Intrebare
Buna!
Acum 2 sapt mi-a venit..totul ca de obicei...CM regulat (m-a tinut cam 5-6 zile). De vreo sapt am greturi f puternice asa ca am facut un test de sarcina. Spre marea mea surprindere s-a vazut si a doua liniuta, f f pala (nu a aparut in primele minute...l-am facut pe la 12 si abia spre seara l-am mai vazut). Se poate pozitiva un test asa rapid dupa CM?
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Raspunsuri
racheel spune:
gynie, cel mai bine este sa-ti repeti testul, el se citeste intre 5 si 10 minute..Dar, daca ti-a iesit a doua linie f. pala inseamna tesat pozitiv.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel gynie, cel mai bine este sa-ti repeti testul, el se citeste intre 5 si 10 minute..Dar, daca ti-a iesit a doua linie f. pala inseamna tesat pozitiv. ![]() ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Racheel

Oare?O sa repet testul sapt viitoare (daca mai am rabdare pana atunci).
Flori, mami de
Picky_toto spune:
Ginye da, mai mult ca sigur testul e pozitiv. A patit-o o prietena de a mea, si-a facut testul si in primele minute nu a aparut si a doua liniuta..asa ca l-a aruncat la gunoi in baie...dar dupa 15 min s-a dus totusi sa-l mai verifice o data si era si a doua liniuta pala..dar era..deci un viitor bebe..spera la o fetita ca sa aiba pereche ![]()
Asa ca pentru a fi sigura mai repeta o data testul 

Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
28+ ..o printesuca mai mica 
La Multi Ani 2011!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
ginye55 spune:
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor! 
Am zis sa mai astept pana duminica (sa fie o sapt) si apoi sa repet testul. Greturile sunt in continuare prezente...alt simptom nu am.
O sa va anunt rezultatul! 
Flori, mami de
Arina21 spune:
Ginye55, ce test de sarcina ai folosit?
Mie mi s-a pozitivat unul Barza, s-a vazut clar linia de test, e adevarat mai pala decat cea de control, dar s-a vazut f clar. Si nu a fost, pentru ca la 2 ore mi-am luat unul Sure Check si mi-a iesit negativ. Si mi-a mai facut si beta la 2 zile de la testul 'pozitiv' si mi-a iesit tot negativ.
Eu m-am fript rau cu Barza, pentru ca eu astept de multa vreme un bebe si eram si dupa o inseminare cu intarziere de ciclu.
Eu iti doresc totusi din suflet sa fie asa cum iti dorest.
Arina 
ginye55 spune:
Arina
barza am folosit si eu. O sa cumpar un sure check.
Flori, mami de
ginye55 spune:
Am luat un sure check, dar il fac maine dimineata. ![]()
Flori, mami de