Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

monna, in vara si sotul meu ave 7 mil cu 48% mobilitate progresiva, si cred ca 70% forme normale.L-am indopat cu masculion, ginsavit, vitamina E(10 zile) timp de 3 luni, apoi am trecut la spermotrend, selezin, macca, napraznic si in decembrie(pe 20) cand am repetat spermograma au iesit 1,5 milioane cu 30% mobili si 75% forme normale si eu pe 30 am avut testul pozitiv.

Nu va pierdeti speranta si cititi acasistul Sf.Nectarie, pana se intampla minunea.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Monica nu te stresa pentru secretii.La control ai spus ca totul a iesit bine nu?

da, eu cica-s ok
ovulez cum trebuie
foliculii sunt grasani
endometrul e cat rtrebuie sa fie....
de trompe nu stiu nimic
am fost la dr. marinescu, giulesti si nu a pomenit de examen medical pt trompe. sotul meu a fost depistat cu acea astenoteratospermie si i-a dat lui tratament

sper totusi sa nu am eu nimic, e suficient ca are el

bine, promit ca nu ma mai gandesc la secretii
dar parca vad ca vin nenorocitii aia rosii

monig, nu stiou daca ai fost atenta la postarile mele, dar sotul meu in luna decembrie cand am ramas graviduta, avea 1,5 mil/mlcu 30 % mobilitate si 75%morfologie normala.Iar eu o trompa permeabila.

Si mie imi murise toate sperantele si uita-te la mine acum.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .

daaaaa, am urmariiiiit, cum sa nu
insa, lanoi problema mai mare e la mobilitate - adica sotul meu are mobilitate 18%. are intr-adevar mai multi gigei - in jur de 46 milioane, ceea ce cred ca' compenseaza.....
dar intr-adevar minuni se intampla si trebuie sa credem in ele
tu esti exceptia pe care o cunosc si care imi confirma increderea ca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:

monna, in vara si sotul meu ave 7 mil cu 48% mobilitate progresiva, si cred ca 70% forme normale.L-am indopat cu masculion, ginseng, vitamina E(10 zile) timp de 3 luni, apoi am trecut la spermotrend, selezin, macca, napraznic si in decembrie(pe 20) cand am repetat spermograma au iesit 1,5 milioane cu 30% mobili si 70% forme normale si eu pe 30 am avut testul pozitiv.

Nu va pierdeti speranta si cititi acasistul Sf.Nectarie, pana se intampla minunea.

tot in vara au fost rezultatele sotului, de atunci nu am mai facut nimic, a luat 1 luna maca, selezin, napraznic si acid folic dar nu am mai repetat analizele. ne-am cam oprit, cum o vrea Dumnezeu

Monica, sper in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Pai vezi, atunci nu-ti mai pierde speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

monna, in vara si sotul meu ave 7 mil cu 48% mobilitate progresiva, si cred ca 70% forme normale.L-am indopat cu masculion, ginsavit, vitamina E(10 zile) timp de 3 luni, apoi am trecut la spermotrend, selezin, macca, napraznic si in decembrie(pe 20) cand am repetat spermograma au iesit 1,5 milioane cu 30% mobili si 75% forme normale si eu pe 30 am avut testul pozitiv.

sotului meu i-a dat dr. marinescu, giulesti sa ia spermotrend pentru 3 luni
am citit atatea chestii urate cum ca dupa tratamente cum zici si tu, au fost mai putini si mai slabi, incat mi-e si frica.
dar imi zic mereu: cum o fi sa fie - ca certitudine nu e niciodata - si toti suntem datori sa incercam
sper totusi sa nu ii scada si numarul, dupa ce ca sunt ametzitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Azi am avut eclipsa de soare, dar nu s-a vazut de nori. Am tot cautat noi soarele la ora 9, dar nici urma de el...
Acum eu sunt in ziua 56 si am o durere de sfarcuri, asta e semn ca vine, abia astept, ca m-am cam saturat.
Chiar, Didi si Draguta nu au mai fost pe la noi.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Gaby si noi am avut eclipsa de soare....dar ca de obicei a fost si este innourat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Anka speram ce sa facem, speranta moare ultima.
Tie ce ti-a spus doctorul? Care ar fi cauza? La mine urmatorul pas cred ca va fi verificarea trompelor.
Didi ce mai faci? Parca urma inseminarea daca nu ma insel.
Lore ai plecat deja in Anglia?
Paula ceva semne de ? Parca la Closty vine ceas, nu? A intarziat deja? Scoatem motatele?
Cosmi tu ce mai faci? Cam tacuta in ultimul timp.

http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Katy nu stiu,trebuie sa vina ceas dupa Closty?
sunt Z 33,poate,poate e ceva,
am facut un test in Z 29 si a fost neg,dar a fost si cam naspa testul
o sa fac test sapt asta

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Katy nu stiu,trebuie sa vina ceas dupa Closty?
sunt Z 33,poate,poate e ceva,
am facut un test in Z 29 si a fost neg,dar a fost si cam naspa testul
o sa fac test sapt asta

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

paulatin pumnii sa fie II. mie dupa closty mi-a venit la fix 28 de zile

Mergi la inceput