii dar cred ca bunicii au asa o influenta pozitiva si benefica! Ai nostri nu-s prin prejma! dar cand au fost s-a vazut chiar daca Ama era mica!

Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Da,Croco, bunicii au infinit mai multa rabdare. Eu recunosc ca stau cam prost la capitolul asta. E drept ca sunt copii si copii. Adica degeaba incerci tu sa-i faci sa vorbeasca, daca ei nu au nici o treaba cu asta. Ca si Andrei a stat destul de mult la bunici si tot la 3 ani a inceput sa vorbeasca. Oricum, si prezenta unui frate/sora mai mare are o influenta benefica. Emma copiaza absolut tot ce vede la Andrei. De ex ea nici nu se uita la papusi, le ignora, numai cu masinutele se joaca. Si multe, multe altele, ce face frate-su in secunda doi faca si ea.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Va salut fetelor !

Cecilia,la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si realizari in viata!

Cristina,si la noi se imita la greu numa' de partea cu vorbitul inca nu e interesat Razvi,in rest e papagal pe lume.
Si bine zici,nu toti au dorinta aceea de a invata. Razvi de exemplu nu poate sta 2 minute linistit sa-i arat animale pe o carte.Dupa 2 secunde o taie de langa mine.
Alex era mult mai cooperativ in privinta asta. Stateam minute in sir si ne uitam pe carti apoi il puneam pe el sa-mi arate diverse lucruri.

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani, Cecilia!

Sa fii sanatoasa si fericita! Sa ti se implineasca toate dorintele! O seara frumoasa! Te pup!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

17

Mergi la inceput