America (217) *** La multi ani 2011! ***
Raspunsuri - Pagina 12
ruxij spune:
Sanatate copiilor bolnaviori! Of, bugul asta la stomac e tare neplacut. Si Matt face des, in fiecare an vreo doua. Pana acum suntem OK, dar stiu ca nu vom scapa in urmatoarele 6 luni. Philip, ce situatie nasoala, saraca de tine, Doamne Ajuta sa treci cu bine peste zilele astea si sa te vezi rezolvata cu toate si copiii sanatosi!
Sanzi, sa se refaca bine Radu. El ce face cu serviciul in situatia asta? Si noi avem o colega care a patit la fel, si-a rupt piciorul la ski in vacanta asta.
Sanzi, imi pare tare rau de necazurile cu scoala. Ignora pe cat posibil, mi se pare dificila profesoara, poate la anul veti avea noroc de una mai ca lumea. Nici noi nu am avut noroc anul acesta, sper din tot sufletul sa avem una corecta si logica la anul. Voi vorbi cu principal de la scoala la care ne vom muta la anul (aici e o scoala 1-3, alta 4-6 si apoi junior high school). A noastra ne zice ca Matthew is doing wonderfully, dar tranteste niste note pe care nu stiu de unde le scoate. De exemplu la spelling fi-miu are 100% la toate testele si ea l-a notat "check plus" la categoria "spells well in weekly spelling tests" (check e un fel de B, deci i-a dat B+ pe 100% performanta). Cand am intrebat-o cum vine asta cica "aaa pai nu ma uit doar la teste, ci la ce fac in clasa, dc. speluieste bine si dc. preda assignments la timp", which is bullshit, pt ca pe card scrie "specifically" "weekly spelling tests". Whatever... Pe de alta parte, la citire, vine fi-miu cu note de 50-60-70% si i-a dat tot B+. I-am scris ca am vazut ca are procentaje pe toata plaja de numere si notele finale sunt toate la fel, which is funny La citire are procente mici pt. ca e extrem de greu, citesc o carte de clasa 6.6 si le da teste din ea fara multiple choice. E peste nivelul copilului meu cartea aia, e el bun, dar nu e chiar asa de nivelul 6.6. Ea o tine ca "he is doing wonderfully and will continue to do so and he can get As but this is just not HIS priority right now" La matematica anul trecut a fost intre primii 3 din clasa si a avut A pe linie, facea inmultiri si imipartiri, acum e un cel mai jos nivel din clasa, face adunari si scaderi si ii da nota C+ pentru ele, dintr-un motiv misterios, ca eu acasa nu vad nimic sub 90% Am hotarat ca I'm writing this year off as a bad year si anul viitor, pentru sanatatea mea psihica, TREBUIE sa fac rost de o invatatoare corecta, clara si logica, altfel ma spanzur. Vestea buna e ca fi-miu stie perfect materia, invata fara probleme si a inceput sa ii si placa la scoala. Asta e important, sper ca notele sa se rezolve la anul, pana la urma o dau naiba pe baba asta. Anul trecut a fost corecta aia. A la spelling si mate, B la citire. Absolut corect. La spelling si mate e excelent, la citire are weaknesses la comprehension. Plus, aia dintr-a 2a punea procentajele medii pe report card si corespundeau calificativului (peste 90 A, 80 B samd), asta nu le pune. Pentru ca nu le are, de aia nu le pune, ea e dupa ureche si dupa cum ii tuna. I-am zis in gluma ideea mea, poate copilul nu e bun draga de districtul asta scolar cu pretentii, sa il mut in Battleground sa ia A pe linie. Mi-a zis "I wouldn't move Matthew from a top rated school district just to make As, he is doing great". Nu stiu cum B si C inseamna ca he is doing great, dar dc. zice ea.....
Ramona J spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi. Mai pe seara chiar i-a fost foame Anutei, dar am tinut-o saraca tot cu orez, crackers, morcovi (numai cruzi ii plac) si vreo citeva guri de banana. Mi-a fost teama sa-i dau altceva, s-au si iscat niste tensiuni cu sotul, care ma tot certa ca nu-i dau mincare de oricare.
In schimb mai pe seara a facut febra zdravana, care n-a mai cedat atit de usor. Sa vedem, sper sa nu mai faca si la noapte.
Sinzi, ai dreptate ca-i o problema cu teacher. Nu-i normal sa nu iti spuna daca sint probleme in clasa. Adica David cica nu a fost atent la ore cu saptaminile si ea abia acum iti spune! Doar nu-i copilul la college, sa-si poarte singur de grija!
Avuram si noi probleme asemanatoare cu Alex. Anul asta au trei teachers. La una nu cricneste, la mate m-a anuntat teacher la scurt timp dupa ce Alex a inceput sa dea assignments cu intirziere, iar cel de la engleza ar mai fi asteptat si acum daca nu saream eu cu biciul pe Alex. Bineinteles ca acolo au si fost problemele cele mai mari, la teacher cel mai nepasator.
