America (217) *** La multi ani 2011! ***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am rezolvat!! Am primit bilete si pt Snoop pana in Houston. Cei de la biroul de calatorie tot primeau tot felul de raspunsuri, unul zice da, altul ba pana au dat de o persoana ce cunoaste mersul lucrurilor si a zis clar, daca nu sunt peste 75F Snoop vine cu noi! Hooray!!!! :)

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI Ruxij !!!!

Vin si eu cu o intrebare:lunea am babysiterra pentru Rudy,cat sa-i ofer?;cum-necum am luat laborator de chimie seara,de la 6 la 9 si jumate ( de la 8 jumate se stie ca neoronii mei vor plange de somn,da asta-i alta poveste) ...si deci plec din casa la 5:45...si ma intorc cam 4 ore mai tarziu,intre 9,45 si 10 pm,deci e vorba de...4 ore,poate cateodat a de 4 ore si un pic.E prea putin 7 dolari pe ora?Sittera are 13 ani si e fiica unor vecini.Azi sau maine trebuie sa discutam pretul si nu am nici cea mai mica idee cat sa ofer si care sa fie limita.Va rog mult veniti cu sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Happy Belated Birthday Aidan Miere sa iti creasca baby gator mare si sa aiba parte doar de ce-i mai bun!

Lia zic si aici sa fii iubita o mie de ani !

Panteruta drum bun si aterizare lina in Atlanta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adriana, super!!!!

Fetelor...vin si eu cu o intrebare...(in fine...raul e facut acum...dar pe viitor)...
S-a blocat in masina o sarma de la un sutien, si facea un zgomot urat...Am chemat un tip si mi-a luat 120$ sa scoata firul...Mi se pare enorm.......
Voi cat platiti pt un handyman din asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haide mah, 120:(( mi se pare enorm.

Mi s-a intamplat si mie, dar in Romania. Nu am platit nimic pt ca era inca in service, m-am ales doar cu rusinea pt ca ii facusem pe aia cu ou si otet ca mi-au vandut o masina defecta:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mda...a negociat sotzu, da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

La noi handy manu' e DH asa ca nu stiu ce sa zic, dar mi se pare enorm pentru o problema asa de mica. Interventia a fost facuta in weekend cumva ? caci stiu ca atunci intr-adevar toti au tarife mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Delia,
eu am gasit o babysittera cu 4 $ pe ora, iar la family day care e 6 $ pe ora,dar sint si preturi mai mari probabil ca e chiar bine 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ruxij, mersi! Suma aia e pentru cite ore pe zi?

Eu am vorbit cu o tipa de la un day care de linga mine si ea cere $60 pe saptamina pt after school daca sta copilul sub 4h.

Eu n-am nevoie 4h ci max vreo 2h asa ca as vorbi cu vecina de sus sa il tina la ea pina vine Ioana.

msl, ce mai face fetita? Tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, nici nu intreb ce cauta un asemenea item blocat in masina ;)

Platirati tare mult dar asa e peste tot. Noi numai ce am trecut de un asemenea episod. S-a blocat DH afara din casa si in loc sa cheme pompierii a sunat la un nene care nu a vrut sa ii dea cotatie inainte sa vedem daca ne permitem, ca aici toate serviciile sunt uber scumpe. A venit insa nenea si fara cotatie, a deschis usa, in nici 1 minut si a cerut 220 euro!!!!!!

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput