America (217) *** La multi ani 2011! ***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Mutare usoara fetelor si mult noroc in noile locuri si casute
Va asteptam cu impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Gata, am ramas singura, a plecat barbatul in romania, sper sa ne descurcam, faza nasoala este ca stam cam prost cu banii si eu am ramas cu 150 de dolari bani de cheltuiala pt doua saptamani din care trebuie sa fac si cumparaturile pt ziua lui Aidan, sper din tot sufletul sa nu apara nimic neprevazut, noroc ca avem doua masini dc se strica tartareata mea am chargerul barbatului, mai prost e ca nu am condus-o decat o singura data si mi-e cam frica, e cat un tanc pe langa micsunica mea.

Buflea am tot vrut sa te intreb ce ati facut cu operatia de hernie a baiatului, nu ai mai spus nimic..l-ati operat?

Adriana si Andreea bafta la mutat si sa mearga cat mai usor tranzitia!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor,

Multumesc mult de raspunsuri. Da, avem health insurance. Urmeaza sa caut acum doctorii, sa fie cat de cat aproape, ca deh e al treile si nu stii cat de repede vine, sa nu ma prinda in rush hour ca altfel il nasc in masina.

Va doresc succes la mutat, sa fie cat mai rapid si usor. Ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ne soseasca si noua pachetele de pe vapor, doar 21 si trebuie carate pana la etajul 2. De aspectul acesta uitasem cand am inchiriat apartamentul.

Multumesc inca o data de ajutor

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

spor la mutat fete dragi! si acomodare rapida!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, eu la 2 ani nu am tinut nici o zi de nastere(de fapt anul asta va fi primul an cand va avea party la ziua lui). Am facut un tort mic cu 2 in el si am luat vreo 2 jucarii si gata. E mult prea mic pt ceva scump si party. Acolo ar trebui sa iesi ieftin :)

Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Squirrel, felicitari si sarcina usoara! Pentru pachete, de ce nu cautati niste movers care sa descarce si sa aduca pachetele in apartament? Eu asa am facut la una din mutari, am sunat la companiile de mutat care aveau sediu in oras. Mi-au trimis niste studenti, si mi-au taiat chitanta.

Philip si Panterra, spor la mutat si drum bun! Philip, I envy you...

Miere, fa-i ziua baietului . Mie ai mei mi-au serbat fiecare zi de nastere, de la un an. Normal ca nu-mi amintesc de primele trei-patru, dar ma uit cu placere la poze . (Panterra, aici se serbeaza zilele la daycare, cit de mici sunt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Noi am serbat zilele de nastere "cu fast" abia de la 4 ani. Inainte in familie. Adica au fost serbate exact cum zice pantera, cu tort si poze acasa, doar cu noi, eventual un prieten-doi (de al nostru prietenu'). Acum am hotarat ca fac "circ" un an da, un an nu. Acum doi ani am invitat toata clasa la Chuck E Cheese's si m-a costat peste 300$, anul trecut am facut acasa, cu o familie prietena care au doi copii. Culmea e ca fi-miu pe asta de anul trecut si-o aminteste ca fiind memorabila. Anul asta o sa tb sa fac circu' pe undeva.

Squirrel, succes cu toate. Eu am angajat studenti la mutat, la negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Iulia, stiu, dar mi e pare ca sunt prea mici de tinut zile, si americanii de aici fac party-uri la toddlers de la 1 an in sus...eu am preferat o chestie mica la asa varste mici plus ca ma raportam la problema Irinei.

De cand e Aidan la gradi am dus tort acolo si ala a fost party-ul cu toti copiii, au mancat tort si s-au jucat si la sfarsit nu a trebuit sa curat nimic :))

Andreea, drum bun! O sa fie bine cu casa, m-am uitat pe situl bazei, housing-ul nu arata rau deloc! O sa fie super!

Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu ma gandeam sa invit vreo 4-5 prietene cu copilasi intre 1 an si 4 ani (cam 6 copii). La gradi o sa duc o prajitura facuta de mine si niste suc de fructe.
Acasa ma gandeam sa fac un tort, niste aperitive gen branzeturi, masline, chips si dips, o pizza ci ingrediente mai friendly (branza, rosii) si un aranjament de fructe. Nimic complicat.

O sa-i fac ziua no matter what. sper doar ca nu aiba taica-su probleme cu avioanele pt ca vine chiar pe 14 noaptea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Ha, ha Ruxij, ati profitat de ziua copilului ((: Pina am inceput sa-mi invit eu prietenii, stiu ca ai mei invitau copiii din vecini care se jucau cu mine, plus prieteni de ai lor () care aveau copii apropiati de virsta mea. La scoala era moda sa duci bomboane de ziua ta, atita tot. Gradinita n-am servit, ca m-au dat afara dupa o luna .

Mergi la inceput