Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 11
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s Buna, E primul mesaj pe care il scriu, dar va citesc de mult.. Va doresc un an nou fericit cu II liniute si felicitari viitoarelor mamici (a fost un sfarsit de an foarte frumos cu 4 vesti minunate) Si eu sunt o aspiranta la bebe, incercam de cateva luni, insa pana acum nici un rezultat..perseveram Va ![]() |
Corina bun venit in gasca noastra!

Ancuta , in curand
lucianamoga spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monique77
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parca spuneai ceva de MAXIM nu ?

ankcta spune:
citat din mesajul lui mihahegarty CAMCRIS, GABYB, KATY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poate cineva sa mi dea si mie PM cu parola de pe picasa contul aspiranteoptimiste? Nu mai tin minte parola. Multe fete noi pe aici. Va doresc la toate sa veniti repede repde la odisee!! ![]() MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. |

de molipsire. Bine ai revenit pe la noi 
Ancuta , in curand
Monique77 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Parca spuneai ceva de MAXIM nu ? ![]() ![]() |
asa este
AM ZIS

ankcta spune:
| citat din mesajul lui corina_s ne-am hotarat in urma cu vreo 4 luni, am renuntat la protectie (prezerv) si eu mi-am facut analizele: hiv, sifilis, rh (care apropo e negativ la mine, la sot nu stiu inca, prolactina si complexul torch. am fost cu analizele la doctor si rezultatele au fost ok. problema mea mai este si ca ciclul nu e f regulat, ultimul a fost pe 2 dec si venit la 35 de zile. si mai inainte: 33 zile, 31 zile. in decembrie am inceput sa folosesc si teste de ovulatie, si mi-au iesit pozitive in ziua 19..si bineinteles ca am prestat, dar dupa simptomele pe care le am acum nu cred ca sunt sanse la bebe ![]() |
Pana nu vezi rosu nu spui ca nu ai sanse!
Ancuta , in curand
ankcta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihahegarty
Kitty ![]() eu visez sa am fetita, ca si bebelu am pus la semnatura caruciorul roz(ea pusese caruciorul albastru, ca vroia baiat), cand oi afla adevarul vom schimba sau nu caruciorul, dar am asa un sentiment ca e fetita!MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. |
Pai atunci sa ne
sa iti dea DD 
Ancuta , in curand
SimonaS81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihahegarty
Simona ![]() ![]() ![]() ![]() Pentru prima data, multumita Bellei, am putut sa intru pe picasa si sa ti vad pozele. Esti o frumoasa!! Eu nu te am vazut inainte de azi asa ca ma bucur de cunoastinta. In legatura cu fetita, eu sunt o visatoare. Adica eu visez sa am fetita, dar inca nu stim ce va fi. MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. |
Si eu ti-am vazut pozele....
imi pare bine de cunoastinta....esti o dulce

Ma bucur ca te simti un pic mai bine si ca greturile nu mai sunt asa de pronuntate.Cand te duci la ecograf?

ankcta spune:
Luci ziua de 7 o astepti cu multa bucurie pt k va fi ziua in care ne dai vestea cea mare ! 
Ancuta , in curand 
camady spune:
Fetelor ajutati-ne cu nume ptr odiseea unde veti veni si voi. Ne batem capul cu Paula si nu gasim un nume.
4+ si mami de Razvan 7 anisori
ankcta spune:
| citat din mesajul lui racheel Fetelor, ![]() ![]() ![]() ![]() haideti mai sunt locuri.Noi va asteptam ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
venim peste voi 
Ancuta , in curand

am pierdut numaratoarea