Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

Am primit rezultatul la beta si este 7980 mUI/mL inseamna am 5 saptamani

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata gagici! Riiiiiiise and shiiiiiine!!!!!

am o cafea atat de fierbinte in fatza incat nici nu ma pot apropia inca desi imi ploua in gura
pana veniti si voi se mai raceste

fetelor ieri am avut o stare de nervi ca la balamuc
saracaul meu sotz a stat si a inghitit toata seara
mi s-a pus pata pe el - ca fumeaza si nu trebuie, ca trebuie sa tina regim 9are si niste probleme cu ficatul) ca arunca lucrurile prin casa cum nimereste si asa mai departe...o mie de chestiutze
am avut o stare vecina cu ante-menstra

seara in pat am simtit si putin rau - un mic frison (era si destul de racoare oricum), simteam ca ma sugruma ceva, o stare de agitatie...
m-am gandit ca poate se implanteaza ceva
dimineata, TB 36.7 (ieri 36.9 c) dar cand m-am verificat intern, uscat, nu mai am nici secretii

deci aseara aveam, azi dimineata au disparut brusc
ce-o fi asta? e de bine? e de rau?
..... sanii parca mi s-au desumflat putin dar sunt tot durerosi
mijlocul nu ma doare inca
mi-a placea un spotting dar e ciudata lipsa asta brusca a secretiei

voi ce parere aveti?
hai ca v-am facut capul mare de dimineata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Buna dimineata fetelor!
Walkiria iau si eu cafea!
Bebelu te felicit pentru frumusetea de fata pe care o ai !Sa fie sa natoasa si ea si voi sa va puteti bucura cat mai mult timp de ea!
Monica , da intr-adevar sunt cu o zi avans fata de tine , dar eu astept cu atata frica ziua aceea...nu stiu ce am patit.
Corina bine ai venit si o sedere cat mai scurta pe aici!

Luci...stai lini', deja am inceput si eu sa ma stresez, odata cu apropierea zilei aleia (nu spun care, sa nu atrag energiile negative)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

racheel FELICITARI pt samburel de 5 sapt,sa creasca mare si sanatos

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Racheel felicitari !
Monica si eu sunt foarte irascibila in perioada antemenstra , si in timpul la fel , dar acum sunt foarte calma(deocamdata).Spun ca sunt calma pt ca ieri am avut probleme cu semineul si nu enervat si e chiar o minune la mine pt ca sunt f impulsiva.
Cu secretiile si eu le am putin mai ciudate in sensul ca inainte de menstra de obicei erau mai abundente fata de cum sunt acum.Nu stiu ce inseamna dar e diferit.
Hai ca ne facem curaj una alteia si Doamne ajuta sa trecem cum ne dorim peste zilele hotaratoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Racheel felicitari !
Monica si eu sunt foarte irascibila in perioada antemenstra , si in timpul la fel , dar acum sunt foarte calma(deocamdata).Spun ca sunt calma pt ca ieri am avut probleme cu semineul si nu enervat si e chiar o minune la mine pt ca sunt f impulsiva.
Cu secretiile si eu le am putin mai ciudate in sensul ca inainte de menstra de obicei erau mai abundente fata de cum sunt acum.Nu stiu ce inseamna dar e diferit.
Hai ca ne facem curaj una alteia si Doamne ajuta sa trecem cum ne dorim peste zilele hotaratoare.

mai sa stii ca si eu sunt o persoana impulsiva insa ieri parca prea ma luam de tot de misca
sa incercam sa fim indiferente :))))) sa vedem ce se mai intampla, da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna dimineata . Paula imi pare rau ca aseara nu te-am asteptat dar ma simt asa rau de la raceala asta. Simptome de gravida n-am........doar lipsa menstrei si un test pozitiv. Vreau sa ma ajuti sa introduc parola la odiseea sept-oct 2011 si sa pot face lista de inceput. Multumesc mult.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Neatza fetele!
si eu sunt tot cu o cafea in fata, la servici
bebelu ai o fetita absolut superba, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea
mihahegarty ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si ca sunteti bine si tu si
andra ma bucur ca este fixat acolo unde trebuie si ca sunteti bine
racheel felicitari pentru beta si pentru samburel de 5 saptamani
multi la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

camady nu e nimic,nu-ti face probleme

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor, haideti mai sunt locuri.Noi va asteptam

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput