Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

Buna,

E primul mesaj pe care il scriu, dar va citesc de mult..
Va doresc un an nou fericit cu II liniute si felicitari viitoarelor mamici (a fost un sfarsit de an foarte frumos cu 4 vesti minunate)

Si eu sunt o aspiranta la bebe, incercam de cateva luni, insa pana acum nici un rezultat..perseveram

Va

Corina bun venit in gasca noastra!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

[quote]citat din mesajul lui kitty-27

fetele vad ca suntem cateva cu z1...inseamna ca la sfarsitul lunii iar vom fii 4 gravidute..nu-i asa?

ASPIRANTA LA BEBE

Pai mai suntem vreo 3 , park, cu Z1 de Craciun, plus k mai avem si acum pe 7-8 de asteptat niste rezultate. Dak punem la socoteala ca fiecare din cele 4 gravi au de luat cate 3-5 fete la odisee...... am pierdut numaratoarea

Ancuta , in curand [gravired
Dupa aceste socoteli , si asa ar fi si normal , luna aceasta plecam cu toatele la odisee

Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Parca spuneai ceva de MAXIM nu ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

CAMCRIS, GABYB, KATY

Poate cineva sa mi dea si mie PM cu parola de pe picasa contul aspiranteoptimiste? Nu mai tin minte parola.

Multe fete noi pe aici. Va doresc la toate sa veniti repede repde la odisee!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

de molipsire. Bine ai revenit pe la noi

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

[quote]citat din mesajul lui kitty-27

fetele vad ca suntem cateva cu z1...inseamna ca la sfarsitul lunii iar vom fii 4 gravidute..nu-i asa?

ASPIRANTA LA BEBE

Pai mai suntem vreo 3 , park, cu Z1 de Craciun, plus k mai avem si acum pe 7-8 de asteptat niste rezultate. Dak punem la socoteala ca fiecare din cele 4 gravi au de luat cate 3-5 fete la odisee...... am pierdut numaratoarea

Ancuta , in curand [gravired
Dupa aceste socoteli , si asa ar fi si normal , luna aceasta plecam cu toatele la odisee

Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Parca spuneai ceva de MAXIM nu ?

asa este

AM ZIS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

ne-am hotarat in urma cu vreo 4 luni, am renuntat la protectie (prezerv) si eu mi-am facut analizele: hiv, sifilis, rh (care apropo e negativ la mine, la sot nu stiu inca, prolactina si complexul torch.
am fost cu analizele la doctor si rezultatele au fost ok.

problema mea mai este si ca ciclul nu e f regulat, ultimul a fost pe 2 dec si venit la 35 de zile. si mai inainte: 33 zile, 31 zile.

in decembrie am inceput sa folosesc si teste de ovulatie, si mi-au iesit pozitive in ziua 19..si bineinteles ca am prestat, dar dupa simptomele pe care le am acum nu cred ca sunt sanse la bebe

Pana nu vezi rosu nu spui ca nu ai sanse!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

miha
ai fetita?

ASPIRANTA LA BEBE

Kitty eu visez sa am fetita, ca si bebelu am pus la semnatura caruciorul roz(ea pusese caruciorul albastru, ca vroia baiat), cand oi afla adevarul vom schimba sau nu caruciorul, dar am asa un sentiment ca e fetita!

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Pai atunci sa ne sa iti dea DD

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Buna seara fetelor....Multa activitate azi.
Ralu am vazut si eu pozele....este superba fetita ....o declaram miss ca merita din plin.
Corina bine ai venit si sedere cat mai scurta.Ca sa te cunoastem mai bine poate ne poti povesti cate ceva despre tine:de cat timp incercati, ce analize ai facut,etc.
Miha felicitari...ma bucur mult ca o sa ai o fetita....si noi tot fetita am dori sa avem

Simona

Pentru prima data, multumita Bellei, am putut sa intru pe picasa si sa ti vad pozele. Esti o frumoasa!!
Eu nu te am vazut inainte de azi asa ca ma bucur de cunoastinta.E fain cand poti sa asociezi o fata unui nume.

In legatura cu fetita, eu sunt o visatoare. Adica eu visez sa am fetita, dar inca nu stim ce va fi.Eu am pus semnul de fetita, dar speram sa nu l schimbam dupa scan ul cand vom afla ce va fi.

MHegarty
TestPozitiv

Si eu ti-am vazut pozele.... imi pare bine de cunoastinta....esti o dulce
Ma bucur ca te simti un pic mai bine si ca greturile nu mai sunt asa de pronuntate.Cand te duci la ecograf?

Mergi la inceput

Luci ziua de 7 o astepti cu multa bucurie pt k va fi ziua in care ne dai vestea cea mare !

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor ajutati-ne cu nume ptr odiseea unde veti veni si voi. Ne batem capul cu Paula si nu gasim un nume.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Fetelor, haideti mai sunt locuri.Noi va asteptam

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

venim peste voi

Ancuta , in curand

Mergi la inceput