Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 20
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 katy, nu am plecat...inca astept pasaportul si o sa va tin la curent cu plecarea mea am intrat in fiecare zi....ora sa vad ce graviduta mai apare dar sunt mai melancolica zilele astea si am zis sa nu va indispun si pe voi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lorena
mai bine mai intra si scrie pe la noi, asa mai scapi si tu de starea asta de melancolie,reusim noi cumva sa te putem ajuta chiar ma gandeam ce sa intamplat de nu ai mai trecut pe aici

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina azi facem 5 luni! noi papam la max 3 ore noaptea,dar cam la 2,5 ore e obisnuinta.ziua din 2 in doua ore. am crescut ca haplea.avem 5,200 kg si aproape 60 de cm.pt noi e f bine,multumim lui Dumnezeu.crestem de la 1,55 kg si 42 de cm si in prima luna nu am crescut deloc. vrem sa stam numai in fundulet si ne infigem in picioruse,mancam manutele si orice ne pica in mana.muscam catelusul, jucariile,mutam jucaria dintr-o manuta in alta,le aruncam pe jos, ca mami ce treaba are?dormim si in patut noaptea,dar ziua tot pe mami. |
sa-ti traiasca bb mare,sa fie la fel voinic si voios ca sa le dea parintilor de lucru
multa sanatate si ne bucuram ca este totul bine si mancacios

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
Ma duc sa fac si eu una ,niste biscuiti si revin langa tine Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
Ai sa vezi ca te vei simti mai bine dupa o cafea calda cu biscuiti.Noi suntem alaturi de tine

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici!
ancadragoman spune:
la multi ani!!!!!!!
Va doresc ca noul an sa va aduca la toate burti mari,vergeturi si dureri de spate!!!!
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
neliaCris spune:
Gata cafeluta.Promit ca din acest an sa intru mai des si sa ne cunoastem mai bine.Merci luciana.
Piticul meu inca doarme,are programul dat peste cap cu sarbatorile.
Deci Paula,te asteptam cu vesti calde.
Eu va zic de astazi sa petreceti un Sfant Ion cat mai linistit,alaturi de cei dragi si multa sanatate.
La multi ANI tuturor IoNILOR,Ioanelor,ionelelor,etc...
Sf Ion In familia mea este Sf ales la cununia religioasa pentru a ne apara casatoria,Dragosstea si de a ne calauzi in pace cat vom mai avea de trait.Cristian,baiayul nostru este botezat si Ion,deci maine vom sarbatorii si noi,alaturi de nasi(telefonic)care tot Ion este.
Va pup DAca nu ne mai auzim astazi,maine sunt prezenta la cafelutza
Gaby,usor cu dieta sa nu te dereglezi mai mult...Ai schimbat pana la urma medicamentele de inima?
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
PaulaFrida spune:
Neatza fetele![]()
As fii intrat mai devreme sa va spun ,dar m-am pus un pic si in pat si am adormit,
Am facut un test asears si unul azi dimineatza,dar din pacate sunt negative amandoua
Asta inseammna ca astept rushii si in Z 3 merg sa fac analiza aia si apoi din nou Closty si iar la monitorizare,
Am speranta ca o sa se fie bine,pt ca la mine a dat rezultate bune Closty,am mai citit pe forumuri despre fete care au luat ca mine cate 2 pastile si nu au avut nici un folicul si eu am avut unul de 10 mm
La mine a fost baiul cu endometrul prea subtire,poate de aia nu s-a prins,
Nu-i bai c-a fii bine si o sa vina si la noi 
Multumesc pt galerie fetelor

nu sunt suparata,urmeaza o noua luna de incercare,o sa vina bebe cand trebuie sa vina
ne mai distram si cu prestatul
,cu statul pe burta pe perna dupa![]()
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
neliaCris spune:
Deci urarea e pentru vineri,7 ian.Ca eu mereu uit,si nu as vrea sa trec peste asa o zi frumoasa![]()
Anca,merci de urare,burta o am mare si acum,vergeturi mai am ceva ramase pe sani,iar salele....imi amintesc...o...ce vremuri
.Pupici la Mariuca ta
neliaCris spune:
Paula,tot raul spre bine
.Usor usor te apropii de ceea ce ti-ai propus,Iar DD te va ajuta,las ca prindem noi si luna asta odiseea mult asteptata.
Lorena...cu toata puterea inainte spre ati implini visele.oricare ar fii ele.
PaulaFrida spune:
Fetele,fac capitol nou

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camcris spune:
si acum o poezie ![]()
poate se indura barza asta chioara si de noi sa vina mai repede
Am aflat cu luare-aminte
Un secret! De-oi fi cuminte,
Cica mai spre primavara
Voi avea o surioara.
Vine barza! Dar deloc
Nu-nteleg cum are-n cioc
Pentru mine-o surioara?