Gemanutzele si anul 2011!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Of, Black...nu stiu cum e, dar te inteleg!

kokyi, asa zic si eu: perioada cat am alaptat-o exclusiv pe Iustina a fost cea mai usoara, puteam merge oriunde, oricand, fara pregatire prealabila. Acum car apa fiarta, biberoane, LP... dar ma multumesc ca macar noaptea primeste lapte de la mine...si mi-e tare draga cum cauta sanul si doarme lipita de el. Si dimineata, la fel, prima masa e de lapte de la mine.

Plec sa citesc povesti..noapte buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Kokyi, ajunge si calculatorul maine la dr! De mult vroiam sa te intreb de unde nickname-ul?

Black,pe fata mea o cheama Claudia ,cand era mica o alintam koky sau cocuta ...cand m-am inregistrat mai era cineva cu nick-ul koky pe DC, asa ca am alaturat un i normal ,care cam da batai de cap,inclusiv tie

Mergi la inceput

Dom'le am o mare dilema cu asta mic, de vreo cateva zile a inceput sa viseze frumos,zic eu,dar cand se trezeste plange sa-i dau jucarelele cu care se viseaza ...azi dimineata "mami,unde e Thomasul ala din mana mea?"...si stai si explica la copil de 3 ani cum e cu visul ,dupa ce am terminat ma intreaba"dar cine mi l-a luat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bey fetelor va astept la o portie de lasagna, ca am facut destulacat despre clatite, nu au mai ramas deloc
koky, eu is la dieta daneza a doua zi, si am mancat 2 solduri de pui la cuptor si o salata cu o lingura de ulei, si o clatita cu dulceata de zmeura, iar restul kef mama
avem noroc d eo familie tanara care sta in aceasi casa cu noi, sunt 2 apartmente, noi stam sus si ei la parter, sunt aproape de varsta noastra si ne vizitam des, adica mancam sambata la ei si duminica seara la noi
kokiy sa inteleg ca ai 3 copii, un baietel de 3 ani si o fetita Claudia
cu mare placere ne italnim la odisee, daca e cazul
gascais pe zona, mai trec

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
kokiy sa inteleg ca ai 3 copii, un baietel de 3 ani si o fetita Claudia
cu mare placere ne italnim la odisee, daca e cazul
gascais pe zona, mai trec

Am doar doi,Claudia de 9ani si Razvan de 3ani si 7luni ,dar ma mananca undeva de al treilea

Si la mine incepe dieta de maine,asa ma mint in fiecare zi

Mergi la inceput

sa iti traiasca copii si sa iti aduca numai impliniri
pai ce astepti la al 3 leaasta e reteta.
cat despre dieta, stiu cum e cu promisu, ca de aia am io atatea kile

Mergi la inceput

va doresc o saptamana excelenta tuturor
ma duc si eu la
noapte buna

Mergi la inceput

10 ianuarie 2011

Petreceti prima parte a zilei impreuna cu persoana iubita si cu prietenii.

Dupa-amiaza sunteti foarte ocupat cu pregatirile pentru o excursie sau o calatorie.

Va recomandam sa va odihniti mai multsi sa va menajati sanatatea.

Mergi la inceput

Gemeni pentru saptamana 10.ian.2011 - 16.ian.2011

Tu incepi saptamana alaturi de prieteni. Intalniri, dialoguri, vesti care mai de care mai interesante, dar si controversate, toate se amesteca in chip minunat in viata ta. Poti primi sfaturi sau indemnuri folositoare in privinta carierei si a imaginii in societate. S-ar putea ca unele informatii legate de statutul tau social si de veniturile obtinute din munca pe care o desfasori sa fie destul alarmante, insa cu prudenta si discernamant le depasesti cu brio. Printre cuvinte exista si informatii false, de la persoane interesate de esecul tau. Pe de alta parte sunt zile bune pentru a te ocupa de taxe, impozite, datorii sau relatii cu institutiile bancare. De retinut ce se petrece in acest sector de viata, intrucat se pot deschide oportunitati favorabile de castig. Se pare ca esti indrumat de destin catre castiguri din domenii de activitate legate de constructii sau agricultura. Zilele de 14 si 15 ianuarie aduc dorinta de retragere din forfota cotidiana. Organismul iti este destul de obosit, astfel ca odihna si relaxarea sunt binevenite. Problemele de sanatate legate de gat si secundar aparat uro - genital isi pot face aparitia cand te astepti mai putin. Indicate sunt activitatile usoare, plimbarile in aer liber si taifasurile cu cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Kokyi, si cand te gandesti ca m-am uitat de 2 ori cum se scrie numele tau! Acum am inteles explicatia, sper sa nu te mai botez in fel si chip!

Ai copiii mari! Cum te impaci cu ei, cu programul lor (scoala, gradinita)? Ai ceva ajutoare (bunici, matusi, bone)? Te descurci si cu casa/masa/copiii? De ce te intreb: de azi mi-am propus sa am timp si de gatit pt sot, si de facut raportarea zilnic, (nu sa ma mai prinda sfarsitul de luna cu registrele in brate), insa pt asta tb sa sacrific ceva: timpul pe net!

Azi:

Amintirile devin punctul central al atentiei tale, pentru ca undeva in trecut a avut loc un eveniment care are o insemnatate acum, in prezent. Stai pe loc, detaseaza-te de problemele actuale si concentreaza-te la vremurile de demult, la ziua cand ai cunoscut o anumita persoana sau ai primit o anumita informatie, deoarece in acel moment de inceput, vei gasi raspunsul la intrebarea principala a acestei perioade. Memoria este unul din atu-urile tale, incat poti rasfoi prin tot ce ai acumulat de-a lungul anilor ca intr-o carte, pana ce ajungi la capitolul care te intereseaza.

Mergi la inceput