Acum sa-l si laud pe copil, a luat scor bun la MAP si la Middle School intra la clasa de Honors la mate. Ma bucur ca a progresat mult fata de testul din toamna si ma si mir ca a reusit! (mama denaturata ce sint, recunosc ca nu l-am crezut in stare)
Lia, daca lui Bogdan ii place la scoala desi tipa asta este demanding, eu zic sa le lasi naibii de note ca astea de acum tot nu conteaza la nimic si sa te bucuri ca ea stie cum sa scoata ce-i mai bun din fiecare copil. Eu nici n-as fi necajita in locul tau.
Andreea, imi pare rau ca se intimplara toate asa nasol. Sanatate lui Nick si sa vina pasapoartele, ca-mi dau seama cit de nasol e sa stati atita la hotel!
blackpanterro spune:
Ramona, sanatate Anutei!
Sinzi, asigura-te ca stie si intelege materia, notele sa si le bage aia in dos!
Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
ruxij spune:
Ramona, dc. in clasa a 4a si a 5a ia tot astfel de note, indiferent ce vad eu acasa ca stie, inseamna ca este o problema pentru viitor. Sper ca clasa a 3a sa fie doar ceva izolat in "cariera" lui, desi prezic ca din moment ce se tot schimba profesorii, nu se poate sa nu mai avem si alte experiente mai neplacute. Poate felul in care invata sau in care se prezinta copilul meu in clasa nu este cel cerut aici in acest district scolar. Asta dc. continua cu aceste note. Si atunci revin la intrebarile initiale: "in ce masura conteaza high school gpa la admiterea la facultate?", "ar trebui ca la high school sa ne mutam intr-un district scolar in care copiii nu sunt copii de profesori, mai sunt si de prin trailere, si nivelul e semnificativ mai scazut, asa ca sa straluceasca copilul meu?", "cat de jos e nivelul in acest tip de scoli si poate fi el compensat cu mai mult studiu individual?" samd. Deci din aceste puncte de vedere pt mine conteaza notele, dar tot nu am inteles sistemul ca sa pot sa imi fac o imagine corecta in legatura cu ce conteaza si ce nu. Ca nici sa ajunga la colegiu si sa nu faca fatza acolo nu dorim, nu?
philip spune:
sa va zic ca Philip a vomat azi-noapte din ora in ora cu o singura pauza de vreo 2 ore? acu dorm amandoi si pe mine ma cauta Nick de pe la 6 (a dormit cu tati). imi vine sa-l scol ca sa pot dormi cu el la pranz dar mi-e tare mila de el. asa slabit, bolnav, nemancat.
Ramona J spune:
Lia, eu presupun ca asa-i ea, dura. Acuma daca toti copiii au A si numai Bogdan primeste note mici, atunci e o problema. Dar eu am presupus ca tipa-i tough across the board.
Plus ca-i avansat mult daca zici ca le da de citit la nivel de clasa a sasea. Probabil ca la anul o sa i se para floare la ureche cu alt teacher.
Aoleu Andreea! Insanatosire grabnica. Nick e mai bine?
Ana n-a mai vomat, dar continua sa faca febra la citeva ore.
iulianm spune:
Sanatate la copiii bolnavi! Philip, hang in there, sa se rezolve cit mai repede.
Panterra, esti la curent ca au anuntat la stiri ieri caderi de zapada in 49 state, da? Hawaii included, pe virful muntilor. Numai Florida a scapat!
Eu sunt intr-o stare de dolce far niente, am inceput un weekend lung, patru zile libere am. Necesare, ca extenuante au fost ultimile doua saptamini de munca, si se cerea o vacanta, tot n-am avut de mult .
miereamara spune:
Si eu am weekend lung, plec dupa pranz si luni e liber. Uraaaa...
Am luat decoratiile pentru ziua lui Aidan - Mickey Mouse e tema, petrecerea va fi pana la urma in familie cu alti doi copilasi (daca le trece pink eye-ul pana maine ca tare nu as vrea sa il imbolnaveasca si pe al meu, in plus si asta micu are un inceput de viroza). Oricum merg sa ii iau tort, are si lumanare cu no 2 si una cu Mickey Mouse si una cu numele lui, sa tot sufle in lumanari.
Mey care e treaba cu noul zodiac?? chiar asa, conform noului zodiac nu mai sunt Rac sunt Gemeni, eu imi vreau zodia inapoi. Asta nou cica are 13 signs.
Andreea multa sanatate micutilor, vai ce urat...sper sa va recuperati repede si sa plecati!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
liris spune:
mommy Gator, la multi ani, sa va traiasca 100 de ani in sanatate si fericire!!
Ramona si Andreea, multa sanatate copiilor! vai ce rau povestiti voi acolo! Andreea, sa va ajute Dumnezeu sa iesiti repede din incurcatura asta cu pasapoartele!
felicitari cvopilasilor scolari buni: Alexandru, Bogdan si David! bravo lor si bravo voua de asemeni!
iulianm spune:
Miere, La Multi Ani! pentru baby gator ((:
Ce zodiac schimbat, eu nu ma mut din zodia mea, ca-s considerati good looking, great entertainers & gamblers .