Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna seara si LA multi ani sarbatoritilor din doatre cu numele Sf Ion

Apoi vreau sa va lasa sa cititi ceva la care eu am ras de numa si m-am recunoscut in toata descrierea www.desprecopii.com/info.asp?id=1144" target="_blank">Despre dependenta DC

Enjoy

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

am ras de numa!!! buna lectura de vineri seara!!!! dar nu e nimik adevarat; va zic!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna seara si LA multi ani sarbatoritilor din doatre cu numele Sf Ion

Apoi vreau sa va lasa sa cititi ceva la care eu am ras de numa si m-am recunoscut in toata descrierea www.desprecopii.com/info.asp?id=1144" target="_blank">Despre dependenta DC

Enjoy

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

am ras de numa!!! buna lectura de vineri seara!!!! dar nu e nimik adevarat; va zic!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

deja sunt exagerata!!! dar voi v-ati invatat cu mine asa , nu? nici nu se vede dependenta, nu? n-apuc nici sa verific user-ul ; va pup; o seara linistita sa aveti!

ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Offf Iulika Doamne ajuta sa scapati repede! Ce rau imi pare! Te imbratisez cu mult drag!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

La multi ani sarbatoritilor!!!!

Iulika, sanatate. Ai grija de voi .

croco, ce tare este Ama, draga de ea. Parca nu-mi vine sa cred ca face aproape numai la olita.

andra, vazut filmulet cu tine . cu micuta ta cand mai vedem poze?

Dragelor, va salut. Scriu mai rar ca...nu mai am timp.

Maia e ok, i-a trecut roseola. Acum e vesela si energica si cu ceva secretii nazale . Nu face la olita, iar la capitolul vorbit...se incadreaza in limitele normale, zice mama, tata...silabe comune. Citeam ca la 18 luni ar trebui sa stie 100 cuvinte. Ma gandesc eu, ca trebuie sa le recunoasca, nu rosteasca .

Pupici!

---
Multumesc lui DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hai ca am postat si nici n-am vazut mesajul Iulikai. Ce sa mai zic? Ma bucur ca Bruculinu e mai binisor dar imi pare rau ca te-a pus pe tine la pat. Sper sa te faci bine si sa nu o supere raceala pe Daniella

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Vå salut, fetelor!

Bruce e mai bine de ieri.A legat in sfarsit azi noapte cateva ore de somn dupå cateva de cosmar.Din påcate am preluat cu brio acea raceala puternica de m-a trantit la pat.Cu febra, tuse urata care a dus si la contractii destul de dureroase.Sunt infundata cum nu am fost in viata mea.Abia pot så beau apå cu picatura.Deci, nu e de bine.

Va pup cu drag si mai revin sper cu vesti bune!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 31+ cu cu fundita

Iuli sanatate multa,stai cumintica in pat si odihneste-te.Sa bei multe fluide,e important si pt tine si pt Daniella

Fetelor va multumim pt info si pt gandurile bune I s-au estompat bubitele,de abia se mai vad.Ieri insa erau acolo inca si ma gandeam serios sa merg cu el la un doctor sa-l vada.In rest n-are nimic,e doar ff irascibil din cauza ca-i iese si maseaua si caninul de pe stanga.Amin,dupa asta vreau o pauza lunga de dinti

Am citit printre picaturi zilele astea si n-am retinut nimic,vreau doar sa va spun ca sunt fete care m-au sunat si ajutat cu un sfat,o info,n-as fi vrut sa ramaneti cu impresia ca-s a nimanui pe aiciNe-am intalnit cu mami de Soimita de la bun inceput,ea a fost prima care m-a sunat sa ma intrebe daca am nevoie de ceva E o fata extraordinara,foarte calda si care emana mult calm iar Sofia este pur si simplu adorabila
Si-am vorbit si cu Diana,care alaltaieri a avut rabdare sa stea cu mine la telefon desi le avea si ea pe ale ei E o comoara de om si simplul contact cu ea mi-a ridicat moralul cu o mie de puncte.Multumesc Diana

Santo felicitari pt primii pasi!! Cred ca esti
Cu pusul in tarc/scaun de masa ar fi prea frumos sa fie asa de simplu.Josh nu mai sta locului de multa vreme si in special de cand merge e mereu in actiune,are tot timpul cate ceva de descoperit,e mereu in miscare.Cand nu avem probleme de sanatate/dinti care sa-l faca irascibil sta si el cumintel si se joaca singur chiar si cate o jumatate de ora,insa in perioadele cu dinti e cu totul alt copil,durerile il fac extrem de irascibil si cam nonstop trebuie tinut in brate altfel racneste de ai senzatia ca te rup in doua,atata de stresante sunt tipetele alea.Adauga miorlaitul incontinuu chiar daca e tinut in brate,pt ca asta nu-i alina durerile..no,asta e,sanatosi sa fim ca restul se duc toate.Am renuntat zilele astea sa ii mai dau atentie nonstop si mi-am luat cuvenitele 5 min de time out de 2-3 ori pe zi,aur curat,vorba Dianei. Inainte ma simteam teribil de vinovata sa-l las sa planga(si plange ingrozitor in momentele alea) pt ca aveam senzatia ca se simte abandonat,dar decat sa ma 'burn out' si tot eu sa strig la el dupa aia mai bine aleg sa ma 'time out':(

Andra,you rock girl!!

Diamar,bafta la sofat! Tin pumnii.

Uky,welcome back!

Va pup fetelor,hai ca mai revin pe parcurs daca-mi aduc aminte ceva.Noi suntem in goana dupa gradi acum,deocamdata n-am gasit nimic sa-mi placa.Mai sapam,asta e..wish me luck.

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

....am uitat. am mai incarcat zilele astea niste poze cu maia. vi le lasaici

---
Multumesc lui DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

Va doresc Un An Nou fericit! In primul rand sanatate putilor si parintilor, bunicilor sa-i cresca mari si frumosi! Multa voie buna si noroc!

La multi ani celor care poarta numele de Ion/Ioana! Sa fiti iubiti si fericiti!

Trimit mesaj inainte de 12, revin.

Mergi la inceput

Iulika multa sanatate! Daca ai sti de cate ori m-am gandit la tine satamana aceasta. Te imbratisez cu drag! Sper sa treaca repede raceala.

Andraiulia felicitari! E super tare reclama, iar tu joci superb ... imi place tare mult faza din final, de fapt toata imi place. Iar serialul e fain, bravo!

Kawa esti o tipa foarte puternica! Ma bucur ca e mai bine Joshulinul dulce! Deci ai cunoscut pe frumoasa Delia si pe a ei printesa. Super!
Am un sentiment ciudat, nu prea am reusit sa intru in ultima vreme pe forum, dar ma gandesc la voi si imi amintesc despre fiecare cate ceva si-mi zic sa intru sa va scriu doua vorbe. De exemplu, imi amintesc de filmuletele cu Wrap pe care ni le-ai postat si imediat imi amintesc de Raluk si tot asa, fac tot felul de conexiuni.

Nu reusesc sa ma organizez nicicum sa intru mai des. Azi a fost programat, abia asteptam sa adoarma Alexutu ... si bineinteles ca a adormit un pic inainte de miezul noptii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Diamar Peter a avut nevoie de ajutor ca sa-si dea drumul la vorbire, Da, Nicholas se juca cu apa la 4 luni jumate. E la fel de incantat de apa si acum, cand il spal pe maini striga apa! si o loveste cu mainile, iar din cand in cand vine la mine si-mi arata semnul de "baie", poate-poate ma indupleca si-i fac o baie in mijlocul zilei

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Ce fain, imi amintesc filmuletele!
Deja e vorbaret ... ce sentiment, abia astept si eu.
Cum sunteti cu DA?

Te pup.

Mergi la inceput