Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 18
kitty-27 spune:
anckta..dar ovulatie ai?...pt ca daca ai probleme cu prolactina aceasta inhiba ovulatia...
ASPIRANTA LA BEBE
ankcta spune:
Acum cu ovulatia stau f bine, in jur de ziua 12, la cu CM de 26-27 zile, de aceea tb sa-mi refac si analizele, cred k si prolactina e ok
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Am folosit si teste, dar nu mai este cazul pt ca mi-am invatat f bine organismul si stiu sigur cand ovulez(asa zic eu)
Ancuta , in curand 
lorena_86 spune:
katy, nu am plecat...inca
astept pasaportul si o sa va tin la curent cu plecarea mea
am intrat in fiecare zi....ora sa vad ce graviduta mai apare
dar sunt mai melancolica zilele astea si am zis sa nu va indispun si pe voi

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
histamina spune:
ralu e obosita.printesuca e lacoma si papa mult.
azi facem 5 luni!
noi papam la max 3 ore noaptea,dar cam la 2,5 ore e obisnuinta.ziua din 2 in doua ore.
am crescut ca haplea.avem 5,200 kg si aproape 60 de cm.pt noi e f bine,multumim lui Dumnezeu.crestem de la 1,55 kg si 42 de cm si in prima luna nu am crescut deloc.
vrem sa stam numai in fundulet si ne infigem in picioruse,mancam manutele si orice ne pica in mana.muscam catelusul, jucariile,mutam jucaria dintr-o manuta in alta,le aruncam pe jos, ca mami ce treaba are?dormim si in patut noaptea,dar ziua tot pe mami.
racheel spune:
Fetelor 

Paula hai cu ||

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihahegarty Bella noapte buna. Deschizi magazin propriu?? Wow!! Cool!!! Te ai realizat, ce vinzi in magazin? MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. |
miha mag pe care il deschid este cu hainute, de dama,copii barbati si diverse accesorii pt casa. nu pot sa spun ca m-au realizat mag asta e pt linia de plutireCu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
bellasamoyed spune:
buna fetelor
am aj si eu acasa...sunt rupta de oboseala![]()
maine o iau de la capat...ma bag la citit din urma ca am ceva de recuperat,ati fost tare vorbarete azi![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 

Imogen Tara.