Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 7
SimonaS81 spune:
Buna seara fetelor....Multa activitate azi.
Ralu am vazut si eu pozele....este superba fetita ....o declaram miss ca merita din plin.
Corina bine ai venit 
si sedere cat mai scurta.Ca sa te cunoastem mai bine poate ne poti povesti cate ceva despre tine:de cat timp incercati, ce analize ai facut,etc.
Miha felicitari...ma bucur mult ca o sa ai o fetita....si noi tot fetita am dori sa avem 

bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihahegarty Bella esti o dulce, multumesc din suflet. Am citit din urma si sa stii ca sunt alaturi de voi fetele la aspirante. Voi ati fost primele prietene, deci nu va uit. Doar ca m am simtit super rau. Am sa scriu acum mesaj cu ceea ce am experimentat in decembrie. Bella multi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. |
te intelegem mamico...lasa ca e mai greu la inceput da peste cateva luni cand o sa iti tii minunea in brate o sa uiti tot

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui corina_s credeti ca folosirea unui lubrifiant (pe baza de apa), scade semnificativ sansele de concepere bebe? ce alta solutie se poate gasi, daca chiar nu se poate renunta la el? ![]() |
Raspunsul meu este DA...NORMAL

kitty-27 spune:
corina bun venit la noi si sedere cat mai scurta...si in legatura cu folosirea lubrifiantului...scade foarte mult sansele de bebe...

ASPIRANTA LA BEBE
corina_s spune:
ne-am hotarat in urma cu vreo 4 luni, am renuntat la protectie (prezerv) si eu mi-am facut analizele: hiv, sifilis, rh (care apropo e negativ la mine, la sot nu stiu inca, prolactina si complexul torch.
am fost cu analizele la doctor si rezultatele au fost ok.
problema mea mai este si ca ciclul nu e f regulat, ultimul a fost pe 2 dec si venit la 35 de zile. si mai inainte: 33 zile, 31 zile.
in decembrie am inceput sa folosesc si teste de ovulatie, si mi-au iesit pozitive in ziua 19..si bineinteles ca am prestat, dar dupa simptomele pe care le am acum nu cred ca sunt sanse la bebe 
corina_s spune:
kitty, am mai citit despre asta pe net, insa problema ca luna trecuta de exemplu nu am avut nici un fel de secretie..ma gandeam ca nu ovulez asa ca am facut niste teste de ovulatie si s-au pozitivat.
nu prea stiu cu ce il pot inlocui 
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 miha ![]() ![]() ![]() ai fetita? ASPIRANTA LA BEBE |
Kitty

eu visez sa am fetita, ca si bebelu am pus la semnatura caruciorul roz(ea pusese caruciorul albastru, ca vroia baiat), cand oi afla adevarul vom schimba sau nu caruciorul, dar am asa un sentiment ca e fetita!MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
11+ cu
Imogen Tara.Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui SimonaS81 Buna seara fetelor....Multa activitate azi. Ralu am vazut si eu pozele....este superba fetita ....o declaram miss ca merita din plin. Corina bine ai venit ![]() si sedere cat mai scurta.Ca sa te cunoastem mai bine poate ne poti povesti cate ceva despre tine:de cat timp incercati, ce analize ai facut,etc.Miha felicitari...ma bucur mult ca o sa ai o fetita....si noi tot fetita am dori sa avem ![]() ![]() ![]() "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
Simona

Pentru prima data, multumita Bellei, am putut sa intru pe picasa si sa ti vad pozele. Esti o frumoasa!!
Eu nu te am vazut inainte de azi asa ca ma bucur de cunoastinta.
In legatura cu fetita, eu sunt o visatoare. Adica eu visez sa am fetita, dar inca nu stim ce va fi.
MHegarty
TestPozitiv
11+ cu
Imogen Tara.Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
Bella sper sa mi treaca o data. Oricum , in saptamana a 11a am avut o singura greata, parca pe 30 decembrie. De pe 30 decembrie nu am mai vomitat!! Miracol, dar la mine greturile apar dimineata si in special atunci cand ma trezesc dis de dimineata. Eu ma trezesc la 6.40 ca sa merg la servici si atunci ma ucide greata. In toate aceste 11 saptamani, singurele zile in care nu aveam greturi (parca s a intamplat o data sau de doua ori in 8 weekenduri) erau weekendurile, cand ma trezeam si eu la o ora normala. Dar dimineata, cand tre sa ma scol la 6 si ceva e criminal!! Imi amintesc cu groaza!!
MHegarty
TestPozitiv
11+ cu
Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui corina_s credeti ca folosirea unui lubrifiant (pe baza de apa), scade semnificativ sansele de concepere bebe? ce alta solutie se poate gasi, daca chiar nu se poate renunta la el? ![]() |
corina sa nu te supere intrebarea...da de ce folositi lubrifiant? vezi ca daca ai probleme cu secretia si e vaginul uscat nu e bine deloc pt ca nu au in ce aluneca spermatozoizii si astfel nu ajung la sursa.vb cu un dr si spune-i problema. uite imi zcea cineva aici ca poti folosi sirop de tuse robitussin ca sa creasca nivelul de secretie.
a si sa nu uit toti lubrifiantii contin spermicid(din cate stiu eu) asa ca itis cazi drastic sansele de bebe
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu