Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ola dragelor,

azi mergem la dr sa vedem daca s-au reparat puii...sper sa fie ok...

o veste grozava pentru mine am primit acum doua zile: am bona...din aprilie vine, adica ma rog...bon. abia astept, nu neaparat ca sa fie bona la pui, ci ca sa am si eu companie

va pup

andrei si stefi intreaba: daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra?

ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:

ola dragelor,

o veste grozava pentru mine am primit acum doua zile: am bona...din aprilie vine, adica ma rog...bon. abia astept, nu neaparat ca sa fie bona la pui, ci ca sa am si eu companie

va pup

andrei si stefi intreaba: daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra?

Ai vrut sa zici ceva?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:

ola dragelor,

va pup

Ai vrut sa zici ceva?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Ce ar mai fi de zis?
teki, in cazurile astea eu il astept pe tati sa vina acasa, cu creierii ..

Happiness is like TV
ON or OFF, it's up to me !

Mergi la inceput

hai ma nu radeti de mine, am gresit si eu, ce vreti , cred ca am vrut sa scriu, s-a trezit Andrei si am dat repede "send" ; ma doare capul de numa, si Andrei tocmai azi si-a gasit sa doarma jum ora; si pana deseara e o cale asa lunga... hai va v-ati mai distrat si voi putin

cat despre mesaj, ziceam ca asteptam vesti bune de la dr, apoi legat de dilema techilosilor, e grele azi

v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

AM intrat sa va spun ca Maria e mai bine si sa va multumesc tare mult de sfaturi si de gandurile bune pe care le-ati avut pentru noi. Bine ar fi sa nu trebuiasca sa trece prin asa ceva niciodata cu copilasii nostri, dar din pacate nu se poate.

Temperatura a cedat duminica si de ieri a inceput asa timid sa manance si azi a fost chiar mai bine (sper sa si ramana asa). De tusit tuseste si are muci dar oricum starea per ansamblu e mult mai buna.

Am reusit sa ma uit si la niste poze cu dovlecei foarte frumosi.

Ma intreb cum e Iulika si puii de Techila ca ei mergeau azi la medic?

Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Carina ma bucur ca fetita este mai bine. Sanatate tuturor puisorilor bolnavi.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetelor! Vå multumesc din suflet pt gandurile bune.eu sunt mai bine.am råmas cu o tuse uråtå care imi da ceva contractii si mult pipi in pampers cand tusesc

Bruce e bine.A inceput gradi de ieri si e tare fericit.Eu numår zilele pånå vine mami meu.(mai sunt 7 zile)

vå pup si vå multumesc pt cå vå ganditi la noi

multå sånåtatate dovlecutilor bolnåviori.
U
carina må bucur mult ca Maria e bine.stiu cat e de greu så ai copilul bolnavior.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 32+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Fete dragi,

Ne bucuram ca va plac pozele noastre. Multumim si pt comentarii.

Toata ziua s-a chinuit Stela sa o determine pe Sophie sa faca cakis, a tot pus-o pe olita. Ciu-ciu. Si fix acum cand a coborat sa plece, pac am un mirositor pe langa mine. Ma duc s-o schimb.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Bunå fetelor! Vå multumesc din suflet pt gandurile bune.eu sunt mai bine.am råmas cu o tuse uråtå care imi da ceva contractii si mult pipi in pampers cand tusesc

Bruce e bine.A inceput gradi de ieri si e tare fericit.Eu numår zilele pånå vine mami meu.(mai sunt 7 zile)

vå pup si vå multumesc pt cå vå ganditi la noi

multå sånåtatate dovlecutilor bolnåviori.
U
carina må bucur mult ca Maria e bine.stiu cat e de greu så ai copilul bolnavior.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 32+ cu cu fundita

seara buna!

ma bucur tare pentru voi ca va reveniti, la fel si pentru Maria Carinei sa nu mai treceti prin asa ceva!!! Iulika , de tuse nu iei nik? pupam burticutza sa fie linistita ca mai e tare putin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Somnic usor tuturor!!

Mergi la inceput